Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

GHIACCIAIA DEL MAESTRO - Museo valdimagnino

Via Amagno | Contrada Amagno, 24030 Strozza, Ιταλία
+39 339 770 4558
Ιστότοπος
Αποθήκευση
Δείτε τα καλύτερα
Μετάφραση Google

διαβάστε περισσότερα

Η κριτική έγινε: 1 Μαρτίου 2017
Eliana F
μέσω κινητής συσκευής
Διαβάστε 1 κριτική
Χάρτης
Δορυφορικός
Έχει γίνει παύση των ενημερώσεων χάρτη. Μεγεθύνετε για προβολή ενημερωμένων πληροφοριών.
Επαναφορά ζουμ
Γίνεται ενημέρωση του χάρτη…
Επισκόπηση
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Via Amagno | Contrada Amagno, 24030 Strozza, Ιταλία
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ιστότοπος
+39 339 770 4558
Βαθμολογία ταξιδιωτών
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
Φιλτράρισμα
Η κριτική γράφτηκε 1 Μαρτίου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του TripAdvisor και όχι η γνώμη της TripAdvisor LLC.
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαStrozza: Δείτε όλα τα ξενοδοχεία
Hotel Mazzoleni
34 κριτικές
1,37 χλμ μακριά
Hotel Camoretti
66 κριτικές
3,25 χλμ μακριά
Borgo Zen
30 κριτικές
3,58 χλμ μακριά
Hotel Ventolosa
176 κριτικές
3,84 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόρια
La Butiga
8 κριτικές
0,61 χλμ μακριά
Ristorante Roncola
83 κριτικές
1,36 χλμ μακριά
La Rotonda di Bacco
100 κριτικές
1,38 χλμ μακριά
Ristorante Al Botto
175 κριτικές
1,33 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέατα
Parco Avventura Bergamo
195 κριτικές
1,83 χλμ μακριά
Borgo Medievale Clanezzo
32 κριτικές
2,91 χλμ μακριά
Monumento Naturale Valle Brunone
8 κριτικές
3,17 χλμ μακριά
Chiesa di San Giorgio in Lemine
35 κριτικές
3,83 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του GHIACCIAIA DEL MAESTRO - Museo valdimagnino και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Οδηγίες δημοσίευσης
Υποβολή