Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επισκόπηση
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
3253 N Nimitz Hwy, Χονολουλού, Νησί Oahu, HI 96819-1907 Δείτε στον χάρτη
Όνομα/διεύθυνση στην τοπική γλώσσα
ΠΑΡΟΧΕΣ
Δωρεάν WiFi
Χώρος στάθμευσης
Κλιματισμός
Πισίνα
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Εστιατόριο
Δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
Ξενοδοχείο 2.5 αστέρων
Επιπλέον πληροφορίες
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Best Western The Plaza Hotel: Προσφορές
Προσφορές & Ανακοινώσεις:Προσφορά πακέτου
Πακέτα ξενοδοχείου
Πληροφορίες
Κατηγορία ξενοδοχείου
Στοιχεία επικοινωνίας
Ανέσεις
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Πισίνα
Εστιατόριο
Αίθουσα συνεστιάσεων
Αίθουσες συσκέψεων
Εξωτερική πισίνα
Επιτρέπονται τα κατοικίδια (Κατάλληλο για σκυλιά/κατοικίδια)
Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ
Κλιματισμός
Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Πλυντήρια ρούχων σελφ-σέρβις
Πολύγλωσσο προσωπικό
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Υπηρεσία λεωφορείου
Υπηρεσία πλυντηρίων
Υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου
Φούρνος μικροκυμάτων
Χώροι συσκέψεων
Ψυγείο μέσα στο δωμάτιο
Παραλιακό
Υπηρεσία δωματίου
Δωρεάν στάθμευση
Μπαρ/Lounge
Σπα
Περιλαμβάνεται πρωινό
Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης
Στυλ ξενοδοχείου
Για επιχειρηματίες
Τύποι δωματίων
Δωμάτια μη καπνιζόντων, Οικογενειακά δωμάτια
Κατηγορία ξενοδοχείου
Στοιχεία επικοινωνίας
Στυλ ξενοδοχείου
Για επιχειρηματίες
Τύποι δωματίων
Δωμάτια μη καπνιζόντων, Οικογενειακά δωμάτια
Αριθμός δωματίων
274
Εύρος τιμών
162 $ - 291 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
- Γνωστό επίσης ως
Best Western Honolulu
Τοποθεσία
Ηνωμένες Πολιτείες > Χαβάη > Νησί Oahu > Χονολουλού
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 99 κοντινά ξενοδοχεία
Airport Honolulu Hotel
1.155 κριτικές
0,51 χλμ μακριά
Pacific Marina Inn
560 κριτικές
1,4 χλμ μακριά
Harbor Arms Apartment Hotel
4 κριτικές
6,08 χλμ μακριά
Aston at the Executive Centre Hotel
300 κριτικές
6,18 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 3.981 κοντινά εστιατόρια
Big Kahuna Pizza
228 κριτικές
0,28 χλμ μακριά
Mitch's Fish Market & Sushi Bar
86 κριτικές
0,59 χλμ μακριά
Joe's Grill Express
39 κριτικές
0,36 χλμ μακριά
Plaza Cafe
49 κριτικές
0,02 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 1.821 κοντινά αξιοθέατα
Malaekahana State Recreation Area
41 κριτικές
0,56 χλμ μακριά
Island Princess Hawaii - Macadamia Nut Factory Outlet
20 κριτικές
0,62 χλμ μακριά
DFS, Hawaii Daniel K. Inouye International Airport
25 κριτικές
1,08 χλμ μακριά
Aloha Fish Tours - Tours
7 κριτικές
0,26 χλμ μακριά
Κριτικές και άλλα
1.611κριτικές
310φωτογραφίες
31Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 438
  • 547
  • 366
  • 157
  • 103
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Εμφάνιση κριτικών που αναφέρουν τις λέξεις:
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Μείναμε εδώ μια νύχτα καθώς μπήκαμε στη Χονολουλού αργά. Υποψιάζομαι ότι είναι αρκετά ρουτίνα ή αυτό το ξενοδοχείο. Βρίσκεται κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου πολλαπλών επιπέδων. Μπορείτε να προσεγγίσετε και να αγγίξετε: -)
Είναι αυτό που είναι. Η μόνη μου παραπόνηση είναι ότι πρ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: brentk808, Manager στο Best Western The Plaza Hotel
Απάντηση: πριν από 3 εβδομάδες
Aloha baileyno6, Thank you for staying at Best Western The Plaza Hotel for the one night layover. We are appreciative of your stay and apologize we were not able to meet your bedding expectation upon arrival. As our industry changes, we understand the importance of providing what our guests book and so we will look into this to see what may have happened. We are pleased to hear we remedied the situation and understand that it affected your impression of our hotel. We will look into this and find ways to improve. Thank you again and hope to welcome you back again! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευχάριστη είναι η διαμονή μου, ενώ εδώ στο Best Western! Η Αμαλία είναι ο υπάλληλός μου από τις 10/12 και η εξυπηρέτησή της ήταν εξαιρετική. Ένιωσα ότι ο χώρος μου έγινε σεβαστός και τα αιτήματά μου τιμήθηκαν! Θα είμαι εδώ δύο επιπλέον εβδομάδες, αλλά εί
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Brent K, Manager στο Best Western The Plaza Hotel
Απαντήθηκε στις 30 Οκτ 2018
Aloha FarAway07710829282, Thank you for staying at Best Western The Plaza Hotel! We are pleased to hear your stay is going well and that our employees like Amalia are creating a memorable experience for you! We will be sure to share this with her and thank her for all she is currently doing for you. We are hopeful you will be able to interact with our other employees as well during the next two weeks of your stay. Thank you and should you need anything else during you stay, please contact us! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Τελευταίο λεπτό ταξίδι για να συναντήσετε w οικογένεια. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στη βάση. Ωραίο καθαρό ξενοδοχείο, φιλικό προσωπικό και ακριβώς πάνω στην γραμμή λεωφορείου για εύκολη πρόσβαση σε άλλες τοποθεσίες! Αφήγηση μου ήταν η Maria και ήταν εξαιρετική. Πολύ φιλικό και φρόν
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Brent K, Manager στο Best Western The Plaza Hotel
Απαντήθηκε στις 28 Ιουν 2018
Aloha sbrenner07, Thank you for staying at Best Western The Plaza Hotel! We are appreciative of your short stay with us, but glad to know our location was close to the base and " Nice clean hotel, friendly staff and right on the bus line for easy access to other locations!" We are near the airport, but we are also near Pearl Harbor, Hickam Air Force Base and Fort Shafter. So we have a great location for those needing to be near them. We would also like to thank you for acknowledging Maria on the her friendly demeanor and service she provided you. We will be sure to share this with her and thank her for a job well done! Thank you again and we look forward to welcoming you back again! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Έμεινα εδώ για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλά συντηρημένο, καθαρό και σε βολική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι Pearl. Το δωμάτιο ήταν καθαρό, άνετο και μια ιδανική βάση για επίσκεψη μου. Το εστιατόριο είναι καλό, το φαγητό είναι νόστιμο. Η εξυπηρέτηση ήταν γρ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Brent K, Manager στο Best Western The Plaza Hotel
Απαντήθηκε στις 27 Ιουν 2018
Aloha Steven T, Thank you for staying at Best Western The Plaza Hotel on your business trip! As you mentioned in your review, "The hotel is very well maintained, clean and conveniently located near Pearl Harbor." We strive to provide the best product we can for our guests despite being near the airport. As you also wrote in your review, " Service was quick and friendly. The hotel staff was friendly and pleasant." Our staff do all they can to ensure our guests are well taken cared of while here. We will be sure to share this with them and thank them for a job well done! Thank you again for staying and we look forward to welcoming you back on another business trip! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Αυτό το ξενοδοχείο είναι η ιδανική επιλογή όταν χρειάζεστε να κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του νησιού! Η καμαριέρα μας έλεος ήταν πολύ φιλικοί και την αισιόδοξη και ζεστή προσωπικότητα που μας έκαναν να νιώσουμε χαλαρή και καλώς ήλθατε!
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Brent K, Manager στο Best Western The Plaza Hotel
Απαντήθηκε στις 27 Ιουν 2018
Aloha Gabriel B, Thank you for staying at Best Western The Plaza Hotel! We are appreciative of your stay and for taking the time to share your experiences with us. We are also appreciative you took the time to acknowledge Mercy on the great service she provided you while here. We will be sure to share this with her and thank her for a job well done! Thank you again for staying and we look forward to welcoming you back again! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΠισίνα και παραλίαΔείπνοΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεων
Επαγγελματική φωτογραφία που τραβήχτηκε αποκλειστικά για λογαριασμό του TripAdvisorBest Western The Plaza Hotel
The Deluxe Room at the Best Western The Plaza Hotel
Comfortable queensize bed
View from the room. It's a little prettier at night.
Full moon rising over Honolulu
My last US sunrise for 6 months
Προηγούμενο
We are going on a Royal Caribbean Hawaiian cruise in May. How far from the cruise ports are you. Do you have a shuttle bus that goes to the cruise ports. Thanks PHYLLIS
Aloha Phyllis, Unfortunately we do not have a shuttle that goes that far. The ports are about 15 minutes away and we do have taxis available on standby at our hotel if you need to get there quickly. We do apologize our shuttles do not got this far. Our shuttles only go to the airport. Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
0 ψήφοι
What are the hours of the cafe or restaurant?
Aloha simplystated, Plaza Cafe is open daily for breakfast from 6:30am-10:00am and dinner on Friday/Saturday/Sunday and Monday from 5:00pm-9:00pm. Should you have further questions, please contact the hotel directly at (808) 836-3636. Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
1 ψήφος
Is there a charge for resort fee at check in?
Aloha Jag1988, No, we do not have a resort fee here at the hotel. We offer complimentary local newspaper, wi-fi, fitness center and other amenities at the hotel. Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
0 ψήφοι
What is the fee for the Best Western airport shuttle?
Aloha Cbuffington4, Our shuttle is complimentary. After you arrive and retrieve your bags, you can either look for the airport phones or call us at (808) 836-3636. Our staff will be more than happy to assist and direct you the location for pick up. Have a safe flight and we look forward to welcoming you to Best Western The Plaza Hotel! Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Is there a charge for parking. I'm traveling on military orders and it is not authorized.
Aloha Nettie630, Let me clarify for you. Yes, there is a parking charge at our hotel. It is $30 for overnight parking. However, if you are a local resident or military, it is $15. If you are on military orders, it would be best for you to call our Military Liaison and he can work that out for you. Please call our hotel directly and ask for him. Mahalo, Brent Kitsu Assistant General Manager
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Προηγούμενο
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας