Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

getlstd_property_photo - Εικόνα του Master Beef Taiwanese hot pot, Χονγκ Κονγκ

Φωτογραφία: , getlstd_property_photo

getlstd_property_photo
私房鴨血 (Traditional secret recipe duck blood)
安格斯牛小排 (Angus short ribs)
澳洲M9和牛牛丸 (Australian wagyu beef ball)
牛大人紅燒牛骨鍋(Master beef roasted bone soup)

採用優質牛腿骨先燒後燉而成,讓湯底既能散發燒牛骨的濃郁香味,亦能保留牛骨中的細緻味道。以慢燉烹調能釋放牛骨中的營養物質,使牛大人紅燒牛骨鍋熱量低又含豐富蛋白質,燉煮途中更需要耐心撇去浮沫令湯頭保持清澈, 一鍋紅燒牛骨湯絕對是牛大人的心血結晶。
魚香皮蛋豆腐(Preserved egg and tofu in fish sauce)

皮蛋甘香軟綿、豆腐清涼嫩滑,台灣經典小菜。 
Κλείστε τραπέζι

Άλλες πρόσφατες κριτικές

Master Beef Taiwanese hot pot: Έχετε πάει; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!