“μια οχι και τοσο ευχαριστη εμπειρια”
Κριτική για: Lufthansa

Η κριτική γράφτηκε 20 Αυγούστου 2024

η πτηση ειχε καθυστερηση περιπου 30 λεπτα. το αεροσκαφος ηταν σχετικα καθαρο αλλα το προσωπικο ηταν αρκετα αγενες και απροσιτο. οσο για το φαγητο λογω συνεχων αναταραξεων δεν εφεραν φαγητο ουτε σε αυτους που ειχαν παραγγειλει απο πριν. οι θεσεις ωστοσο ηταν βολικες και ο χωρος για τα ποδια πολυ ικανοποιητικος

Ημερομηνία ταξιδιού: Φεβρουάριος 2024
Ευχαριστούμε, stefanos t
Κριτικές (43.028)
Γλώσσα

2 - 6 από 43.028 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 3 Αυγούστου 2024

Απαράδεκτη εταιρεία! Πετούσαμε με γκρουπ για Βραζιλία μέσω Φρανκφούρτης... χάσαμε την ανταπόκριση φτάνοντας την ίδια ώρα που το αεροπλάνο αποχωρούσε εξσιτίας καθυστερήσεων που - υποτίθεται - προέκυψαν λόγω άσχημου καιρού - αν και μόλις 5' υπήρξαν ήπιες αναταράξεις!!! Μας μετέφεραν με καθυστερήσεις σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση και μοίρασαν το γκρουπ σε διάφορες αεροπορικές με ενδιάμεσους σταθμούς για το Ρίο!!! Αν φτάσουμε, με το καλό, θα έχουμε χάσει τουλάχιστον μία ημέρα από το πρόγραμμα των διακοπών μας και με τεράστιο σωματικό και ψυχολογικό κόστος! Προφανώς, υπήρξαν υπεράριθμοι επιβάτες και το πιο εύκολο ήταν να αφήσουν εκτός το γκρουπ!!! Καμία μέριμνα για τον επιβάτη! Δε θα συνιστούσα την αεροπορική αυτή σε κανέναν!!!

Ημερομηνία ταξιδιού: Αύγουστος 2024
Ευχαριστούμε, ΑΓΓΕΛΙΚΗ Σ
Η κριτική γράφτηκε 20 Ιουλίου 2024

Εντελώς απαράδεκτοι, ήμασταν μια ώρα στο αεροπλάνο χωρίς να ξεκινάει και τελευταία στιγμή μας είπαν λόγω τεχνικών προβλημάτων, ότι θα αλλάξουμε αεροσκάφος. Ο,τι χειρότερο

Ευχαριστούμε, joanna p
Η κριτική γράφτηκε 18 Ιουλίου 2024

Η χειρότερη ίσως εταιρεία !!!καθυστερηση πτήσης χάθηκε η ανταπόκριση και μου έστειλαν εισιτήριο μετά 2 μέρες να φύγω από Φρανκφούρτη
Έπρεπε να περιμένω 1000 άτομα ουρά για να πάρω ξενοδοχεία
Επίσης εχθές χάθηκε από άλλη πτήση η βαλίτσα της κόρης μου αδιάφοροι καμία ενημερωση

Ευχαριστούμε, Maria D
Η κριτική γράφτηκε 10 Ιουλίου 2024

Ότι χειρότερο υπάρχει είχα εισιτήριο με επιστροφή από Μόναχο Αθήνα και το αντίστροφο επιστροφή δεν πέταξα με την πρώτη πτήση διότι βρήκα προσφορά με άλλη εταιρεία να πετάξω νωρίτερα και μου ακυρωσανε την επιστροφή χωρίς καμία ενημέρωση ενώ ήταν πληρωμενη,με αποτέλεσμα να πληρώσω άλλο εισιτήριο για να επιστρέψω στον προορισμό μου.

Ευχαριστούμε, Dimitris D
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.