Ο χώρος εξαιρετικός. Μαγευτικός θα έλεγε κανείς από τα χρώματα, την εκκλησία και τα σκαοπάτια της! Όπως και η ποιότητα του service. Ευγένεια, αμεσότητα και επαγγελματισμός! Τα κοκτειλ συμπαθητικά.
Το φαγητό, ωστόσο, ήταν μετριότατο. Φυσικά, δεν θα είχα πρόβλημα με αυτό αν και η τιμή...ήταν ανάλογη των πιάτων. Δεν ήταν, όμως καθως πληρώσαμε 80€/ άτομο.
Πρώτον, το τραχανότο με τον κόκκορα ήταν εξαιρετικά έντονο σε αλατότητα. Με άλλα λόγια, ήταν λύσσα…
Δεύτερον, οι τυροκροκέτες ήταν γεμιστές με καπνιστό τυρί. Αυτο ειναι λαθος, αν δεν αναγράφεται στο μενού. Η γεύση του καπνιστου τυριού (τυπου μετσοβόνε) ειναι πολύ σκληρή και έντονη με αποτέλεσμα να καλύπτει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις.
Τρίτον, η ψητή μελιτζάνα ήταν άθλια. Αλήθεια.. ήταν ενα απαράδεκτο πιάτο. Άγευστη, χωρίς εντάσεις, με μια «ξεψυχησμένη» σαλτσα ντομάτας απο πάνω και ένα μίζερο κουρκούτι στον εξωτερικό φλοιό για έξτρα (τάχα) τραγανότητα. Αν δεν κανω καποιο τραγικό λάθος, το πιατο συνοδευόταν από ένα ντιπ γιαουρτιού με ταχίνι χωρίς ίχνος από ταχίνι…
Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Στο συγκενριμένο εστιατόριο ο πελάτης δεν θα κακοφάει. Απλώς δεν θα φάει αυτό που πληρώνει.
Κουραστήκαμε με τις ψευτογκουρμεδιές. Κουραστήκαμε με την «προσιτή πολυτέλεια». Ή καντε το προσιτό και απλό ή κάντε το γκουρμέ. Οχι μεσαίες καταστάσεις. Δεν είναι ανάγκη πάνω από τα μισα πιάτα στο μενού να έχουν 3 ή 4 διαφορετικές υφές απο την πρώτη υλη. Η γαστρονομική υπερπροσπάθεια δεν φέρει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.Περισσότερα