Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Πληροφορίες
Τοποθεσία
Καθαριότητα
Εξυπηρέτηση
Αξία
Παροχές ξενοδοχείου
Εστιατόριο
Δωρεάν Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας (WiFi)
Υπηρεσία δωματίου
Υπηρεσία πλυντηρίων
Δημόσιο WiFi
Χαρακτηριστικά δωματίου
Δωμάτια μη καπνιζόντων
Διαθέσιμα δωμάτια καπνιζόντων
Χρήσιμες πληροφορίες
ΣΤΥΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Hidden Gems
Θέα στο βουνό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Κριτικές και άλλα
773κριτικές
440φωτογραφίες
22Ε+Α
0συμβουλές για τα δωμάτια
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 387
  • 230
  • 87
  • 46
  • 23
Περίοδος του χρόνου
Τύπος ταξιδιώτη
Γλώσσα
  • Περισσότερες γλώσσες
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Εμφάνιση κριτικών που αναφέρουν τις λέξεις:
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι αρκετά μακριά από τον κεντρικό δρόμο. Μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια σε πολλά για να φτάσετε στο ξενοδοχείο. Πήραμε το αίθριο οικογενειακά δωμάτια. Η θέα είναι καταπληκτική από εκεί και μπορείτε στην κυριολεξία να περάσετε την ημέρα εκεί μόνο κα
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Javid B, General Manager στο Pink House
Απαντήθηκε στις 7 Σεπ 2017
Thank you Sakshi for choosing to stay at Pink House. We are delighted to read you were comfortable in your well-appointed room and that the attentive service from our associates added to your joy. Thanks for recommending us and we look forward to impressing you again with better shahi paneer whenever your travels bring you back here. Best regards,
Διαβάστε περισσότερα
Πολλές επιλογές ήταν διαθέσιμα, αλλά εγώ χαίρομαι m επέλεξα Pink house όπως το κάμπινγκ είναι εκπληκτικό στο triund για τους, το προσωπικό είναι ευγενικό και εξυπηρετικό. Εγώ και οι φίλοι μου είχαν εμπειρία ηλεκτροφόρα πεζοπορίας με ροζ house. . !
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Javid B, General Manager στο Pink House
Απαντήθηκε στις 7 Σεπ 2017
Thank you Vivek for choosing Pink House as camping site to Triund. We are delighted to read that you and your friends had an electrifying experience of hiking with Pink house. We look forward to impressing you again whenever your travels bring you back here. Best regards,
Διαβάστε περισσότερα
Το δωμάτιο είναι καλό μέγεθος με ένα αρκετά άνετο κρεβάτι, καναπέ και ένα θαυμάσιο μπαλκόνι με πανέμορφη θέα. Απολαύσαμε τη διαμονή μας. Το μπάνιο είχε καλό ζεστό νερό και χαρτί υγείας. Όταν φτάσαμε το δωμάτιο φαινόταν αρκετά καθαρό, αλλά μείναμε 5 νύχτες και, παρότι το ζητήσαμε
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Javid B, General Manager στο Pink House
Απαντήθηκε στις 8 Σεπ 2017
Hello Jessica! While I am pleased that you found us to be a good value, I am disappointed that your experience did not EXCEED what you could have expected. We try to make sure to offer a clean and comfortable place for our guests to rest and call a temporary home. We try to make sure that our guests have everything that they need to have an unforgettably great experience and we fell short on that with you. Sorry for all the confusion that you had regarding the room charge, however the taxi fair till Dharamshala wasn’t overpriced. During season the taxi charge goes as high as Rs1000 and people pay for it for the same distance. I have taken your response very seriously and have corrected these issues. Thanks for taking the time to review our property. I hope that you will visit us again in the future, and allow us to earn your business again. Thank you! Sincerely
Διαβάστε περισσότερα
Είχα κάνει κράτηση για 3 δωμάτια για μία νύχτα καθώς ήμουν με την οικογένειά μου. Καταλήξαμε σε μια κάπως αργά και ήταν έκπληξη να βρω ότι υπήρχαν περίπου 100 σκαλοπάτια κάτω για να φτάσετε στο ξενοδοχείο στο πρώτο μέρος. Ξεχάστε το πάρκινγκ για το αυτοκίνητο, δεν μπορείς να φτάσ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Javid B, Manager στο Pink House
Απαντήθηκε στις 7 Σεπ 2017
Hello, Thank you very much for staying with us and taking time out to write us a review. I'm extremely sorry that you had an unpleasant experience at the Pink House - and am really disappointed at the fact that it was triggered by something that is beyond our control. I'd like to use this forum to respond to your points 1> The stairs ain’t any secret and shouldn’t come to you as a surprise. It is very clearly written on the contact page of our website + in every introduction email. I wish you had glanced that before choosing to stay with us. 2> Forget Pink house, Mcleodganj, the entire district of Kangra had no electricity last week. We face this problem severely during the monsoon n in absence of electricity BSNL is totally down hence no WIFI. We still provide lights in every room through invertors. 3> I apologize if you didn't find the smell of the room favorable. It’s the monsoon season and smell is prominent, I can understand. I wish you had come up and let me know about it - and I would have straightaway had the room cleaned up again or would have changed your room if that made you comfortable. I'm sorry that this issue caused so much disappointment during your stay. Please do let us know if there is anything that is within our control that can be improved, and we'd be happy to be all-ears. We hope you give us another chance to host you and we promise not to disappoint you or your family. Best regards,
Διαβάστε περισσότερα
Τη στιγμή που ήμασταν εκεί, δεν είχαν ανακαίνισης συνεχίζονται. Πήραμε ένα δωμάτιο στο παλιό κτήριο, το δωμάτιο είναι πολύ βασικό, δηλαδή δεν έχουν καμία προσδοκία, είναι απλώς αρκετά αξιοπρεπές για να περάσετε το βράδυ. Το windows/πόρτα ήταν κάποια ήχους λόγω ανέμους και ως εκ τ
Διαβάστε περισσότερα
Απάντηση από: Javid B, General Manager στο Pink House
Απαντήθηκε στις 8 Σεπ 2017
Thank you Sir for the feedback about your stay at our hotel. We are happy that you liked the view from our hotel. However, we are sorry for the issues you had in your room and the inconvenience they caused. I am also sorry that you had a less than stellar experience with our WiFi. We try to make sure that our guests have everything that they need to have a unforgettably great experience and we fell short on that with you. Regarding stairs we have mentioned about it in our website and unfortunately we can’t do anything about it. However we appreciate you letting us know how we can improve .Thanks again for staying with us, and we would love the opportunity to serve you again. Sincerely
Διαβάστε περισσότερα
Προηγούμενο
Κατηγορίες άλμπουμ
Όλες οι φωτογραφίεςΑπό ταξιδιώτεςΔωμάτιο και σουίταΔείπνοΧώροι για οικογένειες και παιχνίδι
View from the balcony
View across the valley
View from the rooftop
View from room 301.
Η φωτογραφία προστέθηκε από τη διεύθυνσηPink House
View from Balcony
Προηγούμενο
Is there now room service available in it ? last time it was not there.
Not sure you can call and ask them
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Is there any parking?
No. Its downhill. So on the road you will have to park your car and you have to walk for about 100 steps.
2 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
I have a reservation for June 22nd - 25th at your hotel. I would like to schedule pick-up from the airport. Richard Hill June 22 flight #9813 Alliance Air. Arrives 12:20pm DHM. Please confirm pickup location and fee Thanks!
I have a reservation for June 22nd - 25th at your hotel. I would like to schedule pick-up from the airport. Richard Hill June 22 flight #9813 Alliance Air. Arrives 12:20pm DHM. Please confirm pickup location and fee Thanks!
Is there car parking available in hotel?? If not where to park car
they would arrange it for you but it would be far.
0 ψήφοι
Προβολή όλων των απαντήσεων
Προηγούμενο
ΠροηγούμενοΕπόμενο
11
ΕΥΡΟΣ ΤΙΜΩΝ
18 $ - 32 $ (Βάσει των μέσων τιμών για ένα Στάνταρ δωμάτιο)
ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ
pink house hotel mcleod ganjpink hotel dharamsala
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ:
Pink House Hotel & Spa
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΙνδίαΧιματσάλ ΠραντέςKangra DistrictDharamsalaMcLeod Ganj
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
10
Αυτή είναι η καταχώρισή σας στο TripAdvisor;
Είστε ο ιδιοκτήτης ή ο υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης; Διεκδικήστε την καταχώρισή σας δωρεάν για να απαντάτε στις κριτικές, να ενημερώνετε το προφίλ σας και ακόμα περισσότερα. Διεκδικήστε την καταχώρισή σας