Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό68%
  • Πολύ καλό16%
  • Μέτριο16%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: 1-2 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Νοέ
-3°
Δεκ
-1°
-5°
Ιαν
Επικοινωνία
Hamnhus 167, Vaxholm 185 41, Σουηδία
Ιστότοπος
Η πιο χρήσιμη κριτική
Η κριτική έγινε: 29 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 21 Αυγούστου 2016

Εξαιρετικό μέρος για ένα σνακ και ένα καφέ. Νόστιμα κέικ και ένα υπέροχο μικρό κήπο να κάθεσαι εάν ο καιρός είναι καλός. Πολλά από τα τυριά.

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 2 κοντινά ξενοδοχεία
Skeviks Gard
26 κριτικές
3,13 χλμ μακριά
Waxholms Hotell
186 κριτικές
5,14 χλμ μακριά
Blue Hotel
112 κριτικές
9,27 χλμ μακριά
Grinda Wardshus
124 κριτικές
9,36 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 43 κοντινά εστιατόρια
Delselius bageri och konditori
49 κριτικές
5,01 χλμ μακριά
Glass pa Hornet
84 κριτικές
5,11 χλμ μακριά
Bistro Magasinet
128 κριτικές
5,23 χλμ μακριά
Batteriet Rindo
69 κριτικές
2,89 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 18 κοντινά αξιοθέατα
Fredriksborgs Fastning
11 κριτικές
3,74 χλμ μακριά
Cafe Hembygdsgarden
65 κριτικές
5,57 χλμ μακριά
Gustavsbergsbadet
27 κριτικές
4,83 χλμ μακριά
Vaxholms Fästnings Museum
79 κριτικές
5,05 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Ostmakeriet på Rindö και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης