Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn Halifax South Hotel

Από ταξιδιώτες (40)
Δωμάτιο και σουίτα (19)
Δείπνο (1)
Πιστοποιητικό Διάκρισης

Πληροφορίες

Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Εστιατόριο
Δωρεάν πάρκινγκ
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Δημόσιο WiFi
Ίντερνετ με χρέωση
Ξενοδοχείο για μη καπνίζοντες
Πολύγλωσσο προσωπικό
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια για μη καπνίζοντες
Δωμάτια με πρόσβαση για άτομα με αναπηρία
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Επαγγελματικό ταξίδι
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Τοποθεσία

Πλήρης προβολή
42Συστήνεται η χρήση αυτοκινήτου
Βαθμός: 42 στα 100
13εστιατόριαεντός 1 χλμ
1αξιοθέατοεντός 1 χλμ
Επικοινωνία
Huddersfield Road Salterhebble Hill, Χάλιφαξ HX3 0QT Αγγλία
Όνομα/διεύθυνση στην τοπική γλώσσα
Πώς να φτάσετε
Αεροδρόμιο Λιντς-Μπράντφορντ22 χλμ
Διεθνές Αεροδρόμιο Μάντσεστερ48 χλμ
Δείτε όλα τα κοντινά ξενοδοχεία
377κριτικές
69φωτογραφίες
7ερωτήσεις και απαντήσεις
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 193
  • 130
  • 32
  • 12
  • 10
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Δεν είμαι σίγουρος αν όλα τα δωμάτια είναι σαν αυτό, αλλά η δική μου δεν ήταν υπέροχο. Το κρεβάτι έχει όπως πάντα ήταν φανταστική, αλλά τα δωμάτια είναι παλιά, χρειάζεται μια refub asap. Θα προτιμούσα να έμενα στο The Huddersfield West 1 αντί που δεν έχουν τα νέα δωμάτια.
Διαβάστε περισσότερα
Φτάσαμε αργά το βράδυ και αναχωρούν νωρίς την επόμενη ημέρα, το Premier Inn που προβλέπεται ένα καλό δωμάτιο καθαρό και άνετο κρεβάτι. Οι ρεσεψιονίστ ήταν φιλόξενο και εξυπηρετικό. Συνολικά, ήταν μια πολύ θετική εμπειρία.
Διαβάστε περισσότερα
Άνετα κρεβάτια, καθαρό, φιλικό και αποτελεσματικό . Βολικό για το Χάλιφαξ και τον αυτοκινητόδρομο. Το Motel στιλ με δωμάτια στο ισόγειο οδηγεί απευθείας στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Κανάλι μεταξύ αυτοκινήτων και τις οδικές μεταφορές. Μπορεί να είναι λίγο, αλλά μύριζε υπέροχο
Διαβάστε περισσότερα
Ήμασταν πάντα ευπρόσδεκτοι στο χώρο υποδοχής με χαμόγελο και το προσωπικό ήταν πάντα εξυπηρετικό. Η τοποθεσία ήταν τέλεια για την επίσκεψή μας , το πρωινό ήταν εντάξει και τα δωμάτια καθαρά και άνετα. Ήμασταν σε θέση να κάνουμε έναν ευχάριστο περίπατο κατά μήκος του καναλιού και
Διαβάστε περισσότερα
Αυτή είναι η δεύτερη διαμονή μας σε αυτό το ξενοδοχείο καθώς έχουμε φίλους που ζουν κοντά. Μας δόθηκε ένα καλό μέγεθος και καθαρό οικογενειακό δωμάτιο με ένα πολύ άνετο κρεβάτι. Το προσωπικό ήταν πάντα φιλικό και εξυπηρετικό. Καμία προκαταβολή δε θα χρεωθεί.
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνο
Yummy mucky - Halifax cleaning staff do not go that extra mile!
The room
view from room
Sorry BBC Radio 3 doesn't work, and as it turned out, none of the radio channels worked! :(
ΠροηγούμενοΕπόμενο
1234
Is the full breakfast self service or cooked to order?
The cooked breakfast was cooked to order at this Premier Inn, it wasn't a buffet selection. The continental stuff was self service.
0 ψήφοι
Do you have breakfast in room or at the water mill?
Hi there Thanks for your query. We don't provide room service I'm afraid, breakfast is served in the restaurant. Hope this helps. Regards Amy Premier Inn Team
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Do you have a height restriction in your car park?
Hi Ruth The hotel has free on-site parking with no height restriction. There's 52 spaces (5 blue badge) with room for large vehicles - coaches / lorries etc. Darren
1 ψήφος
Προβολή όλων των απαντήσεων
Hi Woody_ang Our hotel is located near to a main road but all rooms are fully insulated to minimise noise disruption. You can also request a quiet room away from the main road. Although we don't currently have air con installed fans are available from reception. I hope this helps. Samantha Morse Premier Inn Team
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Is breakfast included with a booking? Thanks in advance Catherine
Good Morning Catherine Thank you for your query, Our room rate is for room only and breakfast can be added at an extra charge at the time of booking or anytime through out your stay with us. Hope this helps Many thanks Lisa Mann
1 ψήφος
ΠροηγούμενοΕπόμενο
12
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
58 $ - 110 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ηνωμένο ΒασίλειοΑγγλίαΓιόρκσαϊρΔυτικό Γιορκσάιρ (Κομητεία)Χάλιφαξ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
31
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας