Κατ΄αρχας να πω οτι ειμαι ενας ανθρωπος που του αρεσει και εκτιμαει ιδιαιτερα το καλο φαγητο. Κατα δευτερον επισκεπτομαι συχνα ψαροταβερνες σε οποιο μερος και να παω. Διαμενω Αθηνα (Γλυφαδα) και συχναζω στο Απεραντο Γαλαζιο (ΝΑΟΒΒ) αλλα και σε ψαροταβερνες του Καβουριου (Πανοραμα) και γενικοτερα...εχω αποψη για το φρεσκο ψαρι, το σωστο ψησιμο και το καλο σερβις.
Για το συγκεκριμενο εστιατοριο ειχα και εγω διαβασει τις υπαρχουσες κριτικες και ημουν λιγο σκεπτικος πριν το επισκεφτω, ΩΣΤΟΣΟ:
1) το μερος οντως ειναι μαγευτικο και ειδυλλιακο
2) οτι πηραμε χορτα (τελεια βρασμενα, οχι νιανια ουτε τραγανα), χταποδι ψητο ( σωστα ψημενο, οσο σκληρο χρειαζεται για να εχει τη νοστημια του αλλα και οσο μαλακο χρειαζεται για να μην ειναι τσιχλα και τεσσερα πλοκαμια παρακαλω, οχι τεραστια αλλα ουτε και μικρα), ψαροσουπα (πολυ ωραια γευση και χυλωμενη)
3) Το ψαρι εχει την δικη του κατηγορια γιατι:
α) Ηταν πολυ μεγαλη η ποικιλια προς επιλογη και ολα φρεσκα (παντα πηγαινω στην κουζινα και διαλεγω το ψαρι ο ιδιος αφου εξετασω τα του φρεσκου ή οχι στοιχεια - βραγχια, σωμα, λεπια στιβαροτητα κτλ-)
β) ο Νεκταριος, ο ιδιοκτητης, βοηθος και συμβουλος στην επιλογη του ψαριου
γ) η ψηστης εκανε το ψαρι ζουμερο οπως το ζητησα στην τελειοτητα! (τοσο που μετα πηγα και την συνεχαρικα δια χειραψιας) και γευστικοτατο!!! (φαγκρι 750γρ και λουτσο αλλα τοσα).
4) η ρακη του παραηταν καλη για να πιω ουζο, που σχεδον παντα παιρνω με ψαρι ή/και θαλασσινα.
5) ενας σερβιτορος ηταν παντα εκει γυρω και οτι ζητησαμε ηρθε σε ελαχιστο χρονο
Με λιγα λογια, ναι, φθηνοτερα ισως και να βρειτε αλλου (οι τιμες ειναι Καβουριου) αλλα καλυτερα, τουλαχιστον βασει της δικιας μας εμπειριας οχι!!!Περισσότερα