Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ιντιανάπολις
Δημοσίευση
Εισερχόμενα
Αναζήτηση

Beholder

Δεν έχει διεκδικηθεί

Βαθμολογίες και κριτικές

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Αξία

Λεπτομέρειες

Ειδικές διατροφές
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Γεύματα
Δείπνο
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Κρατήσεις, Καθίσματα, Με σερβιτόρους

Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας

Φιλτράρισμα κριτικών
16 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
11
1
1
2
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Βαθμολογία ταξιδιωτών
11
1
1
2
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 16 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα

Αγαπάμε το περιβάλλον, το φαγητό, το προσωπικό. Beholder είναι μας πάμε για μια υπέροχη εμπειρία. Με φίλους ή μια ρομαντική βραδιά για δύο, δεν μπορείτε να πάτε στραβά.

Ημερομηνία επίσκεψης: Οκτώβριος 2019
Η κριτική έγινε: 1 Σεπτεμβρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Διασκεδαστική διανομή κουζίνας και καθισμάτων με ένα υπέροχο μενού και μεγάλη ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών. Η μουσική ήταν πολύ δροσερή και αόριστη. Δεν απέχει πολύ από το κέντρο της πόλης. Κάνω κράτηση

Ημερομηνία επίσκεψης: Σεπτέμβριος 2019
Η κριτική έγινε: 20 Αυγούστου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ήταν περιμένει να επισκεφθεί και δεν ήταν απογοητευμένος! Πήρε τη μητέρα μου για δείπνο καταλήξαμε να αρπάζουμε τις ειδήσεις μενού Devour Indy. Παραγγείλα 2 κοκτέιλ (Old Fashioned και Sazerac) τα οποία ήταν εκτός της αλυσίδας! Ξεκινήσαμε με ένα πιάτο τυριού και στη συνέχεια πήραμε το...Bone Marrow και τη Σαλάτα Lyonnaise. Πήρα το κοτόπουλο Cordon Bleu ως τα εισιτήρια μας και τελείωσε με το Creme Brulee! Το φαγητό και η παρουσίαση ήταν απαράμιλλη. Δεν θα δίσταζα να επιστρέψω σε αυτό το γαστρονομικό στολίδι στην πατρίδα μου!Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2019
Η κριτική έγινε: 2 Απριλίου 2019

Επισκεφθήκαμε τον Beholder με φίλους, ελπίζουμε ότι το τελευταίο χιόνι του τρέχοντος έτους. Είχαμε επισκεφθεί το Milktooth πολλές φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μας επίσκεψη στο νέο εστιατόριο. Ενώ βρίσκεται λίγο έξω από το mainstream (στην είσοδο του Woodruff Place), ήταν μια ατμόσφαιρα ενθουσιώδεις....Ο εξυπηρετητής ήταν ενημερωμένος και μας εξήγησε τα πράγματα καλά. Τα πρώτα μαθήματα ήταν ομοιόμορφα καταπληκτικά, μοναδικά και νόστιμα. Μοιραστήκαμε τις γεύσεις με τους φίλους μας και βρεθήκαμε αρκετά γεμάτοι πριν φτάσουμε στο δίκτυο. Οι τέσσερις από εμάς μοιράστηκαν ένα επιδόρπιο που ήταν επίσης εξαιρετικό. Θα επιστρέψουμε! !Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάρτιος 2019
Η κριτική έγινε: 17 Μαρτίου 2019

Ήμασταν 5 άτομα. Η τοποθεσία είναι πραγματικά όμορφη με όμορφα έπιπλα και κουζίνα με θέα. Το εστιατόριο ήταν αρκετά γεμάτο και είχα κράτηση για το τραπέζι. Περιμέναμε για το τραπέζι περίπου 15 λεπτά, αυτό είναι εντάξει. Παραγγείλαμε κάτι για πίνουν και στη συνέχεια έπρεπε να...περιμένουμε σχεδόν 15 λεπτά για να λάβουμε τα ποτήρια κρασιού μας και για να παραγγείλουμε τα τρόφιμα. Παραγγείλαμε κάποια στρείδια: ήταν καλά αλλά απίστευτα μικρά. Μετά από αυτό έπρεπε να περιμένουμε 45 λεπτά για να λάβουμε τα κύρια μαθήματα. Οι κύριες πλάκες είναι σχετικά μικρές και μοιάζουν με εκκινητές. Η γεύση ήταν εντάξει, τίποτα το ιδιαίτερο. Στο δωμάτιο υπήρχε πολύ δυνατή μουσική όπως σε ένα κλαμπ. Στο τέλος δεν συνιστώ το εστιατόριο, κατά τη γνώμη μου ότι υπάρχουν πολλά εστιατόρια καλύτερα από αυτό.Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Μάρτιος 2019
Η κριτική έγινε: 24 Φεβρουαρίου 2019

Είμαστε στα τέλη της δεκαετίας του '50, γι 'αυτό ανησυχώ για τα εστιατόρια hipster. Έχω γνώση να πίνω βιοτεχνική μπύρα για 30 χρόνια σε 30 χώρες, αλλά πάντα - έτσι - συχνά ένας 30χρονος εξηγεί τα στυλ μπύρας ή το λυκίσκο σε μένα. Αλλά τίποτα...από αυτά δεν συνέβη στο Beholder. Ναι, υπήρχε μουσική 80 δευτερολέπτων, αλλά το φαγητό ήταν εξαιρετικό. Τα ψημένα μανιτάρια, τα ζυμαρικά και τα γκουμπού ήταν υπέροχα. Το γκουμπού ήταν γεμάτο από μπακαλιάρο, γαρίδες και αστακό, όλα μαγειρεμένα σε βάση χοιρινού κουνελιού. Είχαμε δύο μεγάλα ποτήρια Cotes du Rhone για $ 11 το καθένα. Και ο διάσημος σεφ (για Indy) chef Jonathan Brooks έφερε όλα τα πιάτα σε μας τον εαυτό του. Συνιστάται. Ακριβώς με τον Bluebeard και το Milktooth (το άλλο εστιατόριο του Brooks) και την παλιά εσοχή. Πραγματικά, πραγματικά καλό και αξίζει τα χρήματα. Στο Σικάγο, αυτό το εστιατόριο θα ήταν 50% υψηλότερο στην τιμή και αδύνατο να μπει σε.Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2019
Η κριτική έγινε: 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο σύζυγός μου και εγώ επισκεφθήκαμε τον Beholder για πρώτη φορά χθες το βράδυ, τον Φεβρουάριο του 2019. Μας άρεσε το γεύμα μας, και το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό και πολύ φιλικό. Ξεκινήσαμε με τα ελαφρώς καπνιστά τεύτλα και παστινάκια με ταχίνι λαχανικών ρίζας και φιστίκι...με φιστίκι / φιστίκι ($ 13). Κατ 'αρχάς, τα τεύτλα και οι παστίλιες ψήθηκαν όμορφα, με μια λεπτή καπνιστή γεύση - κανένας τρόπος που ο καπνός δεν υπερνικά τα λαχανικά, τα οποία όλοι γνωρίζουμε έχουν πολύ διαφορετική γεύση. Το μπόνους ήταν το εκπληκτικό ταχίνι λαχανικών. Ποιος. . . υπεροχη γευση! Η φιστίκι / φρυγανιά με καρυδιές προσέθεσε ένα καρύκευμα που το έφερε στο σπίτι. Μας άρεσε αυτό το πιάτο και σημειώσαμε ότι αν αυτό ήταν το μόνο που είχαμε, θα αφήναμε χαρούμενοι. Για τα εισιτήρια, παραγγείλαμε και τα δύο ζυμαρικά, τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια για εμάς, αλλά το bucatini ήταν στο μενού και δεν έχω απολαύσει κουτάλι για αιώνες. Ο διακομιστής μας με πληροφόρησε ότι ήταν μικρότερο μέρος από τότε που ήταν τόσο πλούσιο ζυμαρικά και ήμουν εντάξει γι 'αυτό επειδή είδαμε το μενού επιδορπίων (απίστευτο!) Και ήξερα ότι θέλαμε να σώσουμε χώρο. Για να προσθέσω την επιείκεια μου, διέταξα την προαιρετική ξυρισμένη μαύρη τρούφα πάνω από την κουτατίνα. Ω ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ναι, το διέταξα. Ήταν ένα επιπλέον $ 20. Εντάξει, δεν έχω συνήθεια τέτοιας υπερβολής, αλλά πρέπει να πω ότι αξίζει τον κόπο. Ο σεφ βγήκε και προσωπικά ξύπνησε την τρούφα πάνω από το πιάτο μου - και ήταν πολύ γενναιόδωρος. Τα συστατικά (κοτόπουλο brodo και καμένα κρεμμύδια) μαζί με το σπίτι έκανε ζυμαρικά και μαύρη τρούφα συνήλθαν όμορφα, δημιουργώντας ένα αρμονικό πιάτο. Έχω τιμήσει κάθε δάγκωμα. Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσα να φάω το διπλάσιο ποσό, αλλά αν το έκανα, θα ήμουν πάνω από την κορυφή πλήρης / φουσκωμένο και αυτό θα είχε καταλήξει σε κανένα επιδόρπιο και εγώ αφήνοντας το εστιατόριο απογοητευμένος, και ένοχος. Όχι, η κουατίνι δεν έρχεται σε "κολακευτικό μέγεθος" - και αυτό είναι εντάξει. Είμαι πολύ ευγνώμων που το είχα και σχεδιάζω να το ξανακάνω αν είμαι αρκετά τυχερός για να το δω στο μενού για δεύτερη φορά, αφού το μενού αλλάζει με τη διαθεσιμότητα των τοπικών συστατικών. Ο σύζυγός μου είχε το ριζότο με αστακομακαρονάδα με κορώνα καραβίδας, κρεμμυδάκια και καραμέλα. Ο ίδιος διέταξε επίσης τη ξυρισμένη μαύρη τρούφα, αλλά πρέπει να πούμε ότι αν το κάνει, δεν θα το παραγγείλει πάλι. Το ριζότο ήταν ακριβώς η σωστή υφή και υπήρχε αρκετός αστακός. Απολάμβανε τη γεύση που έφερε το φαγητό στο πιάτο, αν και έλεγε ότι το μικρό του παράπονο ήταν ότι το πιάτο στο σύνολό του ήταν λίγο αλμυρό. Ακόμα - το άρεσε πάρα πολύ. Πλευρική σημείωση: Ο διακομιστής μας μας είπε ότι τα στοιχεία που είναι χαμηλότερα στο μενού, όπως το στέλεχος αρνιού με ποληντά, ήταν πιο πικάντικα (μεγαλύτερες μερίδες) για κάποιον με μεγαλύτερη όρεξη. Περνάω σε επιδόρπια. . . . . αχ, τα επιδόρπια. Σε κάθε διαφάνεια, το μενού επιδόρπιο είναι αυτό που μας πήρε στο εστιατόριο. Δεν απογοήτευσε. Ήταν μια συναρπαστική, νόστιμη εμπειρία. Ο σύζυγός μου διέταξε τα χρυσά τεύτλα με πάθος - φρούτα, με μους φιστικιού tofu και μασούρι κέικ σφουγγαριών. ($ 13) Α - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Γλυκό - ξινό, φιστίκι, γευσιγνωσία. Αλήθεια λέει, θέλω τόσο του όσο και η δική μου. Όσο για μένα, διέταξα το μπέϊκον και τη λευκή κουλουράκι με μουριές με παγωτό σφενδάμου και φουντούκια από ξύδι ρούμι. ($ 15) Ήταν πάρτι. . . Ναι, - ένα PAR - TAY - στο στόμα μου. Κάθε δάγκωμα διαφορετικό, ανάλογα με τον συνδυασμό στο κουτάλι μου. Θα το πω αυτό: όλα τα συστατικά ήταν απαραίτητα, δηλαδή έφεραν τη δική τους μοναδική συμβολή στο πιάτο. Το μπέϊκον ήταν αλμυρό - πραγματικά αλμυρό, αλλά το παγωτό σφενδάμου μπήκε μέσα και είπε: Γεια σου μπέικον, το πήρα. . . . χαλαρώστε φίλε. . . . αλλά η καπνιστή σου είναι πανέμορφη. "Το φλοιό καλαμποκιού έφερε την πολύ γνωστή υφή που φέρνει το cornbread - λίγο κοκκώδες αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν τόσο έξυπνο για να μην καραμελώνει τα φουντούκια (μπορεί κανείς να το κάνει) αλλά να τα μαγειρεύει στο ξύδι ρούμι. γροθιά στη γλώσσα μου. Τόσο bravo για τους καλούς ανθρώπους στο Beholder. Θα επιστρέψουμε.Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Φεβρουάριος 2019
Η κριτική έγινε: 9 Ιανουαρίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Ήρθε μέσω της Ινδιανάπολης για τις διακοπές και χρειάστηκε ένα σημείο για να φάει. Βρίσκεται δίπλα σε ένα κατάστημα δολαρίων σε μια κατοικημένη περιοχή πήρε ένα νευρικό νεύρο, αλλά ήμουν γρήγορα έτοιμος. Το εσωτερικό είναι μοντέρνο και οι χώροι υποδοχής είναι άνετοι. Σίγουρα θα επιστρέψω...όταν θα έρθω σε περιοδεία. Όσον αφορά το μενού, το χταπόδι και η πλάκα ψωμιού ήταν υπέροχα. Όλα τα υπόλοιπα φαίνονται να περιστρέφονται. Να πάρετε κάποια.Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Δεκέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 29 Αυγούστου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η σύζυγός μου και εγώ, μαζί με ένα άλλο ζευγάρι, γευματίστηκαν για πρώτη φορά στο Beholder και ήρθαμε πολύ εντυπωσιασμένοι. Το φαγητό ήταν καινοτόμο, καλά παρουσιασμένο και νόστιμο. Τα πιάτα μοιράζονται όλοι, αλλά δεν το κάναμε γιατί μας άρεσε αυτό που παραγγείλαμε τόσο πολύ. Η...ταρτάρα του βοείου κρέατος Caesar ήταν υπέροχη, όπως ήταν και το χταπόδι μου. Το δείπνο συνοδεύτηκε από έναν πολύ καλό αυστριακό Λευκό, ο οποίος διαλέχτηκε από μια λίστα εξαιρετική και αρκετά ακριβή. Τα απογυμνωμένα δαμάσκηνα με παγωτό εστραγκόν τελείωσαν. Μεγάλο γεύμα και μια μεγάλη προσθήκη στη σκηνή φαγητού Indy,Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 27 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία. Μεγάλη ατμόσφαιρα - σύγχρονο σπίτι της γιαγιάς. Ενδιαφέρον, αλλά όχι τρομακτικό φαγητό. Σαλάτα από λάχανο είναι δύσκολο να περιγραφεί - - ίσως το καλύτερο ποτέ, το χοιρινό Iberico είναι το επόμενο επίπεδο, το δέρμα χοίρου Ταϊλανδέζικο είναι πλούσιο αλλά οικείο, η σίκαλη...bigoli μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα στο μενού. Μεγάλη για να πάει με μια ομάδα 5, καθίστε στο τραπέζι της σαμπάνιας και να παραγγείλετε ολόκληρο το μενού. Νίκαια επιλογή κρασιών.Περισσότερα

Ημερομηνία επίσκεψης: Ιούλιος 2018
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 191 κοντινά ξενοδοχεία
Harney House Inn
23 κριτικές
2,11 χλμ μακριά
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Indianapolis Downtown
564 κριτικές
2,62 χλμ μακριά
Home2 Suites Indianapolis Downtown
533 κριτικές
2,81 χλμ μακριά
Hilton Garden Inn Indianapolis Downtown
1.314 κριτικές
2,91 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 2.729 κοντινά εστιατόρια
Mimi Blue Meatballs
168 κριτικές
1,39 χλμ μακριά
Black Market
98 κριτικές
1,29 χλμ μακριά
Best Chocolate In Town
52 κριτικές
1,38 χλμ μακριά
Festiva
49 κριτικές
1,19 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 411 κοντινά αξιοθέατα
Monon Trail
334 κριτικές
1,13 χλμ μακριά
Flat12 Bierwerks
41 κριτικές
1,4 χλμ μακριά
Midland Arts & Antiques Market
23 κριτικές
1,58 χλμ μακριά
Centerpoint Brewing
8 κριτικές
0,86 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Beholder και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης
Αυτή η καταχώριση είναι δική σας;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.
Διεκδικήστε τη δωρεάν καταχώρισή σας