Ειμασταν μια παρέα με φίλους, και όλα μας τα πιάτα ηταν υπέροχα, ο Νικόλας στάθηκε εκπληκτικός σύμβουλος, και ακολουθήσαμε τις συμβουλές του στα φαγητά, αλλά και στα κρασιά.
Η μπουγιαμπές σε συνδυασμό με μπρανταντ, απλά υπέροχο, ιδιαίτερο, καταπληκτικό.
Η κότα με μπάμιες, ένα τόσο κλασσικό...πιάτο της ελληνικής κουζίνας, ο Νικόλας το μετέβαλε σε ένα πιατο υψηλής γαστρονομίας, το ίδιο ισχύει και με τα κεφτεδάκια τόνου, ΥΠΕΡΟΧΑ !!!!
η ποιότητα του κρέατος και τρόπος μαγειρέματος, από Λιμουζαν νοστιμότατο.
Τα κρασιά που μας πρότεινε ήταν ένα Σεβατιανό, Αωτον , και τον Τετράμυθο, μαύρο Καλαβρύτων. Υπέροχος συνδυασμός γεύματος και κρασιού.
Νικόλα συγχαρητήρια ! και σ'ευχαριστώ για αυτην την υπέροχη γευστική εμπειρία.
Άξίζει πραγματικά να κάνουμε τα λίγα χιλιόμετρα επιπλέον για να έρθουμε μεχρι το εστιατόριο Bistrot de Nicolas.Περισσότερα