Καθώς οι καλοφαγάδες θα ενθουσιάσουν στην ανακάλυψη τολμηρή , δημιουργική κουζίνα και έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin εστιατόρια. Με αυτό, Denis Martin ήταν ένα όνειρο pick για μια ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εμείς splurged για την εξέλιξη στο μενού 380 CHF ένα άτομο! ! !...Όπως θα περίμενε κανείς μας πολυαναμενόμενου λαμβάνεται ένα γαστριμαργικό ταξίδι - τόνωση όλες τις αισθήσεις.
Δυστυχώς, ενώ ορισμένα από τα πιάτα ήταν υπέροχο, το ταξίδι δεν ροής πολύ καλά για εμάς.
Για παράδειγμα, ο προσδιορισμός της αλληλουχίας πιάτα από πυρήνα swiss re - όπως τις δημιουργίες φοντί τυριών με την Thai tom yum σούπα, έπειτα πίσω στο πιάτα τυριών, ακολουθούμενη από ταϊλανδέζικα πιάτα εμπνευσμένα από απλώς ένιωσα σχιζοφρενική. Δεν υπήρχε crescendo ή κορυφές / απραξίας η εμπειρία.
Η παρουσίαση των πιάτα δεν ήταν τόσο συναρπαστική όσο αναμενόταν, χρησιμοποιώντας το ίδιο μαγειρέματος σε πολλαπλές πιάτα που δεν βοηθούν πραγματικά το φαγητό παπουτσιών. Τούτου λεχθέντος, που σερβίρει το Pigeon σε ένα φάκελο ήταν ιδιοφυΐας και αξίζει να μιλάμε, όπως ήταν παρωδία κοκαΐνης επιδόρπιο σάκους.
Παρά το γεγονός ότι η μοριακή δεν το βρήκα μια βαθιά συγκέντρωση γεύση σημειώσεις καθώς έχω ξανασυναντήσει σε άλλα μοριακό εστιατόρια (π.χ. Cielo στην Μπογκοτά)
Δεδομένης της ποιότητας / αξίας εξίσωση θα έλεγα ότι ήταν κατά μέσο όρο. Για εμάς, δεν αξίζει σχεδόν 1000 usd σε μια νύχτα.
Αλλά λόγω αμφιβολιών. Ακούω το μέρος έχει επιχειρησιακό πάνω από 20 χρόνια. Άκουσα ότι οι αλλαγές στο μενού 2 - 3 πιάτα, μια εβδομάδα. Έτσι, θαυμάζω το κουράγιο και τη δημιουργικότητα των σεφ αλλά ειλικρινά καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να πάει στραβά.
Σημείωση: Αν θέλετε ένα φανταστικό γαστριμαργικό ταξίδι πηγαίνετε στο Maaemo στο Όσλο. Με 3 αστέρια Michelin. Οι αισθήσεις σας θα σας μεταφέρουν σε άλλο επίπεδο. Πέταξα εντελώς Όσλο για να φάμε και άξιζε κάθε ευρώ.Περισσότερα