Γευστικά και καλά πικάντικα πιάτα. Ο σύντροφος του τραπεζιού μου απολάμβανε ιδιαίτερα το ριζότο που ετοίμαζε στον τροχό παρμεζάνας και ολοκληρώθηκε με ξυρισμένες τρούφες. Πρέπει να δοκιμάσετε το ragu bolognese. Αυτή είναι μια τεράστια διαφορά σε σύγκριση με τη σπογγώδη μπολονέζα που είναι γνωστή εκτός...της Ιταλίας. Η σάλτσα είναι πιο μαλακή αντί της σάλτσας ντομάτας. Σημείο βελτίωσης είναι ότι τα πιάτα μπορούν να σερβιριστούν λίγο πιο ζεστά.Περισσότερα