Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Πισίνα
Υπηρεσία δωματίου
Δωρεάν στάθμευση
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Εστιατόριο
Μπαρ/Lounge
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Περιλαμβάνεται πρωινό
Υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου
Αίθουσες συσκέψεων
Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ
Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης
Υπηρεσία πλυντηρίων
Χώροι συσκέψεων
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Σουίτες
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Κλιματισμός
Οικογενειακά δωμάτια
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Οικογενειακό
Μεσαίας κατηγορίας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Κριτικές και άλλα
430κριτικές
84φωτογραφίες
0Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 205
  • 153
  • 51
  • 11
  • 11
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Εμφάνιση κριτικών που αναφέρουν τις λέξεις:
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Τα δωμάτια είναι τακτοποιημένα, καθαρά και πολύ άνετα. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και πρόθυμο να βοηθήσει - είχα ένα θέμα με την πόρτα μου νωρίς ένα πρωί και μου έδωσαν ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο χωρίς κόπο. Έχω προσπαθήσει μόνο το πρωινό τους - ήταν εξαιρετικά νόστιμα και πάρ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Barendol, General Manager στο Garden Court Kimberley
Απαντήθηκε στις 15 Αυγ 2017
Dear Ryan, Thank you for taking the time to inform us of your recent stay at our hotel. I am very happy to hear that the hotel not only met your expectations from an offering and service point of view, but that your door issue was also resolved immediately. Please contact me directly when next you plan a trip to Kimberley and I will gladly assist with your booking and the rate, so I hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future. Yours sincerely, Barend
Διαβάστε περισσότερα
Ήμουν διακεκριμένων στο εστιατόριό τους, και σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν κοινή κλέφτης στο κίνητρο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου οι επισκέπτες έχουν thier δείπνο το προσωπικό τους ρατσιστές. Ακόμη και ο ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο συμφώνησε μαζί μου λέγοντας im δεν είναι ο πρ
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Tsogo Sun Hotels
Απάντηση από: Barendol, General Manager στο Garden Court Kimberley
Απαντήθηκε στις 7 Σεπ 2017
Dear Mukatunid, Thank you for taking the time to inform us of your recent stay at our hotel. Having read your comments, I can only imagine your disappointment with the service delivery received from Spur and would like to apologize for the inconvenience caused. I can assure you that this is seen in a very serious light and that Spur management has dealt with the relevant staff members. I once again apologize for the negative experience and hope that you would give us another opportunity to show you what true Tsogo Sun hospitality is all about. Yours sincerely, Barend
Διαβάστε περισσότερα
Επισκέφθηκα με τη σύζυγό μου και η έφηβη κόρη μου αλλά, παρά την κράτηση μου, το δωμάτιο δεν ήταν έτοιμο για τρία άτομα: δεν υπήρχαν αρκετές πετσέτες, ποτήρια, κούπες του καφέ. . . Είχαμε να υπενθυμίσει στην ρεσεψιόν ότι είμαστε τρεις!
Κατά την άφιξη - υπήρχε μόνο μία γυναίκα που
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Barendol, General Manager στο Garden Court Kimberley
Απαντήθηκε στις 7 Σεπ 2017
Dear Makwe, Thank you for taking the time to inform us on your recent stay at our hotel. I noticed that in general you enjoyed your stay, but that there were a few issues that you were unhappy with, for that I would like to apologize. I have addressed your concerns regarding the room amenities and checkout with the relevant managers and can assure you they will make work of it to prevent similar incidents from happening in the future. As a three star property we do not have dedicated porters to assist with luggage, but the staff will gladly assisted when this service is requested. It is unfortunate that we had members of the South African Police Service in the passage close to your room, this is not the norm and I apologize for any inconvenience this might have caused you and your family. I do look forward to welcoming you back on your next trip to Kimberley. Yours sincerely, Barend
Διαβάστε περισσότερα
Εξαιρετική εξυπηρέτηση θα συνιστούσα αυτό το μέρος σε όποιον μπορεί να αναζητούν οικονομική διαμονή σε Kimberley. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης κοντά στο αεροδρόμιο της διαδικασίας Κίμπερλυ, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να μείνετε κατά τη διάρκεια της για επαγγελματικούς λόγ
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Tsogo Sun Hotels
Απάντηση από: Barendol, General Manager στο Garden Court Kimberley
Απαντήθηκε στις 15 Αυγ 2017
Dear Ntobekoc, Thank you for taking the time to inform us of your recent stay at our hotel. I am delighted to hear that you had a great stay and were happy with the service received and I look forward to welcoming you back when next you travel to Kimberley. Yours sincerely, Barend
Διαβάστε περισσότερα
Ορισμένα σίδερα και σιδερώστρες πρέπει να αλλάξει. Τις ηλεκτρικές τους καλώδια είναι υπερβολικά σύντομη και δεν μπορεί να φθάσει στο τέλος της σιδερώστρες. Ορισμένες εκδόσεις νερό ενώ υπηρεσία και δεν είναι αρκετά υψηλή για να απομακρύνουν το πτυχώσεων στην apparels.
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με το Tsogo Sun Hotels
Απάντηση από: Barendol, General Manager στο Garden Court Kimberley
Απαντήθηκε στις 14 Αυγ 2017
Dear Thabang, Thank you for taking the time to inform us on your recent stay at our hotel. Please accept my apologies for the hassles you experienced with the irons and ironing boards and for any inconvenience this might have caused. A full audit has been done and faulty irons has been replaced. I hope that we will have the opportunity to welcome you back when next you travel to Kimberley. Yours sincerely, Barend
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΠισίνα και παραλία
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηGarden Court Kimberley
Bedroom
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηGarden Court Kimberley
Conference Room
Parking View From Our Room
View Of Kimberley Early Sat Morning
Προηγούμενο
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Νότια ΑφρικήNorthern CapeΚίμπερλι
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
135
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας