Κορυφαία γαστριμαργική εμπειρία από τον ομώνυμο σεφ Ερβέ Προνζάτο. Σερβίρεται μόνον συγκεκριμένο μενού όλων πιάτων, μια ωραία και μεγάλη ποικιλία με διαφορετικές και δυσεύρετες πρώτες ύλες τις οποίες έχει εξαιρετικά ταιριάζει ο σεφ σε μια νεωτεριστική άποψη μαγειρικής. Η εμπειρία είναι καλή και το αποτέλεσμα...εξαιρετικά ικανοποιητικό. Η τιμή βέβαια είναι υψηλή, περίπου 150 € το άτομο με κρασί. Ο χώρος όμως, μια παλιά μικρή μονοκατοικία, το ισόγειο της δηλαδή, που ανοίγοντας την παλιά πόρτα με τά σιδερένια κάγκελα έρχεσαι κατευθείαν στην κυρίως σάλα, με μια μικρή αυλή που έχει κλείσει και έχει μετατραπεί σε εσωτερικό χώρο είναι μακράν από το να στηρίξει τέτοια κουζίνα. Επίσης και τα τραπέζια θα έπρεπε να έχουν ένα τραπεζομάντηλο και να μην είναι τραπέζια γυμνά σε στυλ φαστφουντάδικου.Περισσότερα