Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Κοινοποίηση
5
Όλες οι φωτογραφίες (5)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Προτεινόμενη διάρκεια: 2-3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
18°
Νοέ
17°
Δεκ
16°
Ιαν
Επικοινωνία
395 Santa Monica Pl, Σάντα Μόνικα, CA 90401-2372
Σάντα Μόνικα
Ιστότοπος
+1 310-656-8800
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
5 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
5
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
5
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 24 Αυγούστου 2018

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που βρήκα μια δομημένη τάξη σε μια σχολή μαγειρικής. Έχω δουλέψει στη βιομηχανία τροφίμων για 11 χρόνια στη Disney, πήρα τις τεχνικές μαγειρέματος στη δουλειά και έμαθα σπίτι από τους γονείς μου. Σήμερα, εφαρμόζω αυτές τις τεχνικές μαγειρέματος στα...τρόφιμα που δημιουργώ για διαγωνισμούς / διαγωνισμούς / ανάπτυξη συνταγών και μου δίνουν διορατικότητα όταν κρίνω διαγωνισμούς για φαγητό επίσης. Ο εκπαιδευτής μας έδωσε μια γρήγορη επισκόπηση των βοοειδών βοοειδών, πηγαίνοντας πάνω από τα οποία τα τεμάχια λειτουργούν καλύτερα με διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος όπως ψηλή ψημένη ψησταριά έναντι βραδείας και χαμηλής ψησίματος και ζύμωσης. Στη συνέχεια πήραμε να δουλέψουμε με τρία διαφορετικά είδη βοείου κρέατος: το βοδινό, τη μπριζόλα φούστας και τη μπριζόλα της Νέας Υόρκης σε τρεις διαφορετικές συνταγές. Ξεκινήσαμε δημιουργώντας μια μαρινάδα για μια γλυκιά και πικάντικη φούρνο φούρνου, ώστε το κρέας να μπορεί να μαρινάσει ενώ εργαζόμασταν σε άλλες συνταγές. Στη συνέχεια, ξεκινήσαμε να κόβουμε και να αναμιγνύουμε υλικά για κλασικά κεφτεδάκια σε ψητά ψωμάκια και στη συνέχεια να τα φέρουμε σε κεφτεδάκια. Ενώ οι κεφτεδάκια ψήνονταν στο φούρνο, ξεκινούσαμε στη σάλτσα ντομάτας. Όταν οι κεφτέδες ήταν έτοιμοι, πήραν ένα dunk στη σάλτσα. Αφού ψήσαμε κάποιο ψωμί ψωμιού, ολοκληρώσαμε το ψωμί με τα κεφτεδάκια που ήταν τυλιγμένα σε σάλτσα και γαρνιρισμένα με φρέσκα φύλλα βασιλικού. Βγήκαν όμορφα. Οι μέθοδοι και τα συστατικά θα άλλαζα την επόμενη φορά που έκανα αυτά τα εξής: Κόψτε το κρεμμύδι λεπτότερο ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα στο μείγμα κέικ (κακό μου). Είτε λιώνετε μια φέτα προβολόνης ή μοτσαρέλα στο ψωμί και / ή γαρνίρετε με τεμαχισμένο παρμεζάνα. Μέχρι τώρα, η μπριζόλα φούστας είχε αρκετό χρόνο για να μαρινάρετε και ήταν μακριά στη σχάρα. Μας αρέσουν οι μπριζόλες μας σπάνιες έως μεσαίες - σπάνιες, έτσι ώστε η μπριζόλα μας έγινε πριν από οποιονδήποτε άλλο. Αφήνουμε το υπόλοιπο για περίπου 5 λεπτά, το κόβουμε σε φέτες και το σερβίρουμε με ρύζι. Η γεύση της μαρινάτας διείσδυσε το κρέας και έδωσε στο εξωτερικό μια ωραία καραμελοποιημένη κρούστα από τα σημάδια σχάρας. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη συνταγή για ένα μπάρμπεκιου ακόμα φανταχτερό για ένα φιλόξενο δείπνο. Μπορώ ακόμη να δω αυτό κομμένο σε φέτες και τοποθετημένο μέσα σε μια μπαγκέτα όπως το banh mi με λαχανικά τουρσί. Η τελική συνταγή ήταν η κλασική, Steak Diane. Αυτό είναι ένα εισερχόμενο που θα δείτε σε ένα κλασσικό μενού steakhouse. Πάντα ήθελα να μάθω πώς να το κάνω και ήταν πολύ πιο εύκολο από όσο πίστευα. Ανεξάρτητα από το επίπεδο μαγειρικής σας (αρχάριος έως προχωρημένος), η Γαστρονομική Σχολή Γλυκά και Σαβόρες έχει μια τάξη για σας. Θα έλεγα ότι είμαι πιο κοντά στην προχωρημένη μαγειρική γνώση μου, αλλά έμαθα ακόμα πολλές νέες τεχνικές και μόνο περισσότερα για το βόειο κρέας γενικά. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονολογική δραστηριότητα (αφού δουλεύετε μαζί και στη συνέχεια θα φτάσετε στο φαγητό), μια διασκέδαση για φίλους (κορίτσια / παιδιά) και μόνο μερικά τετράγωνα από την προβλήτα Santa Monica και τον όμορφο Ειρηνικό Ωκεανό.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 1 Οκτωβρίου 2017

Πήγε ένα Σάββατο το πρωί για ένα εκπληκτικό δώρο γενεθλίων και ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένος. Ψήσαμε το Southern Food και ήταν πολύ καλά οργανωμένο, καθαρό, υπέροχο φαγητό, καλό εξοπλισμό και εξαιρετικό προσωπικό. Ήταν πολύ διασκεδαστικό και συνιστάται ιδιαίτερα.

Η κριτική έγινε: 28 Αυγούστου 2017

Υπογράφηκε για κορεατικά μπάρμπεκιου για κάτι διασκεδαστικό ενώ στη Σάντα Μόνικα. Το σχολείο μαγειρικής που είναι εγκατεστημένο είναι μια μεσαίου μεγέθους περιοχή με μακρύ τραπέζια που δημιουργούνται με κοπές και θερμά πιάτα. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ φιλικός λαμβάνοντας χρόνο για να πάρει όλοι άνετα και...να εξηγήσει το γενικό βράδυ, πιάτα, ακόμη και τα μοναδικά κορεατικά συστατικά και όπου μπορείτε να αγοράσετε αυτά. Τα πιάτα ήταν αρκετά απλά για να προετοιμαστούν. Μου άρεσε που ο εκπαιδευτής μας έδειξε τότε να ετοιμάζουμε τα δικά μας πιάτα. Οι βοηθοί ήταν όλοι πέρα ​​από το να πάρει τα υλικά και τα μαγειρικά σκεύη έτοιμα μεταξύ των πιάτων. Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι ετοίμασαν επίσης μερικές από τις μαρινάδες, ώστε να μην το δοκιμάσουμε αυτό για όλους. Καταλήξαμε να ετοιμάζουμε μια σαλάτα αγγούρι, μικρές veggie τηγανίτες, ένα κοτόπουλο και veggie πιάτο, και μπάρμπεκιου βοδινό και στη συνέχεια, φυσικά, έπρεπε να φάει τα έργα τέχνης μας. Εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε ένα βράδυ.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 8 Αυγούστου 2017

Αγόρασα δύο εισιτήρια στην τάξη για τη διακόσμηση της τάξης για τα γενέθλια της μαμάς μου (ένας αυτοανακηρυγμένος σοκολαϊκός) και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι. Η Clemence και ολόκληρο το προσωπικό έκανε όλη την εμπειρία να εκπαιδεύει πραγματικά τέσσερις ώρες γεμάτες με συμβουλές...ψησίματος για να πάρουν το σπίτι και να τις εφαρμόσουν στις δικές μας κουζίνες. Αν το μαγείρεμα είναι κάτι που βρίσκεστε, σίγουρα θα συνιστούσα να τα ελέγξετε για μια ευχάριστη βραδιά με έναν φίλο ή μόνο του, εμπιστευθείτε μου ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να μην έχει κανείς να μιλήσει γιατί όλοι, συμπεριλαμβανομένων των άλλων μαθητών , ήταν τόσο απίστευτα φιλικοί. Πριν φύγαμε η μαμά μου έψαχνε σε άλλες τάξεις για να επιστρέψουμε αν αυτό σας λέει τίποτα.Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η Clemence και ολόκληρο το προσωπικό θα σας δώσει ένα διδακτικό μάθημα μαγειρικής, πεντανόστιμα φαγητά και να δοκιμάσετε τις γνώσεις για να πάω σπίτι και να την προετοιμάσουμε όλα για τους φίλους και την οικογένειά σας. Κάνει τα πάντα διασκεδαστικό, αρκετά εύκολη, περιλαμβάνει όλες εκείνες...τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν πιο εύκολο μαγείρεμα και ο οποίος είναι καλά εξοπλισμένα και ένα ωραίο μέρος για να περάσετε μερικές ώρες τελειοποιείτε μαγειρικής σας ικανότητες και το ψήσιμο. Φροντίστε να φέρετε τα δοχεία για να πάρουν σπίτι τι κάνατε. Θα ήθελα να εκπλήσσει τους πάντες ως τι έμαθε στην κατηγορία του. Αυτό θα ήταν τέλειο για ένα πάρτι γενεθλίων, δώρο για κάποιο γάμο, ντους ή απλώς τον εαυτό σας και ένα φίλο ή δύο. Οι τιμές είναι λογικές για μαθήματα μαγειρικής.Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 36 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Carmel
1.088 κριτικές
0,19 χλμ μακριά
Courtyard by Marriott Santa Monica
151 κριτικές
0,21 χλμ μακριά
Hampton Inn & Suites Santa Monica
354 κριτικές
0,22 χλμ μακριά
Ocean View Hotel
777 κριτικές
0,34 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 777 κοντινά εστιατόρια
The Curious Palate
108 κριτικές
0,1 χλμ μακριά
Pinkberry
50 κριτικές
0,11 χλμ μακριά
Steak 'n Shake
95 κριτικές
0,11 χλμ μακριά
West 4th Jane
45 κριτικές
0,11 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 272 κοντινά αξιοθέατα
Santa Monica Place
289 κριτικές
0,16 χλμ μακριά
Adamm's Stained Glass & Art Glass Gallery
6 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Tikkun Holistic Spa
7 κριτικές
0,03 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του The Gourmandise School και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης