Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Πώς επηρεάζουν οι πληρωμές σε εμάς τη σειρά των εμφανιζόμενων τιμών. Οι τύποι δωματίων ενδέχεται να ποικίλουν.
Οι καταχωρίσεις των προσφορών κράτησης για κάθε επιχείρηση λαμβάνουν υπόψη την αποζημίωση που καταβάλλεται σε εμάς από τους συνεργάτες μας. Οι τιμές που εμφανίζονται ενδέχεται να ισχύουν για διαφορετικούς τύπους δωματίων. Οι τιμές που εμφανίζονται είναι οι χαμηλότερες διαθέσιμες, που αντιστοιχούν στον λιγότερο ακριβό τύπο δωματίου που παρέχεται από τους συνεργάτες μας την ώρα της αναζήτησης του χρήστη.

Kiwi Kastle apartments

avatar-imageavatar-image
Από ταξιδιώτες (12)
Δωμάτιο και σουίτα (20)
Δείπνο (1)

Δείτε τιμές για τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας

Επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα.
Υπάρχουν διαθέσιμα παρόμοια ξενοδοχεία.
Προβολή όλων

Πληροφορίες

#1 από 1 καταφύγιο (Νέα Φώκαια)
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Μόλις 40 λεπτά από την Θεσσαλονίκη, στο γραφικό χωριό Νέα Φώκαια , τα όνειρα σας γίνονται εμπειρία στο Kiwi Kastle apartments and rooms . Μια οικογενειακή μονάδα πλήρως ανακαινισμένων διαμερισμάτων και δωματίων σε ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου και σε απόσταση ούτε 30 μέτρων από την παραλία
Διαβάστε περισσότερα
Προτείνετε αλλαγές για να βελτιώσουμε τι δείχνουμε.Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Δωρεάν πάρκινγκ
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Πισίνα
Παραλία
Ενοικίαση ποδηλάτων
Παιδικές δραστηριότητες (Κατάλληλο για παιδιά/οικογένειες)
Επιτρέπονται τα κατοικίδια (Κατάλληλο για σκυλιά/κατοικίδια)
Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
Πάρκινγκ στο δρόμο
WiFi
Εξωτερική πισίνα
Σνόρκελινγκ
Νεροτσουλήθρες εκτός των εγκαταστάσεων
Υπηρεσία λεωφορείου κλειστής διαδρομής
Μίσθωση αυτοκινήτου
Εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου
Ξενοδοχείο για μη καπνίζοντες
Ταράτσα για ηλιοθεραπεία
Υπηρεσία πλυντηρίων
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Κλιματισμός
Μικρή κουζίνα
Ψυγείο
Τύποι δωματίων
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Οικογενειακά δωμάτια
Χρήσιμες πληροφορίες
Ομιλούμενες γλώσσες
Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά

Τοποθεσία

Nea Fokea Kassandra Halkidiki Greece, Νέα Φώκαια 63077 Ελλάδα
Kiwi Kastle apartments
Συγκρίνετε περισσότερα δημοφιλή ξενοδοχεία
ΠΑΡΟΧΕΣ
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Κλιματισμός
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κλιματισμός
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ
Δεν υπάρχει διαθέσιμη βαθμολογία
3,0 από 5 αστέρια3 αστέρια
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Καλλιθέα
63,5 χλμ. για: Αεροδρόμιο Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
0,8 χλμ. για: Παραλία Καλλιθέας
Άφυτος
61,6 χλμ. για: Αεροδρόμιο Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
2,8 χλμ. για: Παραλία Καλλιθέας
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
5κριτικές1ερώτηση και απάντηση0συμβουλές για τα δωμάτια

Κριτικές
Πραγματοποιούμε ελέγχους σε κριτικές.
Η προσέγγιση του Tripadvisor στις κριτικές
Πριν από τη δημοσίευση, κάθε κριτική στο Tripadvisor περνά από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης, το οποίο συλλέγει πληροφορίες, απαντώντας στις ακόλουθες ερωτήσεις: πώς, τι, πού και πότε. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει κάτι που πιθανώς αντιβαίνει στις οδηγίες της κοινότητάς μας, η κριτική δεν δημοσιεύεται.
Όταν το σύστημα εντοπίσει ένα πρόβλημα, μια κριτική μπορεί να απορριφθεί αυτόματα, να σταλεί στον σχολιαστή για έγκριση ή να επανεξεταστεί με μη αυτόματο τρόπο από την ομάδα ειδικών περιεχομένου μας, οι οποίοι εργάζονται αδιάλειπτα για να διατηρούν την ποιότητα των κριτικών στον ιστότοπό μας.
Η ομάδα μας ελέγχει κάθε κριτική που δημοσιεύεται στον ιστότοπο και τίθεται υπό αμφισβήτηση από την κοινότητά μας αν δεν πληροί τις οδηγίες της κοινότητάς μας.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των κριτικών.

Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
Επιλεγμένα φίλτρα
  • Φιλτράρισμα
avatar-image
Ο/Η Gramatiki A έγραψε μια κριτική Αυγ 2023
15 συνεισφορές12 χρήσιμες ψήφοι
Disappointing stay- 25 July till 10 August. The room and bathroom were small and cramped. Shelf fell twice Cooking was difficult as it was hard to cook on a little electric hob. Didn’t use the kettle because white things were coming off the bottom into the water. Drab and depressing room and furniture. Mattress was as hard as a rock and the pillow was limp. Had an 80cm long clothes line to hang all our clothes. Asked for clothes dry rack got it on day 11. TV and internet would not work properly as it would lag or lose connection. The only great thing was that it was across from the beach.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2023
Αξία
Τοποθεσία
Εξυπηρέτηση
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Συμβουλή: Don’t book here
Δείτε περισσότερες συμβουλές για δωμάτια
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Απάντηση από: Anastasia Klaroumenou, Ιδιοκτήτης στο Kiwi Kastle apartments
Απαντήθηκε στις 26 Αυγ 2023
Dear Ms Grammatiki, Thank you for your feedback. We are really sorry that you experienced such a bad stay. We tried our best to make you feel welcome and comfortable . Unfortunately you only expressed your disappointment now as during your stays ( both times you visited us) everything was perfect and all your requests were answered immediately. Once again we thank you for staying at Kiwi Kastle Apartments and for taking the time to rate your experience with us. We have taken note of your comments on improving our overall hotel condition. Kind regards Anastasia
Διαβάστε περισσότερα
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
avatar-image
Ο/Η Αρετή Πανούτσου έγραψε μια κριτική Αυγ 2021
2 συνεισφορές
Ευχάριστη διαμονή με ευγενικό προσωπικό, αρκετές παροχές όπως μάτι κουζίνας και διαφορα κουζινικα τα οποία λειτουργούσαν άψογα, θέα στην θάλασσα. Καθαρό δωμάτιο και μπαλκόνι, η περιοχή ήσυχη, το μόνο ίσως θέμα είναι τα αυτοκίνητα και ο θόρυβος επειδή είναι ακριβώς από κάτω, αλλά αν δεν εστιάσεις την προσοχή σου σε αυτό ούτε το καταλαβαίνεις.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία διαμονής: Αύγουστος 2021Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε ως ζευγάρι
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
avatar-image
Ο/Η Олеся Ж έγραψε μια κριτική Αυγ 2019
4 συνεισφορές1 χρήσιμη ψήφος
Изумительно! Мы отдыхали с семьей, выше всяких похвал! Великолепный семейный отель. Море смотрит в окна. Апартаменты большие, две комнаты и кухня -гостиная. Все прекрасно, хозяйка говорит на английском, очень милы и доброжелательны. Рекомендую для тихого семейного спокойного отдыха. Без суеты, громкой музыки, только море, только солнце и покой!
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
avatar-image
Ο/Η PETROS PATMANIDIS έγραψε μια κριτική Ιουλ 2019
Καλλιθέα, Ελλάδα70 συνεισφορές27 χρήσιμες ψήφοι
Δυστυχώς η απόφαση να επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε τις διακοπές μας στην Χαλκιδική.... Απλά απογοήτευση οσον αφορά την επιλογή καταλύματος. Με την άφιξη μας, μας ζητήθηκε να προεξοφλησουμε το ποσό της παραμονής μας, πρώτη φορά μας ζητούσαν κάτι τέτοιο... Δεν διαφωνησαμε και το εξοφλησαμε το πραγματικά ακριβό κατα την εκτίμηση μας δωμάτιο 350€ για 1 εβδομάδα. Δυστυχώς όμως δεν ηταν μόνο αυτό.... Κατα την παραμονή μας μόνο μια φορά και αυτο από υπόδειξη μας καθαριστηκε το δωμάτιο... Χαρτί τουαλέτας 1 ρολό.... Μάτι κουζίνας σε καθεστώς υπολειτουργιας ζέστανε νερό για μακαρόνια σε 1 ωρα. Ίντερνετ μέτριο, θόρυβος αρκετός απο την τοπική οδό της παραλιακής. Και φτάνουμε στο κλου της υπόθεσης.... Οταν προεξοφλείς το ποσό του δωματίου η επιχείρηση οφείλει να σου αποδώσει απόδειξη...άμεσα... Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ..... Ακομα και οταν την παραμονή της αναχώρησης μας ζητήθηκε.... Δυστυχώς αναχωρήσαμε χωρίς αυτήν...Δεχθήκαμε τηλέφωνο απο το κατάλυμα που πραγματικά το θεωρώ δικαιολογία κατα το ταξίδι της επιστροφής μας.... Οτι δεν πηραμε την απόδειξη και οτι φύγαμε νωρίς... Η απόλυτη δικαιολογία..... Η Χαλκιδική δεν έχει ανάγκη απο τέτοιες συμπεριφορές.... Κρίμα... Πραγματικά η χαμηλότερη βαθμολογία που εχω βάλει σε κατάλυμα......
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούλιος 2019Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με την οικογένεια
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Απάντηση από: KiwiKastle, Ιδιοκτήτης στο Kiwi Kastle apartments
Απαντήθηκε στις 29 Ιουλ 2019
Κύριε Π. Κατ' αρχήν να πω ότι λυπάμαι που απογοητευτηκατε από την διαμονη σας καθως εμεις προσπαθησαμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο καλύτερα κ ευγενικοτερα μπορούσαμε. Έπειτα από απαίτηση σας, σας αλλάξαμε δωμάτιο κ ημερομηνίες για να σας διευκολύνουμε σε προσωπικό θέμα που είχατε. Το δωμάτιο όταν το κλείσατε από το ιντερνετ σας ζητήθηκε απο τον πάροχο που το κλείσατε πληρωμή εξαρχής , κάτι που αποδέχτηκατε προχωρώντας στην κράτηση. Εμείς παρόλα αυτά δεν σας χρεωσαμε μέχρι την ημέρα που ήρθατε κ μπήκατε στο δωμάτιο. Είχατε ενημερωθεί ότι πληρώνετε κατά την άφιξή και δεν σας ενόχλησε το γεγονός τότε αλλά ούτε και η τιμή του. Όταν κλείνετε δωμάτιο σε ενοικιαζόμενα δωμάτια δεν απαιτείτε καθημερινή καθαριότητα. Το δωμάτιο σας καθαριστηκε και τα λινά αλλαχτηκαν στις 3 μέρες διαμονής σας και χωρίς να το ζητήσετε . Πότε δεν ζητήσατε η μας υποδειξατε κάτι όπως ισχυρίζεστε. Αν είχατε ανάγκη από χαρτί υγείας θα μπορούσατε να το ζητήσετε . Δεν μπορώ να γνωρίζω τις ανάγκες του καθενός... και την χρήση που κάνει ο καθένας. Τα ρολά που σας διέθεσαν ήταν 3..Όχι 1 όπως είπατε. Για την απόδειξη σας ζήτησα το ΑΦΜ σας το οποίο δεν μου δώσατε ποτέ και φύγατε νύχτα σαν τους κλέφτες ,οπως λεει η εκφραση, επίσης χωρίς να με ενημερώσετε. Σας πρότεινα να σας στείλω την απόδειξη ταχυδρομικά και αρνηθήκατε λέγοντάς ότι δεν την θέλετε. Αυτά ως απάντηση στα σχόλια σας. Όσον αφορά την κριτική από την δική μου πλευρά προς εσάς ως επισκεπτης εχω να πω ότι το δωμάτιο σας ήταν από τα πιο βρώμικα δωματια που συνάντησα φετος μέχρι σημερα. Σκουπίδια παντού, βρώμικα πιάτα με υπολείμματα φαγητών τουλάχιστον 2-3 ημερών, Το ηλεκτρικό μάτι μισοκατεστραμενο . τα έπιπλα στο μπαλκονι με σταμπες, τα μάρμαρα στο πάτωμα φαγωμένα από κόκα κόλα (Αυτό δεν διορθωνεται) και καλυτερα να μην αναφέρω την κατάσταση του μπάνιου... Επομένως κ. Π. λυπάμαι αν δεν σας κάναμε καλή εντύπωση αλλά ούτε εσείς κάνατε καλή εντύπωση σε εμάς. Ευχαριστώ .
Διαβάστε περισσότερα
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική γνώμη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC.
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
avatar-image
Ο/Η HoneyLilly έγραψε μια κριτική Αυγ 2016
Ευρώπη208 συνεισφορές78 χρήσιμες ψήφοι
+1
Χρησιμοποίησα Φέτος γιορτάζουμε 20 μου καλές διακοπές στο Kiwi Kastle ! Ναι, είμαι εδώ για να μας, ακριβώς για 20 χρόνια ! Πόσες ερωτήσεις έχετε τώρα, ζητώντας ''γιατί", γιατί κάποιος επιστρέφει στον ίδιο τόπο, για 20 χρόνια, για να περάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές ;! Χαίρομαι που έρχονται κάθε χρόνο με τους φίλους μου ( έρχονται μόνο για 18 χρόνια :-) και οικογενειακά και έχουμε πολλούς λόγους: το ξενοδοχείο είναι καλά τοποθετημένο για να μπορείτε να έχετε μία ημερήσια εκδρομή για να πάτε στη Θεσσαλονίκη, Sitonia, Άγιο Όρος, Μετέωρα, το σπήλαιο των Πετραλώνων, Καβάλας, ακόμα και στο νησί της Θάσου, ή η χερσόνησος Κασσάνδρα. Το ξενοδοχείο είναι απολύτως νέο αποκατασταθέντοσ και πρόσφατα επιπλωμένα, υπάρχει μια μικρή κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμάσετε πρωινό και ένα καφέ ή ένα σνακ και ένα ψυγείο για να διατηρήσετε με κρύο μπύρα σας. Τα κρεβάτια διαθέτουν νέα στρώματα και τα σεντόνια και οι πετσέτες είναι άψογα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και μπορείτε να βρείτε στο μπάνιο ορισμένα αφρόλουτρο και σαπούνι. Υπάρχει τάση εναλλασσόμενου ρεύματος και τα παράθυρα έχουν διπλά τζάμια και απομονωμένο από το θόρυβο, υπάρχουν κουρτίνες για την προστασία του απορρήτου σας. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα ή μερική θέα στη θάλασσα, όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με τραπέζι και καρέκλες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Κάθε οικογένεια Klaroumenos θα σας βοηθήσουν με πολύ ικανό πληροφορίες για κατατροπώνει ή περιβάλλον, όπου να φάτε ή να δείτε κάτι το ιδιαίτερο. Έχω δει στη Μεσόγειο από πολλά μέρη στην Ιταλία και την Ισπανία, αλλά υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο εδώ, με το Αιγαίο Πέλαγος, είναι πιο καθαρά και πιο αλατισμένα, που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, μας δίνει τη δύναμη και το είδος της χαράς και όχι μόνο, είμαστε περισσότερο την υγεία με το σώμα και το μυαλό, αφού περάσουν 10-12 ημέρες εδώ. Οι ντόπιοι είναι χαρούμενοι άνθρωποι και λατρεύουν να σας δουν, τους επισκέπτες τους, ότι είσαστε ικανοποιημένοι από τις διακοπές σας. Και πάλι, το ίδιο ζήτημα, γιατί; Επειδή φροντίδα και λατρεύουν και τα στοιχεία που δίνετε, σύντομα κοντά σας. Λόγω της ζεστό ψυχές. Υπάρχει αγάπη στην Ελλάδα! Σας ευχαριστώ Kiwi, για 20 χρόνια καλές διακοπές ! Liana
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία διαμονής: Ιούνιος 2016
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Ποιότητα ύπνου
Τύπος ταξιδιού: Ταξίδεψε με φίλους
Language Weaver
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
2 χρήσιμες ψήφοι
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Δεν πρόκειται για το σωστό ξενοδοχείο για εσάς;
Υπάρχουν περισσότερα μέρη για να επιλέξετε: Νέα Φώκαια
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
47 € - 93 € (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΕλλάδαΜακεδονίαΧαλκιδικήΚασσάνδραΝέα Φώκαια
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
13
Οι τιμές παρέχονται από τους συνεργάτες μας για ένα δωμάτιο, με μεταβλητούς κανόνες πληρότητας που παρέχονται από το κατάλυμα και αντικατοπτρίζουν τις τιμές των δωματίων ανά διανυκτέρευση, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και τελών που είναι γνωστά στους συνεργάτες μας. Ανατρέξτε στους συνεργάτες μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο Tripadvisor;

Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα.

Διεκδικήστε την καταχώρισή σας

KIWI KASTLE APARTMENTS (Νέα Φώκαια, Ελλάδα) - Κριτικές και σύγκριση τιμών - Tripadvisor

Συχνές ερωτήσεις για το Kiwi Kastle apartments
Ποια δημοφιλή αξιοθέατα είναι κοντά στο Kiwi Kastle apartments;
Στα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνονται τα εξής: Byzantine Tower (0,5 χλμ.) και Saint Paul's Church (0,3 χλμ.).
Ποιες είναι μερικές από τις παροχές στο Kiwi Kastle apartments;
Μερικές από τις δημοφιλέστερες παροχές που προσφέρονται περιλαμβάνουν τις εξής: δωρεάν wifi, χώρο πισίνας και δωρεάν πάρκινγκ.
Ποιες είναι οι διαθέσιμες παροχές δωματίων στο Kiwi Kastle apartments;
Στις κορυφαίες παροχές των δωματίων περιλαμβάνονται οι εξής: μικρή κουζίνα, κλιματισμό και ψυγείο.
Ποιες επιλογές φαγητού και ποτού είναι διαθέσιμες στο Kiwi Kastle apartments;
Οι πελάτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μπορούν να απολαύσουν την εξής παροχή εστίασης: μπάρμπεκιου.
Υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ στο Kiwi Kastle apartments;
Ναι, οι εξής παροχές στάθμευσης είναι διαθέσιμες στους πελάτες: δωρεάν πάρκινγκ και πάρκινγκ στο δρόμο.
Ποια εστιατόρια είναι κοντά στο Kiwi Kastle apartments;
Μεταξύ των εστιατορίων σε βολική τοποθεσία είναι τα εξής: Μασσαλία, Thokos Cafe Bar Pizza Bistro και Τα Κύματα.
Υπάρχουν ευκαιρίες για άσκηση στο Kiwi Kastle apartments;
Ναι, οι πελάτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους έχουν πρόσβαση στην εξής παροχή ευεξίας: χώρο πισίνας.
Το Kiwi Kastle apartments έχει μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο;
Ναι, το Kiwi Kastle apartments προσφέρει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο για τους πελάτες. Συστήνουμε να καλέσετε εκ των προτέρων για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες.
Το Kiwi Kastle apartments βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης;
Ναι, είναι 1,0 χλμ. μακριά από το κέντρο (Νέα Φώκαια).
Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο Kiwi Kastle apartments;
Ναι, τα κατοικίδια επιτρέπονται κανονικά, αλλά είναι πάντα καλό να καλείτε εκ των προτέρων για να το επιβεβαιώσετε.
Ποιες γλώσσες μιλά το προσωπικό του Kiwi Kastle apartments;
Το προσωπικό μιλά πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, γερμανικά και ελληνικά.