Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.
Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Χάρτης
Δορυφορικός
Έχει γίνει παύση των ενημερώσεων χάρτη. Μεγεθύνετε για προβολή ενημερωμένων πληροφοριών.
Επαναφορά ζουμ
Γίνεται ενημέρωση του χάρτη…
09/04/2017 10/04/2017
    Δεν υπάρχουν επισημάνσεις στην οπτική γωνία σας. Δοκιμάστε να μετακινήσετε τον χάρτη ή να αλλάξετε τα φίλτρα σας.
    • {providername} {price}
    {providername} {price}
      {listitems}
    {sold_out_text}
    Δεν μπορούμε να βρούμε τιμές για αυτό το κατάλυμα
    Από {rate_price} {rate_periodicity}

    Ponsonby Backpackers

    1.4 km από το κέντρο της πόλης Όκλαντ
    • Δωρεάν στάθμευση
    Αποθήκευση
    9 Απρ 10 Απρ
    1 δωμάτιο, 2 ενήλικες, 0 παιδιά
    42 $*
    Δείτε την προσφορά
    2 Franklin Road | Ponsonby, Όκλαντ 1011, Νέα Ζηλανδία
    Όνομα/διεύθυνση στην τοπική γλώσσα
    {"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","moduleList":["handlers"],"js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"}},"containerClass":null,"scriptFlags":null}
    Βαθμολογία ταξιδιωτών
    Τύπος ταξιδιώτη
    Περίοδος του χρόνου
    Γλώσσα
    Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
    Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
    Η κριτική γράφτηκε 8 Φεβρουαρίου 2017

    We stayed just one night, wifi is good, of course, the various travelers are nice. Big TV room, great kitchen and outdoor BarB-Q We had a private room - bed was a bit soft. The shared bathroom is clean, 2 showers - - again clean...Περισσότερα

    Απάντηση από: AklHostels, General Manager στο Ponsonby Backpackers
    Μετάφραση Google

    Hi thanks for leaving us such an awesome review, We are happy to hear you enjoyed your stay with us...Περισσότερα

    Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
    Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
    Η κριτική γράφτηκε 5 Φεβρουαρίου 2017

    Clean, quiet, friendly, apparently well managed place. I stayed there for only one night, but next time I would stay longer. Very nice neighborhood with cafes, pubs, eateries, interesting shops. Ca 2 km from downtown.Περισσότερα

    Απάντηση από: AklHostels, General Manager στο Ponsonby Backpackers
    Μετάφραση Google

    Hi thanks for leaving us a review, We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and...Περισσότερα

    Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
    Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
    Η κριτική γράφτηκε 28 Ιανουαρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

    We stayed here for 4 nights to end off our trip in NZ and whilst we tried to sell our car. We had had a pretty dire experience of a cheap CBD hostel when we arrived in Auckland that we decided we'd pay the extra...Περισσότερα

    Απάντηση από: AklHostels, General Manager στο Ponsonby Backpackers
    Μετάφραση Google

    Hi thanks for leaving us such an awesome review, Stoked to hear that you were not disappointed with your stay...Περισσότερα

    Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
    Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
    Η κριτική γράφτηκε 26 Ιανουαρίου 2017

    The furniture and the room itself in the dorm were a bit 'dull' but the staff members of the hostel were always helpful and gave a lot of info with a smile. The bathroom and the kitchen were a bit old-fashioned but it was cleaned...Περισσότερα

    Απάντηση από: AklHostels, General Manager στο Ponsonby Backpackers
    Μετάφραση Google

    Hi thanks for leaving us a review, Sorry to hear you found the furniture to be a bit dull, as...Περισσότερα

    Αυτή η κριτική μεταφράστηκε μηχανικά από τα Αγγλικά Τι είναι αυτό;
    Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
    Η κριτική γράφτηκε 25 Ιανουαρίου 2017

    Its a very nice place to stay. Kind people, they will help you whenever you have a question or so. Youre near the city and Ponsonby is a nice place to be with good restaurants. You have to pay for your wifi code. Thats the...Περισσότερα

    Απάντηση από: AklHostels, General Manager στο Ponsonby Backpackers
    Μετάφραση Google

    Hi thanks for taking time to leave us a review, We are stoked that you enjoyed your time with us...Περισσότερα

    Πληροφορίες
    Παροχές
    • Κορυφαίες παροχές
    • Δωρεάν στάθμευση
    • Ανέσεις
    • Πλυντήρια ρούχων σελφ-σέρβις
    • Δωρεάν στάθμευση
    Φωτογραφίες
    Ξενοδοχείο και εγκαταστάσεις (2)
    Δωμάτιο/σουίτα (2)
    Θέα από το δωμάτιο (1)
    Κοντά
    Κοντινά εστιατόρια
    Prego Restaurant
    397 κριτικές
    0,11 km μακριά
    Namo
    32 κριτικές
    0,18 km μακριά
    Ponsonby Road Bistro
    125 κριτικές
    0,17 km μακριά
    Farina
    107 κριτικές
    0,18 km μακριά
    Κοντινά αξιοθέατα
    Ponsonby
    442 κριτικές
    0,22 km μακριά
    Western Park
    6 κριτικές
    0,67 km μακριά
    Foxes Island
    6 κριτικές
    0,69 km μακριά
    Victoria Park
    9 κριτικές
    1,05 km μακριά
    Ερωτήσεις & ΑπαντήσειςΚάντε μια ερώτηση
    Jenni R
    Hi, we are looking for accomodation for 12 girls (16 years old) who are travelling from Tauranga to play in Waterpolo nationals. We will also have a coach and manager with them. Can you please let me know if your hostel would be able to accommodate us. We are very respectful and would like to establish a good relationship with you for future bookings. If you are able to offer us accomodation could you send through a quote for 6 - 11 october. (Girls are happy to be in bunk rooms, but manager and Coach will need seperate accommodation.
    19 Ιουλίου 2014|
    Ποια είναι η απάντησή σας;
    Οδηγίες δημοσίευσης
    Υποβολή
    Παρόμοια κοντινά ξενοδοχεία
    Haka Lodge Auckland
    Freemans Lodge & Apartments