Μετά από πολύ καιρό βρεθήκαμε ξανά στα φιλόξενα τραπεζάκια τού Massaya. Ξεκινήσαμε με ένα δροσερό και αυθεντικό ταμπουλέ, συνεχίσαμε με ζουμερά χορτοφαγικά κούμπε και μχάμαρα (νόστιμη κι ελάχιστα καυτερή αλοιφή με πιπεριά φλωρίνης, καρύδι, ταχίνι) για να καταλήξουμε στα κυρίως: καμπάπ στα κάρβουνα (το πιάτο...σήμα κατατεθέν του μαγαζιού) και vegan χιουνκιάρ μπεγιαντί (με μανιτάρια στη θέση του κρέατος). Γλυκό κνάφε κερασμένο. Όλα ήταν υπέροχα! Μπράβο!Περισσότερα