Motor Inn - Rental System

Motor Inn - Rental System, Καμάρι - Κριτικές

Ενοικιάσεις Εξοπλισμού
Διαβάστε περισσότερα
9:00 πμ - 10:00 μμ
Δευτέρα
9:00 πμ - 10:00 μμ
Τρίτη
9:00 πμ - 10:00 μμ
Τετάρτη
9:00 πμ - 10:00 μμ
Πέμπτη
9:00 πμ - 10:00 μμ
Παρασκευή
9:00 πμ - 10:00 μμ
Σάββατο
9:00 πμ - 10:00 μμ
Κυριακή
9:00 πμ - 10:00 μμ
Γράψτε μια κριτική
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Η περιοχή
Διεύθυνση
Τα καλύτερα εκεί κοντά
Κατατάσσουμε αυτά τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα εξισορροπώντας κριτικές από τα μέλη μας με το πόσο κοντά βρίσκονται σε αυτήν την τοποθεσία.
Εστιατόρια
297 εντός 5 χλμ.
Αξιοθέατα
86 εντός 10 χλμ.

Πραγματοποιούμε ελέγχους σε κριτικές
Η προσέγγιση του Tripadvisor στις κριτικές
Πριν από τη δημοσίευση, κάθε κριτική στο Tripadvisor περνά από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης, το οποίο συλλέγει πληροφορίες, απαντώντας στις ακόλουθες ερωτήσεις: πώς, τι, πού και πότε. Εάν το σύστημα ανιχνεύσει κάτι που πιθανώς αντιβαίνει στις οδηγίες της κοινότητάς μας, η κριτική δεν δημοσιεύεται.
Όταν το σύστημα εντοπίσει ένα πρόβλημα, μια κριτική μπορεί να απορριφθεί αυτόματα, να σταλεί στον σχολιαστή για έγκριση ή να επανεξεταστεί με μη αυτόματο τρόπο από την ομάδα ειδικών περιεχομένου μας, οι οποίοι εργάζονται αδιάλειπτα για να διατηρούν την ποιότητα των κριτικών στον ιστότοπό μας.
Η ομάδα μας ελέγχει κάθε κριτική που δημοσιεύεται στον ιστότοπο και τίθεται υπό αμφισβήτηση από την κοινότητά μας αν δεν πληροί τις οδηγίες της κοινότητάς μας.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον έλεγχο των κριτικών.
4.5
122 κριτικές
Εξαιρετική
96
Πολύ καλή
5
Μέτριο
3
Κακό
4
Πολύ κακό
14

MB
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα1 συνεισφορά
Φίλοι
The owner Harry is the most racist guy in all Santorini if not in all Greece. Very rude & disrespectful. Do not even go near this place 👎.
Γράφτηκε στις 5 Αυγούστου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Annika P
10 συνεισφορές
Wir haben für 2 Tage einen Kleinwagen gemietet. Die Reservierung war spontan möglich, die Öffnungszeiten sind unschlagbar bis 22 Uhr abends. Der Wagen war in einem gepflegten und technisch einwandfreien Zustand. Wir bekamen sogar ungefragt noch einige Ausflugstipps, die sich als absolut lohnenswert erwiesen haben. Die Rückgabe des Autos verlief ebenfalls absolut problemlos, das Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend. Die Preise waren lokaltypisch und fair.
Absolut empfehlenswert!
Γράφτηκε στις 2 Αυγούστου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Salvatore P
15 συνεισφορές
Ζευγάρια
Servizio di rent affidabile e con personale preparato. Abbiamo fittato un quad per 3 giorni.
Il personale ci ha spiegato tutto nei minimi dettagli e riferito che il serbatoio era a metà quindi preferibile fare benzina.
Quad senza problemi,tutto funzionante.
Se ritorneremo a santorini, sappiamo dove andare
Γράφτηκε στις 29 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

AeronauticalEngineer
Ίρβιν, Καλιφόρνια1.747 συνεισφορές
Οικογένεια
I was staying at Makris Hotel in Kamari Beach and had reserved a car with Motor Inn. I coordinated with Simos by email prior to renting the car. Deposit was paid via PayPal and the remaining balance was paid when the car was delivered to my hotel. Yes you heard right, Jason from Motor Inn dropped off my rental car to my hotel. He arrived on time, showed me the vehicle and even recommend some parking spots close by which was wonderful. The car was great for my family of 5. All the cars are small in Santorini and I would recommend renting a small car since the streets are quite narrow and parking is a tight squeeze anywhere on this island. I topped the fuel off and parked the car in a public parking spot and dropped the keys off at the hotel reception. The car was picked up on time as well.
FYI: I paid for full coverage when I rented the car for peace of mind (I've been driving for almost 30 years).
Simos and Jason from Motor Inn Kamari Beach provided excellent service.
I would definitely recommend renting your car from Motor Inn.

Γράφτηκε στις 27 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Véronique B
27 συνεισφορές
Οικογένεια
Vélos en très mauvais état, électriques ou normaux.
L'un était déjà crevé. La personne l'a simplement regonflé ... et bien sûr 10 minutes après il était à nouveau crevé.
Pas de kit de réparation. Il faut appeler pour qu'on vienne vous chercher.
Casques : pas de taille L !
Γράφτηκε στις 22 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Ivan Huzjak
1 συνεισφορά
Μόνος-η
DO NOT RENT A CAR FROM HERE!
We have rented a car where we were asked to pay deposit which is not mentioned anywhere on the website. After the car has been returned they said deposit will reach our bank in 14 days.

Refund was never received and the owner of the business Simos is claiming its our bank blocking the refund, when we have checked with the bank and it is not frozen on the account!
Γράφτηκε στις 12 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
You were of very young age and rented a sports car , Mazda MX5, so we asked for a preauthorisation on your credit card. We did not get a deposit but a preauthorisation, it is a completely different thing, with a preauthorisation the amount is blocked for 2 weeks and then it is released. We never took any money except the rental fee from you . I asked you to show me a bank statement were the money is taken from your account in which case of course I will refund you. I send email to our bank to make sure that the preauthorisation was released, your bank assured you that the money is not frozen, I do not understand what is the problem. I ask you politely to rectify this review and I reserve our right to ask for legal compensation if you do not prove your claim. Simos Vogiatzis
Γράφτηκε στις 26 Ιουλίου 2022
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική άποψη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι της TripAdvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Catofrahmjensen
32 συνεισφορές
Ζευγάρια
Great staff, good and clean quality quadbike with no problems!

The manager was very informative and had great tips for what to visit aswell!
Γράφτηκε στις 9 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Thank you!
Γράφτηκε στις 26 Ιουλίου 2022
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική άποψη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι της TripAdvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Andrea
2 συνεισφορές
Ζευγάρια
I lost my flight connection and arrived 1 day later, I ask twice by email to not cancel my Quad reservation but they don't respond and cancel without give my money back!!
This is not correct...
Γράφτηκε στις 6 Ιουλίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Dear Andrea, You lost your flight and you did not warn us, we waited at the airport and you did not show up. You send an email that you might find a new flight without a specific date and time of arrival, it is not possible to keep the quad reserved without specific arrival. when you had booked the flight we did not have a quad available anymore.
Γράφτηκε στις 26 Ιουλίου 2022
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική άποψη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι της TripAdvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Ayelet G
Τελ Αβίβ, Ισραήλ37 συνεισφορές
Ζευγάρια
יעילים פשוט מצויינים מבחר גדול של טרקטורונים ועוד. נתנו טיפים מצויינים לאן לנסוע באי ואיך לחמוק מהמוני תיירים. באמת עשו לנו את החופשה
Γράφτηκε στις 29 Ιουνίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.
Thank you, we are very happy you had a nice time!
Γράφτηκε στις 26 Ιουλίου 2022
Αυτή η απάντηση είναι η υποκειμενική άποψη του εκπροσώπου της διεύθυνσης και όχι της TripAdvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Swiss_Traveller54
Λωζάνη, Ελβετία414 συνεισφορές
Ζευγάρια
I had to cancel pour trip for
Medical reasons and within 10’minutes I received our refund back. Very quick in answering. This company is definitely very very reliable. Can only recommend !
Γράφτηκε στις 26 Ιουνίου 2022
Αυτή η κριτική είναι η υποκειμενική γνώμη ενός μέλους του Tripadvisor και όχι η γνώμη της Tripadvisor LLC. Το Tripadvisor πραγματοποιεί ελέγχους στις κριτικές.

Εμφανίζονται αποτελέσματα 1-10 από 122
Τα έσοδα επηρεάζουν τις εμπειρίες που εμφανίζονται στην παρούσα σελίδα, μάθετε περισσότερα.
Υπάρχει κάτι που λείπει ή δεν είναι ακριβές;
Προτείνετε αλλαγές για να βελτιώσουμε τι δείχνουμε.
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Συχνές ερωτήσεις για: Motor Inn - Rental System

Motor Inn - Rental System - είναι ανοιχτά:
  • Κυρ - Σάβ 9:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση (Motor Inn - Rental System): Δείτε όλα τα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση (Motor Inn - Rental System) στο Tripadvisor

Εστιατόρια εκεί κοντά (Motor Inn - Rental System): Δείτε όλα τα εστιατόρια σε κοντινή απόσταση (Motor Inn - Rental System) στο Tripadvisor