Ακίτα Χαμαγιέκη
Βρίσκεται στο κύκλωμα του Παρατηρητηρίου στο Tsim Sha Tsui
Στο ζεστό καλοκαίρι, εδώ έρχεται πρώτα με δύο φλιτζάνια παγωμένων ποτών: ο κατεψυγμένος χυμός μήλου - δροσερός και νόστιμος.
Το εστιατόριο έχει μεγάλη προσφορά. Εφόσον ο κάθε επισκέπτης έχει καθαρή δαπάνη $ 300 ή...παραπάνω, ένας από τους επισκέπτες μπορεί να απολαύσει την κόκκινη γαρίδα σε μια παλάμη με "όπως" και "μοιράζεται" το Facebook της Akita Hamayaki. Έχω πάρει με επιτυχία δέκα κόκκινες γαρίδες. Το μισό ψήνεται ενώ το άλλο μισό είναι σασίμι.
Το λιμάνι αλιείας Beihai ξεκινά από 488 δολάρια ανά άτομο
Το Aomori abalone είναι υπερμεγέθη. Μετά το ψήσιμο, ο αβελόνα ξαναγυρίζει στην κουζίνα για να καθαρίσει και να κόψει σε τέσσερα κομμάτια και στη συνέχεια να τα βάλει πίσω σε ένα για ένα καλό πιάτο. Μπορώ να δω τα υψηλά πρότυπα του εστιατορίου που ζητήθηκε.
Τα στρειδια Hyogo, σιγοβρασμένα με σάλτσα ψαριού και σέικ, η γεύση δεν είναι πολύ δυνατή, ο βαθμός ωμής και μαγειρεμένης είναι ισορροπημένος, γεμάτος θαλάσσια γεύση.
Kyushu πεύκο - φύλλο καβούρι, το μισό μέρος. Κρέατα και γλυκά!
Ζώνη προβάτων της Νέας Ζηλανδίας. Δύο κομμάτια με τρυφερότητα και ζουμερά, το θυμίαμα ξεχειλίζει.
Δημοφιλείς καβουρντισμένες πάστες. Οι γεύσεις είναι πλούσιες, καμένο θυμίαμα, κρέμα καβουριών είναι φρέσκα, ισχυρά censse και νόστιμα!
μαύρο τρούφα άγριο μανιτάρι καβουρδισμένο σε αλουμινόχαρτο. η τρούφα είναι ισχυρή που αυξάνει τη γεύση των άγριων μανιταριών.
Αποξηραμένα ψάρια Puffer, γλυκά, φρέσκα!
Μεγάλο αχιβάδα. οι άνθρωποι προτιμούν να μαγειρεύουν, αλλά δεν είναι κάθε εστιατόριο να ξέρει πώς να μαγειρεύει, το καλύτερο είναι να μαγειρεύει το σωστό, δηλαδή να μαγειρεύει μέχρι να ανοίξει το καπάκι και στη συνέχεια να μαγειρέψει για μισό λεπτό περισσότερο, αυτό θα κρατήσει το κρέας προσφοράς και πλήρως μαγειρεμένα, αυτό θα δώσει το πιο έντονο και τρυφερό κρέας.
Το χέλι του Κυότο σε ρύζι με τσάι. Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά γεμάτοι αυτή τη στιγμή, αλλά όταν πρόκειται για ρύζι χελιών, πώς μπορούμε να το χάσουμε; Το χέλι είναι τεμαχισμένο με ιαπωνικό λευκό ρύζι και η σούπα μαγειρεύεται. Το ρύζι δεν είναι εντελώς βρασμένο. Απορροφά επίσης την πικάντικη γεύση της σούπας και του χελιού. Σερβίρεται με φύκια και εξαιρετική γεύση.
Παγωτό Matcha. Μετά το δείπνο, το μικρό στόμα του παγωτού πράσινου τσαγιού, που τελειώνει το πλούσιο δείπνο.Περισσότερα