Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Από ταξιδιώτες (4)
Δωμάτιο και σουίτα (23)
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Παροχές ξενοδοχείου
Δωρεάν στάθμευση
Πισίνα
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Κλιματισμός
Οικογενειακά δωμάτια
Σουίτες
Φούρνος μικροκυμάτων
Ψυγείο μέσα στο δωμάτιο
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Οικογενειακό
Μεσαίας κατηγορίας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Κριτικές και άλλα
66κριτικές
28φωτογραφίες
0Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 20
  • 16
  • 8
  • 6
  • 16
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η οικογένειά μου και εγώ αποφασίσαμε last minute ότι θέλαμε να μείνετε το βράδυ στο παραθαλάσσιο να περπατήσουμε στο μονοπάτι (boardwalk). Αυτό ήταν το o my place θα μπορούσαμε να διαπιστώσουμε ότι δεν έχουν εξωφρενικές τιμές. Ήταν εντάξει, αλλά σίγουρα δεν αξίζει $ 267 για τη
Διαβάστε περισσότερα
Ενημέρωση δωμάτια. Μπανιέρα με τζακούζι. Συνολική ωραία δωμάτια. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Δεν πρέπει να συγχέεται με το συνεργαζόμενο ξενοδοχείο Sea Palace Motel βρίσκεται πίσω από αυτό. Το ξενοδοχείο είναι καλά συντηρημένο και ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν
Διαβάστε περισσότερα
Εάν ψάχνετε για ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο που είναι φθηνά και Τίποτα φανταχερό, τότε αυτό το μέρος είναι για σας. Ο συντελεστής αυτός δεν είναι φρικτό, δεν υπάρχει τζακούζι, τα δίκλινα δωμάτια. Μοιάζει με μόνο 1 δωμάτιο διαθέτει τζακούζι υδρομασάζ και την ενιαία. Τα κρεβάτια
Διαβάστε περισσότερα
Έκλεισα ένα Σαββατοκύριο εδώ το περασμένο σαββατοκύριακο. Το ντους ήταν απερίγραπτη. Το νερό δεν έχει πίεση και το νερό που έβγαινε χειρότερη από ό,τι σε ένα νεροχύτη. Μου πήρε 45 λεπτά για να φτάσουμε το σαπούνι και σαμπουάν μακριά από τα μαλλιά μου. Θα ήθελα να συμβουλεύσω
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: JD D, Public Relations Manager στο Sea Palace Inn
Απαντήθηκε στις 7 Ιουλ 2016
Dear Guest, We are sorry for the incident that occurred past weekend. When you informed the front desk about the shower issue we wanted to get the issue fix. It was late so we had to call our maintenance personal after hours to have the shower head changed. Maintenance person was not on duty so out of courtesy he came to fix the problem. He may had few drinks but he was capable of changing the shower head. We had front desk personal also accompany the maintenance personal so there would not be any issue. You did not want the shower head to be fixed and you starting being rude to the front desk and maintenance personal. Please understand people that work for us are also human being and they are not there to take abuse from the guest. All he was trying to do was fix the shower head so you can take the shower properly when you desire. When guest reports a problem we want to take care of it right away so guest can enjoy the stay. You told me you were not looking for refund but only extended parking and use of beach badges which could have been arranged by the front desk if you had asked. Front desk have authority to make those decision. Owner is not present on premises 24/7 since he has hired employees to handle the situation. We will take measures not to repeat the same situation again. Once again we are sorry your stay was not pleasant and hope you have pleasant stay next time. Just for your note we looked at the shower head after your departure and it was working perfectly fine. We did not find any issue as per your complaint. Sincerely, JD
Διαβάστε περισσότερα
Μουχλιασμένη κουρτίνα του ντους, τουαλέτα δεν λειτουργούσε και μυρμήγκια στο πάτωμα, παλιά πιστολάκι για μπάλες σε γωνίες, κατσαρίδες, χρειάζεται να πω περισσότερα ακαθάριστο. Μπαρ κοντά σε ποιες μάχες. Η πισίνα είναι μικρή και άνω που λαμβάνεται από λευκό άχρηστα. Πήγαμε σε ένα
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: JD D, Public Relations Manager στο Sea Palace Inn
Απαντήθηκε στις 7 Ιουλ 2016
Dear Guest, We are sorry your stay was not pleasant and there were issues with the room. If there was issue with the cleanliness and had informed the staff we would have gladly switched your room and offered you refund which we did back to your credit card next day. There was few ants which was due to food being left open on top of the microwave. Our rooms get monthly sprayed by pest control technician. We will be retraining our housekeeping staff again and sharing your comments we do better job. Once again we are sorry. Sincerely, JD
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίτα
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηSea Palace Inn
Two Queen Beds
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηSea Palace Inn
Three Queen Beds Non-Smoking
Room 101
Room 101
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηSea Palace Inn
Three Queen Beds Non-Smoking
ΠροηγούμενοΕπόμενο
12345
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
63 $ - 267 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ
sea palace inn and motel
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ηνωμένες ΠολιτείεςΝιού ΤζέρσεϊJersey ShoreSeaside Heights
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
20
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας