Δεν είμαστε τακτικοί στην Lameloise με την έννοια ότι θα πάμε εκεί μία φορά το μήνα, αλλά έχουμε φάει εδώ και μακριά από το τέλος της δεκαετίας του 1960. Ξεκινήσαμε σε μια κακή σημείωση, όπως, παρόλο που είχαμε καλέσει να ελέγξουμε, ότι το μενού γευσιγνωσίας...έπρεπε να παραγγελθεί και ap ritif ξεκίνησε πριν από 13. 30, οπότε όταν ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε στις 13. 25 - πολύ αργά. Απογοήτευση για τους συμμετέχοντες από τη Σουηδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ελβετία. Τώρα, το βιβλίο ήταν η μόνη επιλογή.
Κάποιοι από εμάς επέλεξαν Rougets με foie gras και αγκινάρες και μια εξαιρετική σάλτσα au verjus, άλλοι διάλεξαν περίτεχνα langoustines με ris souffl και σέλινο, αλλά γιατί αυτή η μικροσκοπική σκούπα χαβιάρι; Ως κύριο μάθημα Poularde de Bresse αλλά και πάλι το Truffes Blanches φάνηκε περισσότερο για το βιβλίο παρά για το πιάτο. Κλασικό σκυλάκι ψαριών Suzette flamb es. Τέλεια εξυπηρέτηση και συνηθισμένες συστοιχίες μικρών πραγμάτων με το ap ro και με τον καφέ.
Όπως αναφέρθηκε στον τίτλο, υπήρχαν μόνο λίγες άλλες ομάδες επισκεπτών που έφυγαν από τα κτίρια καταθλιπτικά αραιοκατοικημένα. Με ένα βιβλίο συμπιεσμένο σε τέσσερις εκκινητές, δύο ψάρια και τρία μαθήματα κρέατος, αποτελεί μια απεικόνιση των δυσκολιών στη λειτουργία ενός εστιατορίου υψηλής ποιότητας. Λοιπόν, ποια είναι η τελική ετυμηγορία; Καλή, μερικές πολύ καλές, το rouget και οι langoustines εξαιρετικές, αλλά τρία αστέρια, δυστυχώς όχι.Περισσότερα