Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Από ταξιδιώτες (240)
Δωμάτιο και σουίτα (83)
Δείπνο (43)
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Υπηρεσία δωματίου
Εστιατόριο
Μπαρ/Lounge
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Γυμναστήριο/Αίθουσα άσκησης
Αίθουσα συνεστιάσεων
Αίθουσες συσκέψεων
Επιχειρηματικό κέντρο με πρόσβαση στο Ίντερνετ
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Πολύγλωσσο προσωπικό
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Σερβίρεται πρωινό
Υπάλληλος υποδοχής
Υπηρεσία πλυντηρίων
Υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου
Χώροι συσκέψεων
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια με πρόσβαση για άτομα με αναπηρία
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Κλιματισμός
Μίνι μπαρ
Σουίτες
Ψυγείο μέσα στο δωμάτιο
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Πολυτελές
Χαριτωμένο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Σύνδεσμοι ξενοδοχείου
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Ειδική Προσφορά:Προσφορά πακέτου
Τοποθεσία
Πλήρης προβολή
382κριτικές
313φωτογραφίες
12Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 272
  • 82
  • 17
  • 7
  • 5
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο Ουέλινγκτον, δεν θα μπορούσαμε να το πείσουμε. Φανταστική εξυπηρέτηση από τη στιγμή που ελέγχαμε, πολύ φιλικό προσωπικό. Από το ποτό καλωσορίσματος στις υπέροχες εγκαταστάσεις και τα περίχωρα, αυτό το ξενοδοχείο είναι η τελειότητα. Και το κρεβάτι. . .
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Sofitel_Wellington, General Manager στο Sofitel Wellington
Απαντήθηκε στις 5 Σεπ 2018
Bonjour 'Muzza D' Thank you for taking the time to share your wonderful feedback on TripAdvisor. I am so happy to read your comments highlighting our friendly staff and lovely hotel facilities. Our perfect bed is waiting for your next visit - we hope to see you again soon! Kind regards Melissa Shaw General Manager Sofitel Wellington
Διαβάστε περισσότερα
+7
Τι όμορφο μέρος! Έχουμε να απολαύσετε ένα πραγματικά υπέροχο, βελούδινο δωμάτιο, πολύ όμορφα διακοσμημένο με πολυτελή ταπετσαρία, κρεβάτι και μπάνιο. Και δεν υπάρχει άσχημη τέχνη του ξενοδοχείου εδώ! Υπέροχα προϊόντα μπάνιου Lanvin. Nespresso και μια γενναιόδωρη ποικιλία από
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Sofitel_Wellington, General Manager στο Sofitel Wellington
Απαντήθηκε στις 5 Σεπ 2018
Bonjour 'zuchinibee' What a delight to read your lovely review "So Plush!" Thank you for taking the time to share your kind comments on TripAdvisor. I did enjoy your wonderful details in describing the hotel facilities and amenities, you have a great eye! We look forward to the opportunity to welcome you again in the near future. Kind regards Melissa Shaw General Manager Sofitel Wellington
Διαβάστε περισσότερα
Επισκέπτοντας το Wellington για συναντήσεις και ένα βραδινό βραβείο γκαλά, ήμουν αρκετά τυχερός για να μείνω στο Sofitel. Τι όμορφο ξενοδοχείο. Τα πάντα από την υπηρεσία φροντίδας, τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και το εστιατόριο ήταν όλα πολύ ευχάριστα. Το πρωινό που
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Sofitel_Wellington, General Manager στο Sofitel Wellington
Απαντήθηκε στις 5 Σεπ 2018
Bonjour 'davidP3883RP' I am so happy to read your kind review following your recent stay with us, and thank you for sharing on TripAdvisor. We do indeed have a fabulous hotel and are lucky enough to welcome kind guests like yourself. Please let me know when you plan your next visit so we can ensure to book you in for dinner in Jardin Grill - an experience you will remember! Thank you again and we look forward to welcoming you again soon. Kind regards Melissa Shaw General Manager Sofitel Wellington
Διαβάστε περισσότερα
Κράτηση για μια νύχτα στο Ουέλλινγκτον - πιο ακριβό από τις συνηθισμένες επιλογές μου. Το πρωινό ήταν υπέροχο. Το δωμάτιο ήταν περίτεχνα διακοσμημένο και ντους OK αλλά δεν λουτρό. Το προσωπικό που χαμογέλασε, αλλά φαινόταν λίγο ξύλινο - εκτός από την όμορφη γυναίκα, βρήκα να
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Sofitel_Wellington, General Manager στο Sofitel Wellington
Απαντήθηκε στις 5 Σεπ 2018
Bonjour 'Joanne M' Thank you for taking time to share your feedback following your recent stay with us. I am pleased to know you enjoyed our lovely hotel rooms, decorations and delicious breakfast. However I am sorry to hear you felt our staff were not engaged during your stay, except for the lovely turn down attendant. Unfortunately we do not have a pool on site however as you mentioned, we can arrange use and transfers to our sister hotel Grand Mercure Wellington. We look forward to the opportunity to welcome you during your next Wellington trip. Kind regards Melissa Shaw General Manager Sofitel Wellington
Διαβάστε περισσότερα
Ένα φιλόξενο ξενοδοχείο σχεδόν σπίτι μακριά από το σπίτι. Προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και αποτελεσματικό - δεν μπορούσε πραγματικά να υπαιτιότητα κανένα από αυτά. Η τοποθεσία είναι κοντά στα Κτίρια του Κοινοβουλίου, αλλά όχι πολύ κοντά εκεί για έναν τουρίστα. Αυτό είπε ότι δεν
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Sofitel_Wellington, General Manager στο Sofitel Wellington
Απαντήθηκε στις 5 Σεπ 2018
Bonjour '5MAB2015' What a delight to read your lovely review "Nice - Very Nice". Thank you for taking the time to share your kind comments on TripAdvisor. I am so pleased to my wonderful team have made you feel welcome and you had the chance to utilise the hotel facilities. Jardin Grill restaurant is a delicious experience both breakfast and dinner and I am happy to know your friends little girls were made to feel welcome and enjoyed their time also. Unfortunately we do not have a swimming pool onsite, however we do offer access at our sister hotel Grand Mercure Wellington, please let us know upon your next visit should you wish us to arrange this for you? We look forward to the opportunity to welcome you again in the near future. Kind regards Melissa Shaw General Manager Sofitel Wellington
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεων
アメニティはLanvinでした
右手前がウエルカムスイーツです
広くはありませんが、居心地がよい部屋でした。
ΠροηγούμενοΕπόμενο
12345617
What a great husband! I don’t know but I would encourage you to call them to find out as they are super helpful. If you do organise a stay there sign up for the Accor loyalty card - we’ve had great deals as a result. All the best for the birthday!
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
From the Sofitel to the train station it's all down hill. 15mins max allowing for crossing the road
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Do you provide Return Transportation from Wellington Airport to Sofitel hotel?
Hi melongyi, You must travel by taxi, airport bus or local bus from and to the airport. We caught Skybus Airport Express @ $9 NZ per person one way. You can get NZ Dollars from ATM - cheaper than Travelex.
1 ψήφος
Are there any rooms with a balcony
No there are not unfortunately
0 ψήφοι
Hi its $40.00 to park your car at the hotel and probably would cost you all of that to park your car yourself over the road at the public parking building. It is an extra cost you need to budget for or at least be aware of.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
ΠροηγούμενοΕπόμενο
123
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
155 $ - 311 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Νέα ΖηλανδίαΒόρειο ΝησίGreater WellingtonΓουέλινγκτον
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
129
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας