“ΚΑΚΟ”
Κριτική για: KLM Royal Dutch Airlines

Η κριτική γράφτηκε 9 Ιανουαρίου 2024

Πολύ χαμηλό επίπεδο γενικώς. Ασφυκτικά στενά τα καθίσματα, και αν έχει κανείς την ατυχία να ξαπλώσει το κάθισμα ο επιβάτης του μπροστινού καθίσματος πράγμα που επιτρέπεται,πρόκειται για κανονικό μαρτύριο.Πολύ στενοί οι διάδρομοι, είναι δύσκολο να σηκωθεί κάποιος να περπατήσει λίγο για να ξεμουδιάσει. Άθλιο το φαγητό δεν τρωγόταν. Κανονικό βασανιστήριο ειδικά για μία πολύωρη πτήση

Ημερομηνία ταξιδιού: Δεκέμβριος 2023
1  Ευχαριστούμε, U8893VN_
Κριτικές (34.648)
Γλώσσα

5 - 9 από 34.648 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε 21 Δεκεμβρίου 2023

Η χειρότερη αεροπορική εταιρεία .Πετούσα από Δουβλίνο για Αθήνα μέσο Άμστερνταμ η πτήση για Δουβλίνο Άμστερνταμ είχε καθυστέρηση. Μας είχαν μέσα στο αεροπλάνο δεν μπορούσαμε ούτε τουαλέτα να πάμε μας έδωσαν μόνο ένα ποτήρι νερό. Και είχαμε καθυστέρηση και από Άμστερνταμ για Αθήνα. Έχασα την πτήση μου για Χίο έμεινα μια νύχτα στο sofitel στην Αθήνα. Έκανα claim και μου απαντησαν οτι δεν δικαιούμαι κατι. Δεν θα ξανά πετάξω ποτέ με αυτήν την εταιρεία και δεν θα την προτείνω σε κανέναν.

Ημερομηνία ταξιδιού: Δεκέμβριος 2023
3  Ευχαριστούμε, Dimitris G
Η κριτική γράφτηκε 29 Αυγούστου 2022

το αεροπλάνο δεν ήταν ούτε άνετο ούτε στενόχωρο. καλή εξυπηρέτηση, κακή ποιότητα στα γεύματα. πέρασαν 2 ημέρες για να συνέλθει το στομάχι μας. το χειρότερο ήταν αυτή η πίτσα σε ψωμί. οι χώροι στο κάθισμα μέτροι.

Ημερομηνία ταξιδιού: Αύγουστος 2022
1  Ευχαριστούμε, Sofi N
Η κριτική γράφτηκε 19 Ιουνίου 2022

Ταξίδεψα από Alicante στην Αθήνα, μέσω Άμστερνταμ. Δεν παρέλαβα την αποσκευή μου στην Αθήνα. Είναι η δεύτερη μέρα και ακόμη δεν έχει βρεθεί καν, σύμφωνα με την KLM. Μέτρησα περίπου 40 άτομα από την πτήση μου να περιμένουν στην ουρά για να δηλώσουν την απώλεια της αποσκευής τους.

Ημερομηνία ταξιδιού: Ιούνιος 2022
Ευχαριστούμε, stefalek
Η κριτική γράφτηκε 6 Ιανουαρίου 2020

To προσωπικο επαγγελματιες ευγενικοι και σοβαροι το φαγητο περισσιο και καλο,,ποτα απεριοριστα σερβις πολυ καλο,,,,αλλα... πολυ στενα καθισματα...πως???? γινεται σε ταξιδι 10ωρων,,να σε στοιβαζουν σε θεσεις οπου ενας μεσος ανθρωπος 70-80 κιλα χωραει οριακα....και σε μας ετυχε το αεροπλανο να μην εχει καμμια κενη θεση...σε κανενα ταξιδι.....δυσκολα..εως πολυ δυσκολα...νομιζω πρεπει να το δουν σοβαρα να μην βαζουν αεροπλανα τετοια νομιζω Α330-200(2-4-2 σειρες) σε μεγαλα υπερατλαντικα ταξιδια,,ολα τα αλλα ειναι τελεια .. το αεροδρομιο ειναι στολιδι με ευκολη ενημερωση,,,,,,,για πυλες κλπ καθως και η επιβιβαση,,,,,

Ημερομηνία ταξιδιού: Δεκέμβριος 2019
1  Ευχαριστούμε, Νίκος Β
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.