Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
5
Όλες οι φωτογραφίες (5)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό87%
  • Πολύ καλό11%
  • Μέτριο2%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
21°
11°
Οκτ
16°
Νοέ
13°
Δεκ
Επικοινωνία
Via Palau Vecchio 10 | Via dei Ciclopi 6, 07020, Palau, Σαρδηνία, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 0789 709430
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 12 Ιουλίου 2015 μέσω κινητής συσκευής

Κάθε φορά που θέλουμε ζυμαρικά, ραβιόλια ή gnocchi, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ερχόμαστε εδώ, καθώς τα προϊόντα τους είναι πάντα καλό και φρέσκο.

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 833 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel La Roccia
179 κριτικές
0,26 χλμ μακριά
Hotel Murru
10 κριτικές
0,3 χλμ μακριά
La Vecchia Fonte Hotel
354 κριτικές
0,41 χλμ μακριά
Hotel Piccada
288 κριτικές
0,75 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 7.412 κοντινά εστιατόρια
Le Dolcezze Napoletane
434 κριτικές
0,31 χλμ μακριά
Ristorante La Vecchia Stazione
443 κριτικές
0,25 χλμ μακριά
Il Kalamaro
721 κριτικές
0,32 χλμ μακριά
M'Attizza La Pizza
151 κριτικές
0,4 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 3.181 κοντινά αξιοθέατα
Palau Tourism Office
48 κριτικές
0,32 χλμ μακριά
Palau Catamaran Excursions
12 κριτικές
0,3 χλμ μακριά
NatourSardinia
128 κριτικές
0,31 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Raviolo Sardo και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης