Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Best Western Leigh Park Hotel

Από ταξιδιώτες (88)
Δωμάτιο και σουίτα (14)
Δείπνο (7)
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Παροχές ξενοδοχείου
Υπηρεσία δωματίου
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Δωρεάν στάθμευση
Εστιατόριο
Μπαρ/Lounge
Αίθουσα συνεστιάσεων
Αίθουσες συσκέψεων
Δημόσιο WiFi
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Πλυντήρια ρούχων σελφ-σέρβις
Πρόσβαση-αναπηρικό καρότσι
Σερβίρεται πρωινό
Χώροι συσκέψεων
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Ασφαλές
Ωραία θέα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Τοποθεσία
Πλήρης προβολή
51Κάπως κατάλληλο για περπάτημα
Βαθμός: 51 στα 100
14εστιατόριαεντός 1 χλμ
3αξιοθέαταεντός 1 χλμ
Κριτικές και άλλα
624κριτικές
126φωτογραφίες
3Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 196
  • 173
  • 137
  • 62
  • 56
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Μείναμε την Τετάρτη έως Παρασκευή και πολύ εντυπωσιασμένοι με αυτό το ξενοδοχείο. Το φιλικό και επαγγελματικό κυρίες στη ρεσεψιόν που μου έδωσε το κλειδί για ένα δωμάτιο στο ισόγειο στο διπλανό Coach House. Το δωμάτιο ήταν μεγάλο και ευάερη αίθουσα και είχε ένα ανοιγόμενο
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: LatonaLeisureGroup, General Manager στο Best Western Leigh Park Hotel
Απαντήθηκε στις 31 Ιουλ 2017
Dear Kurnalpi, Thank you for your very positive review and I am delighted you enjoyed you stay and particularly your room in the Coach House. We are all very proud of the Hotel and the facilities we offer and I very much appreciate your valued comments. We look forward to welcome you back to Leigh Park again in the future. Kind regards, General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Είχαμε πρόσφατα μείναμε σε ένα Best Western Hotel στην πόλη Pickering στο Yorkshire (δάσος και Vale) και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με το υπνοδωμάτιο, το προσωπικό, το φαγητό, η εξυπηρέτηση, κλπ. και υποτεθεί ότι Best Western ποιότητα ήταν τυπικό καθ' όλη τη διάρκεια των
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: LatonaLeisureGroup, General Manager στο Best Western Leigh Park Hotel
Απαντήθηκε στις 31 Ιουλ 2017
Dear Ian R, I was most disappointed to read your comments and I am so sorry we did not meet your expectations on this occasion. All of our food is cooked fresh to order, with fresh deliveries on a daily basis and generally we get excellent feedback from our guests. I am sorry if you did not think our menu was extensive, but as you may recall, there are six choices for each course. We have a strong team and always staff the Hotel to the requirement of the business and numbers of guests we are accommodating. I do hope we will have the pleasure of welcoming you to Leigh Park again in the future. Kind regards, General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Αυτό το ξενοδοχείο περιβάλλεται από μεγάλους κήπους και ήταν προφανώς κάποτε πολύ μεγάλο, αλλά η δική μου εντύπωση σχετικά με την εισαγωγή ήταν ότι έχει δει καλύτερες ημέρες και η διακόσμηση ήταν λίγο "κουρασμένο" - παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένοι τομείς που έχουν
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: LatonaLeisureGroup, General Manager στο Best Western Leigh Park Hotel
Απαντήθηκε στις 31 Ιουλ 2017
Dear Andi408, Thank you for your review and I appreciate your considered comments. Your room was actually on the second floor, as we do not have a third floor. Unfortunately, due to the Hotel being a Grade II listed building we are unable to install a lift and this is made clear on our website. However, over 30% of our rooms are on the ground floor so we are able to accommodate those who prefer to avoid stairs. We are constantly maintaining this beautiful building, but in a sympathetic way so it does not take away the grandeur and mystique of the bygone age. We are, as you say, well placed for visiting some of the great tourist attractions of the area including the Georgian City of Bath and of course Bradford on Avon itself, a Saxon town with a wealth of history. We hope to have the pleasure of welcoming you to Leigh Park again soon. Kind regards, General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Κλείσαμε 3 δωμάτια για την οικογένειά μας των 6 . Ισόγειο δωμάτιο για τους γονείς, ήταν υπέροχο. Ο αδελφός μου και την αδελφή - - νόμος είχε δωμάτιο 38 και είχαμε το δωμάτιο 37 . Ευχάριστα δωμάτια και πολύ καθαρό, αλλά έρχονται κλπ - καθόλου ύπνο! Τα δωμάτια στο Courtyard και
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: LatonaLeisureGroup, Guest Relations Manager στο Best Western Leigh Park Hotel
Απαντήθηκε στις 12 Ιουλ 2017
Dear Corfufan_11 Thank you for your review. Please accept my apologies for any delay to seat you for breakfast on the morning of your departure. Our breakfast team strive to ensure service runs smoothly each day, especially during the busy periods over the weekends when the hotel is at full capacity. However, I would like to say that no preference is ever given to any particular guests when arriving for breakfast, and that we would always cook any additional breakfasts to order, should the buffet items be depleted. We are truly sorry for any inconvenience to you and your family and hope that it did not impact too much on what was a very pleasant stay up to that point. I would also like to apologise for any disturbance during the evening, on these warm summers evenings we realise the requirement to open the guestroom windows, therefore we do insist on entertainment being finished by 12 midnight and we police the external areas following the event to keep any noise from departing guests to a minimum. I do hope when next visiting Wiltshire you will consider the Leigh Park Hotel for your accommodation, whereby I can assure you of an all-round enjoyable experience throughout your entire stay. Should you wish to make a future booking please do not hesitate to contact the hotel directly and we will be only too pleased to assist in any way we can. Kind regards, Guest Relations
Διαβάστε περισσότερα
Έμεινα στο πλαίσιο μιας ομάδας 15 για μια κοριτσοπαρέα. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό, ακόμη και όταν εμείς, οι οποίοι να αλλαχθούν ήταν σε κάθε δωμάτιο αρκετές φορές. Οι επισκέπτες παρακαλούνται επέτρεψε να χρησιμοποιήσετε την περιοχή της σέρας για μια βιοτεχνική
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: LatonaLeisureGroup, General Manager στο Best Western Leigh Park Hotel
Απαντήθηκε στις 3 Ιουλ 2017
Dear Emma B, Thank you very much for your recent review and I am delighted to hear you all had a good time on the Hen Weekend. It was a pleasure to host this very special occasion and I am pleased everything worked out for you all and that the staff were very accommodating with your requests – we always try to be as helpful and flexible as possible. I am pleased the weather was also very kind to you. We hope to have the pleasure of welcoming you all back again in the future. Kind regards, General Manager
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεωνΧώροι για οικογένειες και παιχνίδι
Bathroom
Front garden
ΠροηγούμενοΕπόμενο
123
Why it is still the BEST WESTERN franchise?
Where's my review-I demand a reply from the management-if they had the guts!
I can concur with your observation! They should be barred from Tripadvisor if they are going to do that. They don't deserve the publicity. Thanks
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
72 $ - 127 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ
best western bradford on avon
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ηνωμένο ΒασίλειοΑγγλίαBradford-on-Avon
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
38
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας