Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

"Torchio" this is what we used to make Bigoli, the traditional Venetian thick spaghetti, plus other pasta formats! - Εικόνα του Ristorante Stefano, Σιντζούκου

Φωτογραφία: , "Torchio" this is what we used to make Bigoli, the traditional Venetian thick spaghetti, plus other pasta formats!

"Torchio" this is what we used to make Bigoli, the traditional Venetian thick spaghetti, plus other pasta formats!
Home made limoncello with organic lemons!
Our coffee machine, Elektra from Treviso, for a great coffee you need a great machine! and a bit of talent!
Leave room for desert!
素敵なオーナーが最高の食材でおもてなし
素敵なオーナーが最高の食材でおもてなし

Άλλες πρόσφατες κριτικές