Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Hope and Anchor

) Νο 159 από 416 στην κατηγορία Εστιατόρια για: Μπαθ €€ - €€€ Μπαρ, Αγγλική, Παμπ
146 Midford Road | Midford, Μπαθ BA2 5SD, Αγγλία
+44 1225 832296
Ιστότοπος
Αποθήκευση
Χάρτης
Δορυφορικός
Έχει γίνει παύση των ενημερώσεων χάρτη. Μεγεθύνετε για προβολή ενημερωμένων πληροφοριών.
Επαναφορά ζουμ
Γίνεται ενημέρωση του χάρτη…
Επισκόπηση
  • Εξαιρετικό36%
  • Πολύ καλό35%
  • Μέτριο10%
  • Ανεπαρκές10%
  • Πολύ κακό7%
πριν από 4 εβδομάδες
“Nice pub”
25 Οκτ 2016
“Lovely Food”
Ώρες εστιατορίου
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Μπαρ, Αγγλική, Παμπ, Κατάλληλο για χορτοφάγους
ΤΙΜΗ
€€ - €€€
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
146 Midford Road | Midford, Μπαθ BA2 5SD, Αγγλία
Υπηρεσία
Φαγητό
Αξία
Ατμόσφαιρα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα

1 - 10 από 168 κριτικές

Η κριτική γράφτηκε χθες μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, tangerine01
Η κριτική γράφτηκε χθες μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, Tyler B
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, Ann L
Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 1 εβδομάδα

Περισσότερα

Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες μέσω κινητής συσκευής

Περισσότερα

Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 4 εβδομάδες

Περισσότερα

Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε πριν από 5 εβδομάδες
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, Moira B
Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 12 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, thehippo22
Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 2 Απριλίου 2017
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Ευχαριστούμε, bianca517
Ο/η Ljs186, Owner του The Hope and Anchor, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτική
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 25 Μαρτίου 2017

Περισσότερα

Στην περιοχή
Κοντινά εστιατόρια
Rose & Crown Pub
108 κριτικές
2,72 χλμ μακριά
Restaurant at Combe Grove Manor
105 κριτικές
2,8 χλμ μακριά
The Inn at Freshford
325 κριτικές
3,01 χλμ μακριά
Restaurant at Homewood Park
128 κριτικές
2,09 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέατα
The Lady Lena
109 κριτικές
1,3 χλμ μακριά
Prior Park Landscape Gardens (NT)
581 κριτικές
2,67 χλμ μακριά
Alexandra Park
237 κριτικές
3,5 χλμ μακριά
The Forum
8 κριτικές
4 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & ΑπαντήσειςΚάντε μια ερώτηση
Ljs186
We are sorry to read your review of your time with us - as we explained when you arrived, at 12.45, your table had been given away because you had not turned up, the table was booked for 12.15 and, as you had not arrived by 12.35, we did give your table to waiting customers. As you say, it was Mother's Day and very busy, we did have a problem with overbooking, not our fault, the "Open Table" online bookings had not been sent through to us and we were doing our very best to accommodate everybody. It wasn't a new thing we were trying out! Your wife in fact said that you would be happy to sit around the coffee table, it was not our suggestion, but we were very grateful for her understanding. We were not aware that you were not happy with your food, if you had said something at the time we would have been more than happy to sort it out. Unfortunately, if people leave it and then complain online, the moment has passed. We are really sorry that this situation arose but if you had just rung to say that you were running late it could perhaps have been avoided.
10 Μαρτίου 2016|
Ποια είναι η απάντησή σας;
Οδηγίες δημοσίευσης
Υποβολή
Ljs186
Just to say thank you so much for taking the time to post your review and we are so pleased that you enjoyed your visit. We look forward to welcoming you again soon! H & A team
8 Νοεμβρίου 2015|
Ποια είναι η απάντησή σας;
Οδηγίες δημοσίευσης
Υποβολή
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης

Στοιχεία εστιατορίου

Σύνοψη βαθμολογίας
  • Φαγητό
    Υπηρεσία
  • Αξία
    Ατμόσφαιρα
Γεύματα
Μεσημεριανό, Δείπνο, Πρωινό, Αργά τη νύχτα
Χαρακτηριστικά εστιατορίου
Κρατήσεις, Υπαίθρια τραπέζια, Καθίσματα, Με προσωπικό σερβιρίσματος, Διαθέσιμο πάρκινγκ, Διαθέσιμα καρεκλάκια για μωρά, Σερβίρει αλκοόλ, Πλήρες μπαρ
Κατάλληλο για
Μεγάλες παρέες, Οικογένειες με παιδιά, Ειδικές περιστάσεις
Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας
  • Διεύθυνση: 146 Midford Road | Midford, Μπαθ BA2 5SD, Αγγλία
  • Τοποθεσία: Ευρώπη  >  Ηνωμένο Βασίλειο (UK)  >  Αγγλία  >  Somerset  >  Μπαθ
  • Αριθμός τηλεφώνου: +44 1225 832296
  • E-mail