Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Laboratorio Artigianale Dolci Aveja

Τώρα είναι κλειστό: 9:00 π.μ. - 1:00 μ.μ., 3:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.
Ανοικτά σήμερα: 9:00 π.μ. - 1:00 μ.μ., 3:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 9:00 π.μ. - 1:00 μ.μ., 3:00 μ.μ. - 6:00 μ.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Προτεινόμενη διάρκεια: 1-2 ώρες
Επικοινωνία
Via Del Molino Vecchio 10, 67040 Cavalletto, Ocre, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 0862 67423
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
2 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
2
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΌλες
2
0
0
0
0
Φίλτρο
Ενημέρωση λίστας...
Η κριτική γράφτηκε 26 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 3 Ιουνίου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαSee all hotels
Hotel La Valle dell'Aquila
148 κριτικές
0,82 χλμ μακριά
Magione Papale
166 κριτικές
4,9 χλμ μακριά
Hotel Federico II
241 κριτικές
5,76 χλμ μακριά
Hotel San Michele
167 κριτικές
5,82 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 2 κοντινά εστιατόρια
Dolci Aveja
89 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Trattoria da Maria
5 κριτικές
2,91 χλμ μακριά
Fattoria Antica Forconia Agriturismo
277 κριτικές
2,94 χλμ μακριά
La Radice
170 κριτικές
0,46 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 3 κοντινά αξιοθέατα
Kartodromo di Cavalletto
5 κριτικές
1,56 χλμ μακριά
Castello
15 κριτικές
2,69 χλμ μακριά
Forte Spagnolo
162 κριτικές
2,69 χλμ μακριά
Santa Maria ad Cryptas
7 κριτικές
0,89 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Laboratorio Artigianale Dolci Aveja και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης