Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Clayton Hotel Dublin Airport

Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Παροχές ξενοδοχείου
Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ
Εστιατόριο
Μπαρ/Lounge
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Υπηρεσία λεωφορείου
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Υπηρεσία δωματίου
Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο
Δημόσιο WiFi
Υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου
Αίθουσες συσκέψεων
Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης
Υπηρεσία πλυντηρίων
Αίθουσα συνεστιάσεων
Πολύγλωσσο προσωπικό
Χώροι συσκέψεων
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Σερβίρεται πρωινό
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Σουίτες
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Δωμάτια με πρόσβαση για άτομα με αναπηρία
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Μεσαίας κατηγορίας
Επαγγελματικό ταξίδι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Τοποθεσία
Πλήρης προβολή
Πώς να φτάσετε
Αεροδρόμιο Δουβλίνου3 χλμ
Δείτε όλα τα κοντινά ξενοδοχεία
Κριτικές και άλλα
4.222κριτικές
729φωτογραφίες
53Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 1.335
  • 1.496
  • 798
  • 317
  • 277
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Εμφάνιση κριτικών που αναφέρουν τις λέξεις:
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Τα δωμάτια είναι εντάξει, αλλά έπρεπε να περιμένω περισσότερα από 35 λεπτά για το λεωφορείο (λένε κάθε 20 λεπτά, η οποία δεν είναι αλήθεια) και πήρε 20 λεπτά για να μεταβείτε στο αεροδρόμιο, σχεδόν χάσει την πτήση μου!
Διαβάστε περισσότερα
Φτάσαμε αργά λόγω καθυστέρησης της Aer Lingus πτήση το Marc κακό σημάδι ήταν παγωμένο και βρωμερή βρώμικη - - κόμμι και τα σκουπίδια όλο το δάπεδο - - υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Ελέγξτε για ένα δωμάτιο με αποθηκευμένη αξία φαίνονται υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα για οπ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Leslie R, Guest Relations Manager στο Clayton Hotel Dublin Airport
Απαντήθηκε στις 22 Οκτ 2017
Dear Lynnclaire D Thank you for choosing the Clayton Hotel and for taking the time to pass on the issues you encountered during your stay. First and foremost I want to sincerely apologise for any inconvenience caused during your stay. I look forward to personally dealing with your complaint directly and would appreciate it if you forward a telephone contact number with your review to the following email address guestrelations.dublinairport@claytonhotels.com. I believe this will give us an opportunity to redeem ourselves and restore your confidence in using Clayton Hotels in the future. Kind Regards Ms Leslie Rogers
Διαβάστε περισσότερα
Υπέροχο ξενοδοχείο σε βολική τοποθεσία κοντά στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου. Κλείσαμε εδώ την τελευταία στιγμή καθώς είχαμε μια πτήση νωρίς το επόμενο πρωί. Στην τιμή δωματίου περιλαμβάνεται το πρωινό ήταν πολύ λογικές, με μια τεράστια ποικιλία φαγητών προσφορά την οποία να φροντίσ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Leslie R, Guest Relations Manager στο Clayton Hotel Dublin Airport
Απαντήθηκε στις 7 Αυγ 2017
Dear SoGor Thank you for choosing the Clayton Hotel Dublin Airport for your stay recently. We were delighted to hear your overall experience was an enjoyable one and that you consider the Clayton Dublin airport to be a good hotel staffed with a team of friendly and helpful individuals. It is our team goal to deliver the highest possible excellence in the standard of our hospitality, so we thank you for your kind comments. We will be sharing your fabulous comments and feedback with our very valued colleagues, and rest assured, he will be very proud, as we all are. We thank you for your recommendation and we would be delighted to be your host in the future and you can rest assured, you will receive the warmest of warm Clayton Hotel Dublin airport welcomes! Kind Regards Ms Leslie Rogers
Διαβάστε περισσότερα
Μετά από μια κουραστική μέρα ταξιδιού και μια πρωινή πτήση, έλεγχος σε αυτό το ξενοδοχείο στις 10 μ.μ. ήταν τίποτα λιγότερο από εξοργιστικό. Μια μεγάλη σειρά των εισερχόμενων επισκέπτες διευθύνονταν από 2 ή 3 ιδιαίτερα αδιάφορο ρεσεψιονίστ ξενοδοχείου. Περιμέναμε σε γραμμή σχεδόν
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Leslie R, Guest Relations Manager στο Clayton Hotel Dublin Airport
Απαντήθηκε στις 7 Αυγ 2017
Dear Debbie Thank you for choosing the Clayton Hotel Dublin Airport for your stay. We endeavour to make our guests happy now that we are a 4 star property under the new brand Clayton Hotel Dublin airport. We were disappointed to hear there were issues on check-in and we truly apologise for the inconvenience you were caused. We take all your comments on board and your feedback will be addressed to our deputy manager. Once again I can only profusely apologise for the inconvenience you were caused. We hope it will not deter you from returning to the hotel where perhaps this could afford us the opportunity to win back your trust and goodwill. Kind Regards Ms Leslie Rogers
Διαβάστε περισσότερα
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στο ξενοδοχείο είναι ο χώρος στάθμευσης. Είναι ένας εφιάλτης. Επίσης πρέπει να πληρώνουν € 9 για τη στάθμευση ήταν απογοητευτικό λαμβάνοντας υπόψη τις δυσχέρειες που πήρα προσπαθώντας να βρούμε ένα χώρο. Όταν εγώ έλαβα στάθμευσης I καλωσορίστηκα από ένα
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Leslie R, Guest Relations Manager στο Clayton Hotel Dublin Airport
Απαντήθηκε στις 6 Αυγ 2017
Dear Kieran Thank you for choosing the Clayton Hotel Dublin Airport for your stay recently. We were delighted to hear that Cedric a team member of our front desk was a friendly and helpful individual. It is our team goal to deliver the highest possible excellence in the standard of our hospitality, so we thank you for your kind comments. We will be sharing your fabulous comment with our very valued colleague, and rest assured, he will be very proud, as we all are. As you are aware, we are currently undergoing a refurbishment programme at the hotel. This has resulted in us losing approximately 100 spaces from the car park and therefore our busy season has sprung upon us a lot sooner than we had expected. I can assure you we are taking appropriate steps to avoid a drop in our service such as not selling spaces when we are full, only accepting pre-bookings, having a car park attendant on shift to manage the spaces and cars etc. Once again I can only profusely apologise for the inconvenience you were caused. And hopefully we can look forward to welcoming you back in the future under more positive circumstances. Kind Regards Ms Leslie Rogers
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΠισίνα και παραλίαΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεωνΧώροι για οικογένειες και παιχνίδι
Ruime kamer!
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηClayton Hotel Dublin Airport
Executive Bedroom
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηClayton Hotel Dublin Airport
Executive Room
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηClayton Hotel Dublin Airport
Twin Bedroom
Plain room and furnishing
Προηγούμενο
Do they offer shuttle to the city? If not, how often does the bus go, how much, and what bus #? thank you!
We took a private taxi van to the city as well as to the airport as we had a large group of six. There is a shuttle bus from the hotel to the airport where you would take a taxi if going to the city.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Hi I have two questions and would be grateful for some help. 1. As a hotel guest do you have to pay for parking and how much? 2.Has anyone stayed here when attending an event in Croke Park and did they find it convenient??.
Sorry can’t answer your questions as we only stayed overnight before flying.,
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Looking to get collected from airport to hotel on Sunday. Staying Sunday night for our flight Mon at 12.55.where do we get free shuttle bus to hotel please.Martina
When you leave the terminal, cross the road and you will see a covered walkway to your left, just keep walking. At the end of same continue on and kind of look to your right ahead and will see a church with a lite cross. The shuttle pick-up is at the end of that lot and bus will be stopping at parking spots on the left.
2 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Come si arriva al centro?
scusa per il ritardi, noi ci siamo arrivati col taxi
0 ψήφοι
Hi are there any fridges in the room? Regards
We didn't have a fridge in our room.
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Προηγούμενο
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
96 $ - 1.149 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ
bewleys hotel swords
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
Bewley's Hotel Dublin Airport
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΙρλανδίαΕπαρχία του ΛένστερSwords
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
608
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας