Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Grønnbuene Rorbu Hotel Gronnbuene Rorbu Hotel

Havnegata 31-33, Αντένες 8483, Νορβηγία
Αποθήκευση
7 Μαϊ
8 Μαϊ
1 δωμάτιο, 2 ενήλικες, 0 παιδιά
Οι online συνεργάτες μας από τον κλάδο των ταξιδιών δεν παρέχουν τιμές για αυτό το κατάλυμα, αλλά μπορούμε να αναζητήσουμε άλλες επιλογές για: ΑντένεςΑντένες: Δείτε διαθέσιμα ξενοδοχεία
Ταξιδιώτης (17)
Δωμάτιο και σουίτα (22)
Ξενοδοχείο και εγκαταστάσεις (12)
Andrikken Hotell
107 κριτικές
Νο 1 από 5 ξενοδοχεία για: Αντένες
 
Hotell Marena
92 κριτικές
Νο 1 από 2 B&B για: Αντένες
 
Aurora Guest House
6 κριτικές
Νο 1 από 4 εξειδικευμένα καταλύματα για: Αντένες
 
Hamn in Senja
215 κριτικές
Νο 1 από 1 ξενοδοχεία για: Hamn
 
Επισκόπηση

  • Εξαιρετικό9%
  • Πολύ καλό54%
  • Μέτριο18%
  • Ανεπαρκές18%
  • Πολύ κακό0%
8 Αυγ 2016
“Expensive and shabby.”
24 Ιαν 2017
“Kanon bra blass å bo.”
Δωρεάν στάθμευση
Εστιατόριο
Όλες οι λεπτομέρειες για ξενοδοχεία
{"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","moduleList":["handlers"],"template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
Andrikken Hotell
107 κριτικές
Νο 1 από 5 ξενοδοχεία για: Αντένες
 
Hotell Marena
92 κριτικές
Νο 1 από 2 B&B για: Αντένες
 
Aurora Guest House
6 κριτικές
Νο 1 από 4 εξειδικευμένα καταλύματα για: Αντένες
 
Hamn in Senja
215 κριτικές
Νο 1 από 1 ξενοδοχεία για: Hamn
 
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 8 Αυγούστου 2016

I love the consept of grønnbuene, but i am not happy with the execution of it all. I love the location. But i don't love the interior. The shower in our bathroom was almost falling apart and the bathroom was shabby and cold,even with the...Περισσότερα

Απάντηση από: Ingela H, General Manager στο Grønnbuene Rorbu Hotel
Μετάφραση Google

Thank you for taking the time to write a review of your recent visit in our establishment. On behalf of...Περισσότερα

Andrikken Hotell
107 κριτικές
Νο 1 από 5 ξενοδοχεία για: Αντένες
 
Hotell Marena
92 κριτικές
Νο 1 από 2 B&B για: Αντένες
 
Aurora Guest House
6 κριτικές
Νο 1 από 4 εξειδικευμένα καταλύματα για: Αντένες
 
Hamn in Senja
215 κριτικές
Νο 1 από 1 ξενοδοχεία για: Hamn
 
Πληροφορίες
Παροχές
  • Κορυφαίες παροχές
  • Δωρεάν στάθμευση
  • Εστιατόριο
  • Ανέσεις
  • Δωρεάν στάθμευση
  • Δραστηριότητες
  • Εστιατόριο
Λεπτομέρειες
  • Τύποι δωματίων
  • Μικρή κουζίνα
  • Αριθμός δωματίων
  • 47
  • Τοποθεσία
  • Νορβηγία >
  • Northern Norway >
  • Nordland >
  • Andoy Municipality >
  • Αντένες
Φωτογραφίες
Ταξιδιώτης (17)
Δωμάτιο και σουίτα (22)
Ξενοδοχείο και εγκαταστάσεις (12)
Μπάνιο (3)
Κοντά
Ερωτήσεις & ΑπαντήσειςΚάντε μια ερώτηση
Christie S
Thank you so much for your reply. Can you send photos of the apartments you mentioned to my email. Thank you! Christie Saether
13 Νοεμβρίου 2016|
Απάντηση
Απάντηση από: Ingela H | Εκπρόσωπος του καταλύματος |
Hi! Sendt you a message, please let me know if there is anything else we may assist you with.
0
Ψήφοι
Μετάφραση Google
Christie S
Hello! I'm writing to see if you have availability for 8 people (8 beds - 3-4 rooms) for June 18, 2017? Thank you for your response about your accommodations and pricing. Christie Saether
11 Νοεμβρίου 2016|
Απάντηση
Απάντηση από: Ingela H | Εκπρόσωπος του καταλύματος |
Dear Christie! Unfortunately I only have two double rooms left for that night, but we can offer 2 apartments (4 guests each). Each apartment offers two bedrooms for two guests each with shared bathroom and kitchen. A double... Περισσότερα
0
Ψήφοι
Μετάφραση Google