Το Rhubarb είναι το πρώτο εστιατόριο με αστέρι Michelin, από πολλούς που έχουμε επισκεφτεί τα τελευταία 5 χρόνια που δεν έχει ούτε ένα λάθος, ούτε πρόβλημα ή ελαφρό πρόβλημα. με άλλα λόγια είναι ένα σπάνιο εύρημα που είναι σχεδόν όσο το δυνατόν πιο τέλειο.
Από...τη στιγμή που μπήκαμε στο μικρό αλλά ατμοσφαιρικό εσωτερικό, ο σεφ, ένας ντόπιος του Λονδίνου, βγήκε από την ανοιχτή κουζίνα για να μας χαιρετήσει και να μας μιλήσει για το ιστορικό του, τη φιλοσοφία του και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και ο σιωπηλός του άνοιξαν το Rhubarb.
Πήραμε το μενού γευσιγνωσίας 5 πιάτων το οποίο ήταν θαυμάσιο, γεμάτο δημιουργική φαντασία, καινοτομία, φαντασία και πάνω απ 'όλα απαλά ισορροπημένες γεύσεις, όπως το ποπ καλαμπόκι και το κυπρίτικο βολούτο που σερβίρεται σε ένα τεράστιο κέλυφος. Με κάθε μάθημα ο σεφ περιέγραψε τα συστατικά και σκέφτηκε πίσω από κάθε πιάτο.
Ο Jerome, ο σομελιέρης ήταν τόσο παθιασμένος και άκρως γνώστης για κάθε κρασί που είχαμε από τα ζευγάρια κρασιών, εξυπηρετώντας συχνά ασυνήθιστα κρασιά από μικρά κτήματα που ταιριάζουν απόλυτα με κάθε πορεία και με τα συστατικά μέσα σε αυτό (πολύ ασυνήθιστο σε πολλά εστιατόρια κορυφής όπου οι συνδυασμοί κρασιών οδηγούς κέρδους, που συχνά δεν βελτιώνουν πλήρως το φαγητό)
Τα δύο άλλα στελέχη ήταν επίσης προσεκτικοί, γνώστες και γοητευτικοί.
Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η εξαιρετική αξία των 148 δολαρίων της Σιγκαπούρης για τα τρόφιμα και 118 για την ταίριασμα του κρασιού, εξαιρετική αξία για τέτοια όμορφα φαγητά, κρασί και υπηρεσίες.
Εάν είστε στη Σιγκαπούρη βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει αυτό το μικρό, εξαιρετικό κρυμμένο στολίδι (το βιβλίο προτού να έρθει να αρπάξει ένα από τα επτά τραπέζια)Περισσότερα