Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σας, αλλά δεν θα τις δεχτούμε. Πρώτον, γιατί έρχεστε προκατειλημμένος πως "λόγω περιοχής" το πιάτο θα είναι υπερτιμημένο. Και δεν μας πειράζει που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει καλό φαγητό, μας βρίσκει όμως αντίθετους το ότι παριστάνετε τον ειδικό, ενώ απλά θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα επάγγελμα/ασχολία εκτός του χώρου αυτού που θα σας ταιριάζει. Δεύτερον, γιατί ο χώρος δεν είναι "του γούστου σας" και αυτό επηρεάζει.... κάπως την ποιότητα του φαγητού(;) Ενημερωθείτε λίγο από ανθρώπους του χώρου της εστίασης ώστε να καταλάβετε πως την ποιότητα ενός μαγαζιού δεν την ορίζει το εάν είναι "πρώτο τραπέζι πίστα" εκτός αν για εσάς είναι άσχετοι αυτοί που έδωσαν αστέρι Michellin σε καντίνα που βρίσκεται στο μετρό της Ιαπωνίας. (Για τις φούστες και τα μικρά κοριτσάκια, πραγματικά no comment! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλουμε πελάτες της δικής σας λογικής τόσο γιατί κατακρίνουμε το σεξιστικό σας σχόλιο, όσο και γιατί θέλουμε να προστατεύουμε τους πελάτες μας από την ατυχία του να απολαμβάνουν το γεύμα τους στον ίδιο χώρο μαζί σας). Τρίτον γιατί θεωρείτε πως τιμή = ποσότητα (ακόμα και αν σας δώσουν βιομηχανικό μοσχαρίσιο κιμά με 1€/κιλό και Black Angus Μποτσουάνας) και το παν είναι να ικανοποιηθεί ο κάθε μασαμπούκας που ΔΕΝ σέβεται τον εαυτό και κυρίως την υγεία του. Πραγματικά, δεν έχετε καμία θέση στο Burger Joint. Τέταρτον, γιατί -νομοτελειακά- δεν ξέρετε να αξιολογείτε ένα μπερκεράδικο! Διαλέξατε την πιο light επιλογή του καταλόγου μας, ρύζι basmati με lime & naked beef με κιμά 250gr Black Angus (το οποίο εισάγουμε εμείς από Αμερική και Αυστραλία) για ανθρώπους που κάνουν διατροφή, και πέραν του ότι δεν το εκτιμήσατε σωστά, δεν σας πέρασε καθόλου από το μυαλό να δοκιμάσετε το original burger μας αφού θέλατε και λίγο... ψωμί! Σκεφτήκατε όμως να γράψετε κριτική σε μορφή -ας χαρακτηριστεί για λόγους κατανόησης- άρθρου.