Το εστιατόριο βρίσκεται στην Χώρα του νησιού,. Σερβίρει σε ένα μάλλον ζεστό μπαλκόνι ή επί του δρόμου και είναι πάντα γεμάτο.
Δοκιμάσαμε μία εξαιρετική ταραμοσαλάτα, πασπαλισμένη με αυγοτάραχο, σερβιρισμένη με "κρακεράκια" με μελάνι σουπιάς. Κατά την γνώμη μου, το νοστιμότερο πιάτο τους. Δοκιμάσαμε ακόμα την...τάρτα φάβας, με τυρί και ντοματακια κονφι, σερβιρισμένη με σαλάτα αντράκλας (που πολύ την χαίρομαι). Η έμπνευση καλή, η γεύση επίσης αλλά η αλήθεια είναι πως χανόταν το βασικό υλικό: η φάβα. Η μπρουσκέτα με σαρδέλα και πικλα μήλου, πολύ ενδιαφέρουσα. Τέλος, καλαμαράκια και καραβιδοψιχα, σωστά τηγανισμένα.
Στις γκρίνιες τώρα. Το μάτι του πελάτη πάει παντού, οπότε ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείται ο εσωτερικός χώρος, καλό είναι να είναι τακτοποιημένος. Και τέλος, σίγουρα δεν είναι υποχρεωτικό το κέρασμα μετά το γευμα, όμως είναι μια ελάχιστη φροντίδα για τον πελατη και η απουσία του κόστιζει περισσοτερο από το κόστος του.
Ανακεφαλαιώνοντας, αξίζει να πας για τα πιο δημιουργικά πιάτα του καταλόγου.Περισσότερα