Μικρά ζυθοποιεία είναι ένα αναπτυσσόμενο τομέα στην Ιταλία, και αυτό έχει γίνει ήδη την Παρασκευή για 6 χρόνια. Κριθάρι που χρησιμοποιούν τοπικές μπίρες για να κάνουν τους τρεις: bionda, Ambra και Rossa. Σταματήσαμε κυρίως για να δοκιμάσετε την μπύρα, αλλά καταλήξαμε να αλλαντικά, καθώς και...σνακ. Ο ιδιοκτήτης μας έδειξε το ζυθοποιείο και εστιατόριο. Έχουμε ενημερωθεί για τα τρόφιμα που έλαβαν άλλοι θαμώνες και φαινόταν καλό επίσης. Σκοπεύουμε να επιστρέψουμε με μια παρέα φίλων για να απολαύσετε το γεύμα σας στο μέλλον!Περισσότερα
0
1
0
0
0