Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Huntingdon Manor Hotel

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Από ταξιδιώτες (211)
360
Πανοραμικές (26)
Βίντεο
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Παροχές ξενοδοχείου
Εστιατόριο
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Αίθουσες συσκέψεων
Δημόσιο WiFi
Επιτρέπονται τα κατοικίδια (Κατάλληλο για σκυλιά/κατοικίδια)
Ξενοδοχείο μη καπνιστών
Πολύγλωσσο προσωπικό
Σερβίρεται πρωινό
Υπάλληλος υποδοχής
Υπηρεσία πλυντηρίων
Εμφάνιση περισσότερων
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Κλιματισμός
Οικογενειακά δωμάτια
Σουίτες
Ψυγείο μέσα στο δωμάτιο
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Κλασικό
Γραφικό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Σύνδεσμοι ξενοδοχείου
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου
Τοποθεσία
Πλήρης προβολή
Κριτικές και άλλα
947κριτικές
438φωτογραφίες
16Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 369
  • 375
  • 135
  • 39
  • 29
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η τοποθεσία ήταν ιδανική για μια γρήγορη εξερεύνηση της πόλης από το πορθμείο από το Port Angeles. Το εστιατόριο ήταν υπέροχο, το δωμάτιο ήταν εξαιρετικά καθαρό, η αρχιτεκτονική ήταν παλιά αλλά ενημερώθηκε σε κάθε λεπτομέρεια για να διατηρήσει το χαρακτήρα με ανέσεις.
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Dominic_Monet, Front Office Manager στο Huntingdon Manor Hotel
Απαντήθηκε στις 10 Οκτ 2018
Dear GAmtnbiker So very happy to see you thoroughly enjoyed your visit. Thank you for staying with us! We hope to welcome you back someday soon!
Διαβάστε περισσότερα
Καλαίσθητο παλιότερο ξενοδοχείο που ανακαινίζουν διατηρώντας ακόμα τη γοητεία του vintage. Πολύ καλά εξοπλισμένο δωμάτιο με μικρή κουζίνα, μεγάλο κρεβάτι και κλινοσκεπάσματα. Το προσωπικό φαίνεται να έχει επενδύσει πολύ στην επιτυχία της επιχείρησής του.
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Απάντηση από: Dominic_Monet, Front Office Manager στο Huntingdon Manor Hotel
Απαντήθηκε στις 9 Οκτ 2018
Dear Eileen; I'm delighted to see you enjoyed your stay with us. We're glad you stayed with us and hope to welcome you back someday soon!. Thank you Dominic M.
Διαβάστε περισσότερα
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Fisherman's Wharf ή το εσωτερικό λιμάνι στο κέντρο της πόλης. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και τα περισσότερα έχουν δύο queen κρεβάτια σε αυτά. Είχαμε χώρο 238 που ήταν μακριά από τα λιφτ, το
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Dominic_Monet, Front Office Manager στο Huntingdon Manor Hotel
Απαντήθηκε στις 3 Οκτ 2018
Hello Mike R. So very happy you enjoyed your visit and stay with us. Thank you for your valuable feedback. Sincerely, Dominic M.
Διαβάστε περισσότερα
Αυτή ήταν μια εξαιρετική τοποθεσία, όμορφο ευρύχωρο ήσυχο δωμάτιο, εύχρηστο για να περιπλανηθείτε στην πόλη. Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και το λεωφορείο για το τερματικό υδροπλάνων ήταν ένα μπόνους. Σίγουρα θα μείνουμε εδώ ξανά όταν θα επισκεφθούμε τη Βικτώρια.
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Απάντηση από: Dominic_Monet, Front Office Manager στο Huntingdon Manor Hotel
Απαντήθηκε στις 9 Οκτ 2018
Dear Hamptons480; I'm delighted to see you found your little slice of paradise when you stay ed with us. We'd love to welcome you back on your next trip to Victoria. See you soon!!! Dominic M.
Διαβάστε περισσότερα
Ήμασταν μετακομίσαμε σε αυτό το ξενοδοχείο από το poser Pendray Inn στο μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου, επειδή το δωμάτιό μας σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν πολύ θορυβώδης (θόρυβος κουζίνας). Καθώς δεν είχαμε προγραμματίσει να μείνουμε στο ξενοδοχείο Huntingdon Manor, δεν ήταν αυτό
Διαβάστε περισσότερα
Η κριτική συλλέχθηκε σε συνεργασία με αυτό το ξενοδοχείο
Απάντηση από: Dominic_Monet, Front Office Manager στο Huntingdon Manor Hotel
Απαντήθηκε στις 9 Οκτ 2018
Dear MaxCornish; Thank you for taking the time in forwarding us your valuable feedback. I understand through my team that you had expressed your disappointment in your accommodation initially assigned to you at the Pendray Inn and that we moved you to the Huntingdon Manor's main building for the balance of your stay. I am disheartened to see that, despite all our efforts in appeasing your concerns, we were not able to meet your expectations. We have here again taken notes of your concerns brought forward and have rectified them. Again, we thank you for your time in completing both comments for the Pendray Inn and the Huntingdon Manor. Sincerely, Dominic M.
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΠισίνα και παραλίαΕπιχειρηματικό κέντρο και χώροι εκδηλώσεων
Επαγγελματική φωτογραφία που τραβήχτηκε αποκλειστικά για λογαριασμό του TripAdvisorHuntingdon Manor Hotel
The Newcastle Room at the Huntingdon Manor Hotel
Επαγγελματική φωτογραφία που τραβήχτηκε αποκλειστικά για λογαριασμό του TripAdvisorHuntingdon Manor Hotel
The Buckingham Room at the Huntingdon Manor Hotel
ΠροηγούμενοΕπόμενο
12345628
Pool or hot tub?
Hi there - so sorry but neither are available at our property.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Hello, Thank you for your question. Breakfast and parking are not included in our rate unless you purchase our Bed and Breakfast rate or the different packages available. Our website has the breakfast menu available in our Dining page with the different prices. We will make sure to clarify that on our website to limit any future confusion. If you have any further questions or concerns, please let me know. Kind regards,
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Is there a shuttle & price from downtown Victoria
im sure there is a price from downtown victoria as for shuttle you dont need one its right in the heart of the action and the bus stop is right in front plus cab service is cheap
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Hello, Do you have shuttle service from the international airport for flight arrival at midnight? Warm Regards, Gladys
Sorry, we did not arrive by air. Best to contact the Manor directly.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Do you have high tea? And is there uber in Canada? And what about fishing?
We offer Afternoon Tea in the Gatsby Mansion Wednesdays through Sundays from 11am to 7pm.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
ΠροηγούμενοΕπόμενο
1234
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
101 $ - 237 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ
huntingdon hotel and suiteshuntingdon hotel victoria
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΚαναδάςΒρετανική ΚολούμπιαVancouver IslandVictoria Capital Regional DistrictΒικτόριαJames Bay
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
113
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας