Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
8
Όλες οι φωτογραφίες (8)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό83%
  • Πολύ καλό16%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: < 1 ώρα
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
22°
12°
Σεπ
17°
Οκτ
11°
Νοέ
Επικοινωνία
Via Ca' Tron 31 | suonare campanello SPACCIO, 30031 Dolo, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 041 410467
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 27 Ιουλίου 2016 μέσω κινητής συσκευής

Όλα φτιαγμένα με φυσικά υλικά, από ό,τι μπορούν να κάνουν τη διαφορά 2 ευρώ για 1 φλιτζάνι e 3,50 για 2 φλιτζάνια.

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 9 ξενοδοχεία (Dolo)
Hotel Ca Tron
566 κριτικές
0,54 χλμ μακριά
Hotel Alla Villa Fini
35 κριτικές
0,74 χλμ μακριά
Hotel Villa Gasparini
293 κριτικές
0,83 χλμ μακριά
Villa Ducale Hotel e Restaurant
186 κριτικές
0,95 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΠροβολή 63 εστιατορίων: Dolo
Mare Divino
365 κριτικές
0,5 χλμ μακριά
Villa Goetzen
243 κριτικές
1,12 χλμ μακριά
SottoSopra
276 κριτικές
1,48 χλμ μακριά
Gelateria Naturale Scaldaferro
89 κριτικές
0,06 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΠροβολή 26 αξιοθέατων: Dolo
Villa Contarini Giovanelli Venier
13 κριτικές
1,53 χλμ μακριά
Squero Monumentale di Dolo
25 κριτικές
1,47 χλμ μακριά
I Molini di Dolo
17 κριτικές
1,57 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Torronificio Scaldaferro και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης