Τό εστιατόριο βρίσκεται στο κατωμέρι κάτω κορακιάνας στην Κέρκυρα.Θα αρχισω την κριτικη...αφηνόντας να μιλήσει ο ..πολυς Γκορντον Ραμσει: "γκουρμε δέν είναι να σερβίρεις αστακό με σοκολάτα αλλά να μπορείς να προσφέρεις αυθεντικές γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές του τόπου σου,με καλές πρώτες ύλες από την...περιοχή σου".Στο συγκεκριμένο εστιατόριο συμβαίνει ακριβώς αυτό.Πολυ καλές γεύσεις, λαχανικά και πατάτες απο τον κήπο του εστιάτορα,αυγά απο τις κότες του,δικό του λάδι, και κρέας απο επιλεγμένο κρεατοπωλείο της περιοχής.Συγχρόνως έχεις την αίσθηση ότι τρώς στην βεράντα ενός εξοχικού και όχι σε ένα ακόμη παραφορτωμένο με τραπέζια εστιατόριο. Το συνιστώ για την αυθεντικότητα,την προσωπική σφραγίδα του αφεντικού και φυσικά τις γεύσεις.Περισσότερα