Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Restaurant Cote Rue

14 rue Paul Louis Lande, 33000, Μπορντό, Γαλλία
+33 5 56 49 06 49
Ιστότοπος
Κοινοποίηση
Αποθήκευση
Έχει γίνει παύση των ενημερώσεων χάρτη. Μεγεθύνετε για προβολή ενημερωμένων πληροφοριών.
Επαναφορά ζουμ
Γίνεται ενημέρωση του χάρτη…
Επισκόπηση
  • Εξαιρετικό80%
  • Πολύ καλό14%
  • Μέτριο4%
  • Ανεπαρκές1%
  • Πολύ κακό1%
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Diner, Γαλλική, Ευρωπαϊκή, Σύγχρονη
ΤΙΜΗ
€€€€
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Εξυπηρέτηση
Φαγητό
Αξία
Ατμόσφαιρα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
14 rue Paul Louis Lande, 33000, Μπορντό, Γαλλία
Όλες οι λεπτομέρειες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

1 - 10 από 44 κριτικές

Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 27 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η γυναίκα μου και εγώ έφαγα στην Cote Rue και ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για το γευστικό μενού και το ζευγάρωμα κρασιών. Αγαπάμε αυτά και κάναμε αρκετούς άλλους ενώ βρισκόμασταν στο Μπορντώ και είχαμε μερικές από τις καλύτερες εμπειρίες στο Μπορντό. Δυστυχώς, η Cote Rue ήταν...μια εξαίρεση. Το φαγητό ήταν σίγουρα ενδιαφέρον με μοναδικές ευχές, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν εξαιρετικό, εκτός από την πάπια, η οποία μαγειρεύτηκε εξαιρετικά. Αλλά ακόμα κι αν σας αρέσει φαγητό, η αξία δεν είναι απλά εκεί. Ο συνδυασμός κρασιού, ωστόσο, ήταν συγκλονιστικά φτωχός. 4 οίνοι για € 46. Ένας νεαρός, blah Viognier που θα μπορούσε να είναι € 3 - € 4 / γυαλί. Ένα meh Grenache blanc που θα ήταν περίπου το ίδιο ανά γυαλί. Ένας νέος, τίποτα - ιδιαίτερο Chianti, και ένα μη-vintage tawny λιμάνι. Ο τρόπος με τον οποίο τα 4 μικρά γυαλιά ορατού κρασιού μπορεί να είναι € 46 είναι απλά ανούσιο. Και είμαστε στο Μπορντό με μερικά από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο (Λευκό, Κόκκινο και Επιδόρπιο), έτσι πώς είναι δυνατόν να μην συνδυάσουν ένα κρασί Bordeaux με το γεύμα μας όταν βρισκόμαστε στο Μπορντό; Εξαιρετικά αινιγματική. . .Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 25 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η ομάδα μας τριών ζευγαριών επισκέφθηκε την Cote Rue τον Ιούλιο του 2018. Για μένα ήταν το πιο αξέχαστο δείπνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στη Γαλλία. Συνολικά, ήταν μεγάλη εμπειρία, αλλά και αρκετά βόλτα για τα tastebuds μου. Ορισμένα μέρη του ήταν πολύ...μακριά εκεί έξω για το γούστο μου. Όλοι είχαμε το μενού μενού γευσιγνωσίας (65 €) με τα ζευγάρια κρασιού (46 €). Τα διαφορετικά μαθήματα φαινόταν να παρουσιάζουν μία από τις πέντε κύριες κατηγορίες γεύσης. Ο πρώτος μύστης με αγκινάρα ήταν εξαιρετικά αλμυρός, αλλά ο συνδυασμός γλυκού λευκού κρασιού ήταν για να το εναρμονίσει. Μια δυνατή εκκίνηση για το μενού. Το πρώτο κύριο πιάτο, το λαβράκι, είχε σοβαρή οξύτητα. Ωστόσο, οι επιπρόσθετες γκρέιπφρουτ και οι ξινή σάλτσες μόλις πρόσθεσαν μεγαλύτερη οξύτητα σε αυτό, και το ζευγάρι κρασί δεν μπορούσε να συμβαδίσει. Ενδιαφέρουσες και τολμηρές σίγουρα, αλλά τελικά πάρα πολύ οξύ και καμία ισορροπία. Το δεύτερο κύριο μέρος, το οποίο ήταν στήθος πάπιας με σάλτσα μαύρου τσαγιού / πάπιας, ήταν το επίκεντρο του μενού, με πλούσιες και πλούσιες γεύσεις κρέατος / umami. Απλά τέλειο. Συνδυασμένη Chianti Classico ήταν μια χαρά, αν και ήλπιζα να πάρω ένα μεγάλο περιφερειακό κρασί μαζί του. Το πρώτο από τα δύο επιδόρπια ήταν ένα γλυκό με φανταστικό μους αβοκάντο και κεράσια. Δεν είχε ζευγάρωμα κρασιού, αλλά μας άρεσε πολύ. Το τελευταίο πιάτο ήταν ένα πικρό επιδόρπιο με βερίκοκο και σκοτεινή σοκολάτα, και κάποιο κρασί από το λιμάνι για να το πλύνει. Και πάλι, το τολμηρό πιάτο που χωρίζει τις απόψεις. Το είδος μου άρεσε, αλλά αισθάνθηκε σχεδόν σαν ένα πιάτο εκκίνησης και όχι ένα επιδόρπιο, αφού ήταν πολύ πιο πικρό από γλυκό. Το κρασί θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο γλυκό για να είναι σε θέση να το ισορροπήσει. Όλα σε όλα τα μενού ήταν προφανώς μαγειρεμένα με μεγάλη επιδεξιότητα και πάθος και η παρουσίαση ήταν άψογη. Κάθε πιάτο είχε έντονη γεύση σε αυτό και τίποτα δεν ήταν απλό ή αδιάφορο. Νομίζω ότι κατάλαβα τι προσπαθούσε ο σεφ, αλλά δυστυχώς, σε μερικές περιπτώσεις, η ιδέα είχε ως αποτέλεσμα ανισόρροπα πιάτα που ήταν λίγο δύσκολα για κατανάλωση. Επίσης, το ζευγάρωμα κρασιών αισθάνθηκε λίγο ακριβό με μόνο τέσσερις κατηγορίες κρασιών. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η αναθεώρηση είναι χρήσιμη για άλλους χρήστες και λάτρεις των τροφίμων και ίσως για το εστιατόριο επίσης!Περισσότερα

Ο/η RudyB33, Gérant του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 26 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 7 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Το Cote Rue είναι ένα κομψό εστιατόριο. Έχει μια συγκεκριμένη κατηγορία που εκτιμήσαμε και τρέχει σαν ένα καλά λιπαρό μηχάνημα. Το δώρο για μένα είναι πάντα το τραπέζι. Στο Cote Rue αισθάνεστε σαν ένας ιδιαίτερος ξενώνας στο δικό σας χώρο. Επιλέξαμε το μενού γευσιγνωσίας 5...πιάτων, το οποίο προηγήθηκε από μια σειρά bouche. Στην πραγματικότητα ήταν το αγαπημένο μου μέρος του γεύματος, αλλά είναι συνήθως! Πήγαμε επίσης για το ζευγάρωμα κρασιών για να ενισχύσουμε τα πιάτα. Το φαγητό ήταν πειραματικό, όμορφα παρασκευασμένο αλλά με μερικές γεύσεις πολύ έντονες. Για παράδειγμα, το πορτοκαλί αίμα στο λαβράκι ήταν ένας τολμηρός συνδυασμός. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική και ήταν παρόμοια με τα αστέρια εστιατόρια Michelin και η συνολική εμπειρία ήταν πολύ καλή. Η μόνη, αλλά σημαντική απογοήτευση ήταν ότι το ζευγάρωμα κρασιού που εξυπηρετήθηκε με την κύρια πορεία του Duck ήταν ένα Chianti classico. Αυτό για μένα είναι ένα φοβερό faux pas σε πολλά επίπεδα. 1. Βρισκόμαστε στο Μπορντό, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ένα τέλειο περιφερειακό κρασί. 2. Το Chianti Classico είναι το κατώτατο σημείο του προϊόντος Chianti, το οποίο ακόμη και στο καλύτερο είναι απαίσιο κατά τη γνώμη μου. Το μόνο ιταλικό κρασί που πρέπει να σερβίρεται είναι ο Barolo. Ένιωσα ότι αυτό ήταν sacrelige και ήμουν έτοιμος να πίνουν τόσο φοβερό κρασί. Συνολικά όμως, μια πολύ καλή εμπειρία και καλή αξία για την ποιότητα του φαγητού. Και. . . . βεβαιωθείτε ότι δεν είστε τόσο επιτηδευμένοι όσο εγώ θα έχετε έναν υπέροχο χρόνο, ακόμη και με το Chianti!Περισσότερα

Ο/η RudyB33, Gérant του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 26 Ιουλίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 22 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Προσπαθώντας να είναι φιλόδοξος αλλά αποτυχημένος. Ο σερβιτόρος ούτε καν ρώτησε μήπως μας άρεσε το φαγητό. Δεν θα το συνιστούσα.

Η κριτική γράφτηκε 14 Ιουνίου 2018

Είχαμε δειπνήσει στο C t Rue χθες το βράδυ. Το φαγητό ήταν απλά εξαιρετικό. Κάθε μάθημα παρουσιάζεται όμορφα και με γευστικές αισθήσεις. Η ατμόσφαιρα, η εξυπηρέτηση και τα τρόφιμα συνέβαλαν σε μια αξέχαστη βραδιά για εμάς. Αυτό είναι ένα εστιατόριο που δεν πρέπει να χάσετε...αν βρίσκεστε στο Μπορντό Σας ευχαριστώ στον σεφ και στο επαγγελματικό ma tre d'h telΠερισσότερα

Ο/η RudyB33, Propriétaire του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 30 Ιουνίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 13 Ιουνίου 2018

Όταν περπατάτε έξω από την μπροστινή πόρτα του Musee d'Aquitaine με τη μαζική συλλογή του, η οποία χρονολογεί τα περισσότερα από 2000 χρόνια ιστορίας του Μπορντό, είστε έτοιμοι για κάτι ελαφρύτερο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε στα αριστερά σας κάτω από...τη στενή οδό Paul Louis Lande. Περπατήστε λίγο έξω από το εστιατόριο wok και υπάρχουν οι μεγάλες μαύρες πόρτες του Restaurant C te Rue. Βάλτε μέσα και βρίσκεστε σε έναν άλλο κόσμο. Οι άκαμπτες λευκές οροφές, τα καλούπια των στεφανών τους γεμισμένα με γύψινες χερούβες, σας φέρνουν πίσω σε μια εποχή belle. Εν τω μεταξύ, οι τοίχοι υποστηρίζουν τη σύγχρονη τέχνη. Τα έπιπλα είναι απλά και άνετα. Στα δεξιά σας βρίσκεται η μικρή ανοιχτή κουζίνα, όπου δουλεύουν τρία σεφ με μαύρα παλτά για να προετοιμάσουν το γεύμα σας. Αυτή είναι μια ατμόσφαιρα, λέει ο επικεφαλής Chef Rudy Ballin, που ευνοεί την ανταλλαγή γεύσεων που δημιουργούνται με τη φαντασία ενός σεφ σας.  Ο διακομιστής μας, ο Maxim, μας ξεκίνησε με ποτήρια σαμπάνιας. Επιλέξαμε το μενού "ανακάλυψης" του σεφ - - πάντα το αγαπημένο μας σε ένα νέο μέρος - - το οποίο έρχεται σε τέσσερις πτήσεις που συνδυάζονται με κρασιά. Αλλά, φυσικά, αυτή είναι η Γαλλία, οπότε μην εκπλαγείτε, καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται άλλα τσιμπήματα. Αφού σερβίρησαν τεράστιες ποσότητες ψωμιού με ένα μπλοκ πράσινου βούτυρου βοοειδών, σερβίρεται μια πιατέλα με μπουκάλες διασκέδασης - - δαγκώματα για να διασκεδάσουν το στόμα σου - -. Μεταξύ των πιο νόστιμων ήταν ένα δάγκωμα από πράσινα μπιζέλια, το αγαπημένο της Kathy. Ενώ η βάση δεν ήταν κέικ, είχε μια φωτεινή πράσινη σπογγώδη εμφάνιση και υφή που αμέσως λειώθηκαν στο στόμα σας. Ο καπνιστός σολομός ήταν τυλιγμένος γύρω από ένα μαλακό τυρί γεμάτο νόστιμα κομμάτια. Αλλά το πραγματικό αστέρι της παράστασης ήταν μακαρόνια φτιαγμένα με κινέζικο μαύρο τσάι και γεμάτο χαβιάρι. Η γλυκιά και αλμυρή αντίθεση ήταν μεγάλη. Οι γευστικές γεύσεις μας προκάλεσαν, ήρθε η ώρα για την πρώτη μας πορεία, μια σαλάτα από άσπρα σπαράγγια που ήταν βιαστικά με βότανα και βρώσιμα λουλούδια, και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε με ένα χτένι από πράσινο σορμπέ μήλου. Με το σερβίρεται μια τραγανή, ξηρή διαδρομή από την Αλσατία - - Domaine Marcel Deiss 2015. Το σπαράγγι, γλυκό από μόνο του, είχε ψηθεί, αλλά η επιλογή των βρώσιμων λουλουδιών και φύλλων, όπως το nasturcium, άνοιξε ένα πραγματικό καρναβάλι γεύσεων που σηματοδοτήθηκε από το τάρτα, αλλά κρεμώδες σορμπέ μήλου. Ακολούθησε η πορεία των ψαριών - - τσιπούρα, το δέρμα της ξεφλούδισε μαόνι, αλλά η σάρκα μαλακή και υγρή. Κάθισε πάνω από πράσινα μπιζέλια, μανιτάρια και μικρά κόκκινα μούρα από την Jura, την περιοχή της Γαλλίας που βρίσκεται ανάμεσα στην Βουργουνδία και την Ελβετία. Για να τελειώσει το πιάτο, ο Maxim χύθηκε μια ζεστή σάλτσα από πράσινα μπιζέλια πάνω από το ψάρι. Με τη θαλάσσια μας αμπέλια χρησιμοποιήσαμε το Marsannay, το Domaine de Vieux College 2014, από την Βουργουνδία. Ήταν τραγανό με μια πλήρη αίσθηση στη γλώσσα και τις νότες των ορυκτών.   Για την κύρια πορεία μας, μας εξυπηρετήσαμε το βόειο κρέας από το Limousine, γνωστό για τις μεγάλες μυϊκές κόκκινες αγελάδες. Όμως, ενώ το βόειο κρέας - - εγχύθηκε στο εξωτερικό, σπάνιο στο εσωτερικό και σερβίρεται με ένα πασπαλίζισμα χονδροειδούς αλατιού - ήταν βαθιά υγιές, το αστέρι αυτής της παράστασης ήταν αγκινάρες. Υπήρχε ένας πολτός αγκινάρων γεμάτος με τραγανά φαγόπυρο. Μαζί με τη μπριζόλα ήταν καρδιές αγκινάρας με βαθιά καπνιστή γεύση. Με αυτό το μάθημα μας εξυπηρετήσαμε ένα La Rosine 2015, ένα σιράι της κοιλάδας του Ροδανού από τον Stephan Ogier. Ήταν μεγάλο και βελούδινο και στάθηκε εκπληκτικά στις καπνιστές αγκινάρες. Καθώς ολοκληρώσαμε τα κύρια μαθήματα, κοίταξα στην ανοιχτή κουζίνα - - η οποία δεν απέβαινε περισσότερο από οκτώ μέτρα μακριά - - για να δούμε έναν σεφ που σχηματίζει κουταλιές μούστου αβοκάντο για τα επιδόρπια μας. Οι μους τοποθετήθηκαν ανάμεσα σε μπάλες βατόμουρου. Υπήρχαν επίσης μεγάλα κομμάτια βατόμουρου και ένα σούπας σμέουρων στη μέση. Το ολόκληρο πιάτο ήταν διακοσμημένο με βρώσιμα βλαστάρια, προσεκτικά κολλημένο σε μικρά κομμάτια δαντέλα κάτι τραγανό. Το αβοκάντο ήταν κρεμώδες και γλυκό, τα βατόμουρα είχαν γεύση καθαρή και έντονη. Το βατόμουρο έρχεται σε αντίθεση με ολόκληρη τη δημιουργία. Με τα επιδόρπια μας σερβίρονται ποτήρια του λιμανιού Noval Tawny Reserve. Στη συνέχεια, απλώς για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε κορεσμένοι, ένα δίσκο ov mingnardise, μικροσκοπικά κομμάτια επιδόρπιο σοκολάτας. Ενώ η Kathy επέλεξε να έχει ένα άλλο ποτήρι λιμάνι ως digestif της, ζήτησα από τη Maxim να πάρει κάτι για μένα. Σε λίγα λεπτά επέστρεψε με ένα κονιάκ, τέλειο για να βοηθήσει στην πέψη. Μετά τους καφέδες, ήμασταν οι τελευταίοι που φύγαμε από το εστιατόριο καθώς η υπηρεσία γεύματος τελείωσε. Κάθε ένας από τους σεφ έφυγε επίσης, σταματώντας μόνο να νεύμα ή να χαμογελάσει όπως είπαμε, Merci! "Περισσότερα

Ο/η RudyB33, Propriétaire του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 30 Ιουνίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 20 Απριλίου 2018

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το μενού γευσιγνωσίας κρασιού. Είναι δημιουργική, ενδιαφέρουσα και άφθονο. Το μενού αλλάζει, δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Θα αρκεσθώ να πω ότι από την amuse bouche για το επιδόρπιο, τον ουρανίσκο σας θα τεθεί υπό αμφισβήτηση και έκπληξη. Η εξυπηρέτηση είναι εξυπηρετικό...αλλά όχι ενοχλητικοί. Στάθμη θορύβου είναι πολύ χαμηλή. Καθιστικό είναι χαλαρωτικό και το γεύμα είναι unrushed. Υπάρχει ένας πολύ ωραίος λίστα κρασιών με πολλές επιλογές, σε διάφορα σημεία της τιμής. Αν πρόκειται να Bordeaux, κάνετε κράτηση. Το εστιατόριο βρίσκεται κοντά σε στάση του τραμ και είναι εύκολα προσβάσιμο.Περισσότερα

Ο/η RudyB33, Propriétaire του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 11 Μαΐου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 29 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Είναι ένα υπέροχο εστιατόριο με αυθεντικά χαρακτηριστικά από έτος yonder. Τον πίσω τοίχο είναι στολισμένα με καθρέφτες έτσι ανεξάρτητα από τη θέση σας, μπορείτε να δείτε το σύνολο εστιατόριο χωρίς να γυρίσει. Η κουζίνα με ενιαία διαρρύθμιση, που είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε τους σεφ...εν ώρα εργασίας. Δεν υπάρχει μενού για να δείτε 7 είναι ένα γευστικό μενού που αλλάζει καθημερινά. 7 γήπεδα 7 amuse bouche, μίζα, 2 γήπεδα γκολφ με ψάρια, κρέας, φυσικά και 2 επιδόρπια. Το φαγητό ήταν νόστιμο. Όμορφη παρουσίαση χωρίς πομπώδουσ. Ναι, υπήρχαν πέταλα και το ομοειδές αλλά έκαναν το φαγητό φαίνονται ακόμη πιο όμορφα. Τα στοιχεία κάθε φυσικά ήταν υπέροχα περιγράφεται από τον διευθυντή (Simon, νομίζω) . Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος για ένα μενού. Το βράδυ ήταν απλά καταπληκτική.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 9 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Πολύ μοναδικό εστιατόριο με ωραία αρ ντεκό και μεγάλη προκαθορισμένο μενού. Ο σερβιτόρος/σομελιέ, ο σεφ και η δεύτερη, είναι ότι το σύνολο του προσωπικού. Αλλά, όπως μπορείτε να φανταστείτε κάθε ένας είναι υπέροχος και το Menu dégustation είναι ιδιαίτερα δημιουργικό και ισορροπημένη.Περισσότερα

Ο/η RudyB33, Gérant του Restaurant Cote Rue, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπάντηση: 5 Οκτωβρίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 24 Απριλίου 2017

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή μας σε μια εβδομάδα και είχαμε υπέροχα γεύματα και τις δύο φορές. Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική, ο σομελιέ ήταν κορυφαίο. Το φαγητό ήταν πολύ εύγευστο με τέλεια υφή. Η κουζίνα είναι πολύ επαγγελματίες και σε αντίθεση με κάποια σχόλια που...κάνουν χαμόγελο, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι αυτά τα τρόφιμα είναι πιο σημαντικό. Όταν γυρίσαμε στο Bordeaux σίγουρα θα επιστρέψω στη Rue Κότε.Περισσότερα

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 177 ξενοδοχεία (Μπορντό)
Hôtel Cardinal Bordeaux
58 κριτικές
0,46 χλμ μακριά
Hotel le Relais d'Aquitaine
1 κριτική
0,51 χλμ μακριά
Ibis Budget Bordeaux Centre Meriadeck
1.675 κριτικές
0,61 χλμ μακριά
Ibis Bordeaux Centre Meriadeck
2.139 κριτικές
0,63 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόρια
Le Bistrot Des Globe-Trotteurs
209 κριτικές
0,16 χλμ μακριά
Wok Way
264 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Locadillos
201 κριτικές
0,13 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέατα
Grosse Cloche de Bordeaux
836 κριτικές
0,36 χλμ μακριά
St. Andre Cathedral (Cathédrale Saint-André)
1.633 κριτικές
0,37 χλμ μακριά
Cathedrale Saint-Andre
230 κριτικές
0,36 χλμ μακριά
Pey-Berland Tower
695 κριτικές
0,39 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Restaurant Cote Rue και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Οδηγίες δημοσίευσης
Υποβολή
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης

Στοιχεία εστιατορίου

Σύνοψη βαθμολογίας
  • Φαγητό
    Εξυπηρέτηση
  • Αξία
    Ατμόσφαιρα
Μέση τιμή
35 $ - 82 $
Κουζίνα
Diner, Γαλλική, Ευρωπαϊκή, Σύγχρονη
Γεύματα
Δείπνο
Χαρακτηριστικά εστιατορίου
Κρατήσεις, Καθίσματα, Με προσωπικό σερβιρίσματος, Πρόσβαση σε αναπηρική καρέκλα, Σερβίρει αλκοόλ, Κρασί και μπύρα, Δέχεται American Express, Δέχεται Mastercard, Δέχεται Visa, Δωρεάν WiFi, Πάρκινγκ στο δρόμο, Δέχεται πιστωτικές κάρτες
Κατάλληλο για
Τοπική κουζίνα, Ειδικές περιστάσεις
Ώρες λειτουργίας
Τρίτη
11:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
7:30 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Τετάρτη
11:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
7:30 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Πέμπτη
11:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
7:30 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Παρασκευή
11:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.
Σάββατο
7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: 14 rue Paul Louis Lande, 33000, Μπορντό, Γαλλία
  • Τοποθεσία: Ευρώπη  >  Γαλλία  >  Nouvelle-Aquitaine  >  Gironde  >  Μπορντό
  • Αριθμός τηλεφώνου: +33 5 56 49 06 49
  • E-mail
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας