Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Home2 Suites Rahway

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Πισίνα
Δωρεάν στάθμευση
Επιτρέπονται τα κατοικίδια (Κατάλληλο για σκυλιά/κατοικίδια)
Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης
Αίθουσες συσκέψεων
Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ
Πλυντήρια ρούχων σελφ-σέρβις
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Υπηρεσία πλυντηρίων
Πολύγλωσσο προσωπικό
Εσωτερική πισίνα
Υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου
Θερμαινόμενη πισίνα
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Σουίτες
Μικρή κουζίνα
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Οικογενειακά δωμάτια
Κλιματισμός
Φούρνος μικροκυμάτων
Ψυγείο μέσα στο δωμάτιο
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Γειτονιά με κατοικίες
Μοδάτο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Σύνδεσμοι ξενοδοχείου
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Ειδική Προσφορά:Προσφορά πακέτου
Προσφορές ξενοδοχείου
Τοποθεσία
Πλήρης προβολή
38Συστήνεται η χρήση αυτοκινήτου
Βαθμός: 38 στα 100
31εστιατόριαεντός 0,5 χλμ
1αξιοθέατοεντός 0,5 χλμ
Επικοινωνία
667 E Milton Ave, Rahway, NJ 07065-5636
Όνομα/διεύθυνση στην τοπική γλώσσα
Πώς να φτάσετε
Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ-Λίμπερτυ12 χλμ
Δημοτικό Αεροδρόμιο Μοριστάουν25 χλμ
Δείτε όλα τα κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές και άλλα
438κριτικές
90φωτογραφίες
7Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 265
  • 104
  • 36
  • 16
  • 17
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Εμφάνιση κριτικών που αναφέρουν τις λέξεις:
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Το πρώτο καλό! Το ξενοδοχείο αυτό καθεαυτό είναι πολύ ωραίο, καλό πρωινό και πολύ καθαρά και μοντέρνα δωμάτια!
Τώρα τα κακά ή θα έπρεπε να πω περίεργα. . . έτσι έκανα τσεκ-ιν και μας είπαν ότι ήταν εξαρχής ότι ο θόρυβος δεν θα ανεχθεί (είμαι 33 ετών, καλοντυμένο επιχειρηματικό γυ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: nadersedfawy, General Manager στο Home2 Suites Rahway
Απαντήθηκε στις 6 Αυγ 2017
Dear Valued Guest, We thank you for staying with us and we are sorry that you were unhappy. Sometimes a few people try to ruin a good thing and trust us, we don’t target or pick and choose. We place these rules in place because being an extended stay hotel, we have guests who are very long term and sometimes people over the weekend think they can come in and have parties. This is what we try to avoid. For the people that weren’t wearing the bands, we deal with them and make sure that they are registered guests or they are asked to leave if they don’t want to follow hotel policy. I am very sorry you were unhappy once again and please feel free to contact me directly. Best Regards, Nader Sedfawy General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Υπέροχη εμπειρία ξενοδοχείου, υπέροχο προσωπικό, καλό πρωινό. Καλή αίσθηση σπιτιού. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε οικογένεια. Τα παιδιά μου άρεσε το ταξίδι και θα ήθελα να επιστρέψω. Πραγματικά απολαύσαμε την τοποθεσία , κοντά στο ΝΥ.
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Home2 Suites by Hilton
Απάντηση από: nadersedfawy, General Manager στο Home2 Suites Rahway
Απαντήθηκε στις 4 Αυγ 2017
Dear Valued Guest; Thank you so much for your feedback and for staying with us! It was our pleasure to have you stay with us and for the wonderful comments you left for us! It makes us feel wonderful to know that we have lived to your expectations and we can't wait to welcome you back! Best Regards; Nader Sedfawy General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Έχω μείνει σε αυτό το σπίτι 2 αρκετές φορές και μου αρέσει το σήμα. Το μεγαλύτερο παράπονό μου παράπονο είναι ότι το γυμναστήριο και αίθουσα πλυντηρίου βρίσκονται όλα σε ένα δωμάτιο, και η μυρωδιά μαλακτικό είναι εντελώς συντριπτική. Δεν είμαι σίγουρος αν όλα τα Home 2 ρυθμίζοντα
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Home2 Suites by Hilton
Απάντηση από: nadersedfawy, General Manager στο Home2 Suites Rahway
Απαντήθηκε στις 4 Αυγ 2017
Dear Valued Guest; Thank you so much for staying with us and for your feedback! We appreciate your comments and I am sorry to let you know that our Spin2Cycle is part of the Home2 Standards in which the laundry machines are placed in the gym. The idea is for guests to exercise while their clothes are being washed. I understand how that may be a bother to some, but the idea is to provide a different atmosphere than other hotels. We hope to see you again in the near future. Best Regards; Nader Sedfawy General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Ήμασταν εκεί για μια οικογενειακή επανένωση και να αξιοθέατα στη Νέα Υόρκη. Το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό και το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό. Τα δωμάτια ήταν πολύ ευρύχωρα και καθαρά. Είχαν πλυντήρια και στεγνωτήρια που ήταν καλοδιατηρημένα και καθαρά. Θα έμενα εκεί και πάλι οποι
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Home2 Suites by Hilton
Απάντηση από: nadersedfawy, General Manager στο Home2 Suites Rahway
Απαντήθηκε στις 27 Ιουλ 2017
Dear Valued Guest; Thank you so much for staying with us and for your awesome feedback. We are glad that you were able to enjoy your time and we hope to see you again soon! Best Regards; Nader Sedfawy General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο στις προηγούμενες επαγγελματικά ταξίδια και βρήκα ότι ήταν εξαιρετική. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό, checkin γρήγορα και εύκολα μαζί με αναχώρηση.
Όπως και η κουζίνα μέσα στο δωμάτιο. Είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο Newark για μένα να χρησιμοποιούν
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: nadersedfawy, General Manager στο Home2 Suites Rahway
Απαντήθηκε στις 27 Ιουλ 2017
Dear Valued Guest; Thank you so much for your 5 star review and for staying with us. It was our pleasure to have lived up to your expectations and we hope that on your next trip it will be even better. Best Regards; Nader Sedfawy General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΠισίνα και παραλίαΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεων
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηHome2 Suites Rahway
Guest room
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηHome2 Suites Rahway
Guest room
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηHome2 Suites Rahway
Guest room
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηHome2 Suites Rahway
Guest room
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηHome2 Suites Rahway
Guest room
Προηγούμενο
Hi...Is The Pool open 24 hours? If not, what are the hours of operation?
Good Morning; The pool hours are 9AM thru 10PM, seven days a week. Please let me know if you have any other questions. Looking forward to seeing you soon.
0 ψήφοι
Hi, how do we go to New York City from the hotel? We do not drive but we would like to go to New York City everyday. Could you please provide detailed information and approximate travelling time. Also, is there a latest time we need to catch a train to come back in case we would like to watch a show in the evening? Thanks.
Thank you for reaching out to us with your question! We have 24 hour taxi service that we use and they cost about 7 dollars to the train station. The train runs every day from 5am until 2am and there is usually a train every 20 minutes. Please let me know if you have any other questions/requests. Thank you and looking forward to having you stay with us! Best Regards; Nader Sedfawy General Manager
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Thank you for your response. Checked online and there are no available N.S. 1 bed king suites for my dates. Can we have one of the smoking king suites sprayed to eliminate the smoke smell, for our dates?
It would be our pleasure to make sure to spray the room for you as to eliminate the smoke smell in the room. Also, if there are any non-smoking room that opens up, I will let you know.
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Does this hotel have in room jacuzzis? I usually stay at the Hampton INN, but looking to stay at Home2Suites because of great reviews.
Dear Valued Guest; Thank you for reaching out to us with your questions. I am happy to help you as best as I can. Unfortunately there are no Jacuzzis in the room. However, you may enjoy our Jacuzzi in our 100% Saline Pool. If you have any more questions, please don't hesitate to contact us directly. We promise that if you stay with us, you will love it!
1 ψήφος
Hi would we have to pay an additional cost if we arrive at the hotel before the book in time, and if so how much.
Dear Randolph...Double-Dip Jamaica gave you accurate information...To add to that, I would suggest calling the hotel the night before or the morning of to see if we can accomodate you.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Προηγούμενο
12
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
121 $ - 183 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ηνωμένες ΠολιτείεςΝιού ΤζέρσεϊRahway
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
92
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας