Είχα να επισκεφθώ τον Κώστα από το καλοκαίρι του 2019 και βλέποντας τι γίνεται στην γαστρονομική σκηνή της Κέρκυρας λόγω κορονοϊού ( ακριβότερες τιμές, μικρότερες μερίδες, κατώτερη ποιότητα υλικών ) ευχόμουν να μην έχει επηρεαστεί.
Και όμως επηρεάστηκε... αλλά προς το καλύτερο! Οι τιμές παραμένουν...χαμηλές , η ποιότητα άψογη ( πολλές από τις πρώτες ύλες είναι από τον κήπο τους), τα κρέατα και σαν πρώτη ύλη αλλά και το ψήσιμο όπως ακριβώς το θέλει ο πελάτης και είδα και μερικές βελτιωτικές πινελιές σε κάποια πιάτα πχ στο χαμπουργκερ.
Το σέρβις παραμένει σε υψηλά επίπεδα: αποτελεσματικό, φιλικό και πρόθυμο να καθοδηγήσει κάποιον που δεν γνωρίζει από κοπές και από ψησίματος.
Keep going !!!Περισσότερα