Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
19°
10°
Οκτ
13°
Νοέ
Δεκ
Επικοινωνία
Via Gramsci 12, Mercatale di Val di Pesa, San Casciano in Val di Pesa, Ιταλία
Ιστότοπος
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 27 Σεπτεμβρίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Αυτό το μικρό αρτοποιείο έχει το πιο υπέροχο δημητριακά ψωμί, καθώς και "schiacciate ripiene" ένα είδος τυριού γεμάτο γλυκό ψωμί πράγμα. Τα κορίτσια να περιμένουν στο cue είναι απόδειξη ότι η ποιότητα.

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε όλα τα κοντινά ξενοδοχεία
Casprini Da Omero
91 κριτικές
4,13 χλμ μακριά
Hotel Calzaiolo
17 κριτικές
4,48 χλμ μακριά
Casa con Bella Vista
8 κριτικές
4,63 χλμ μακριά
Hotel di sor Paolo
85 κριτικές
4,73 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 3 κοντινά εστιατόρια
Il Cavaliere di Gabbiano
142 κριτικές
2,03 χλμ μακριά
A Casa Mia
537 κριτικές
3,05 χλμ μακριά
Rinuccio 1180
525 κριτικές
4,08 χλμ μακριά
Castello Il Palagio
20 κριτικές
1,95 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 5 κοντινά αξιοθέατα
Fattoria di Montefiridolfi
34 κριτικές
3,23 χλμ μακριά
Antinori nel Chianti Classico
761 κριτικές
4,13 χλμ μακριά
Terre di Perseto
26 κριτικές
2,2 χλμ μακριά
Fattoria di Luiano
18 κριτικές
2,62 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Il Panaio και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης