Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Παρατού
Δημοσίευση
Εισερχόμενα
Αναζήτηση
Όλες οι φωτογραφίες (33)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό78%
  • Πολύ καλό15%
  • Μέτριο3%
  • Ανεπαρκές2%
  • Πολύ κακό2%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
28°
22°
Ιαν
29°
22°
Φεβ
28°
22°
Μάρ
Επικοινωνία
Rua Dona Geralda 288 | Centro Historico, Παρατού, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
Historic City Center
Ιστότοπος
55 24 3371 6025
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
17 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
13
1
1
1
1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
Βαθμολογία ταξιδιωτών
13
1
1
1
1
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
Επιλεγμένα φίλτρα
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 17 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 1 Μαρτίου 2019 μέσω κινητής συσκευής

Μου αρέσει να μαθαίνω για τα τρόφιμα και να κάνω μια συνήθεια να κάνω μια μαθήματα μαγειρικής όπου είναι δυνατόν όταν σε διακοπές. Υπάρχουν δύο διαφορές με τον Richard και τον Yara - πρώτα από όλα η εξήγησή τους για τους δεσμούς μεταξύ κουζίνας, πολιτισμού...και ιστορίας, πράγμα που προσθέτει πραγματικά στην απόλαυση του φαγητού. Δεύτερον, η ιστορία του πώς ήλθαν στο Paraty και το πάθος τους για αυτό που κάνουν κάνει όλο το βράδυ κάπως μαγικό. Σε κάποιο βαθμό αυτό που έχει γραφτεί σε μερικές αναθεωρήσεις είναι αλήθεια - τα καθήκοντα μαγειρικής χωρίζονται ανάμεσα στην ομάδα και έτσι δεν κατασκευάζετε προσωπικά κάθε μέρος του γεύματος από την αρχή μέχρι το τέλος. Ωστόσο, νομίζω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος δεδομένου ότι ασχολείστε πολύ περισσότερο με τους άλλους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και υπάρχει περισσότερος χρόνος για να απολαύσετε το γεύμα σε εξαιρετική συνομιλία. Είχαμε μια υπέροχη βραδιά και αν επιστρέψω στο Paraty σίγουρα θα κλείσω μια άλλη βραδιά με τον Richard και τον Yara!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2019
Η κριτική έγινε: 20 Δεκεμβρίου 2018

Δεν γράφω πολλές αναθεωρήσεις - μόνο όταν ο χώρος υπερέβη, ή όταν ο χώρος απογοητευμένος. Δυστυχώς, αυτό το τελευταίο προτρέπει αυτή την αναθεώρηση. Αντί για μαθήματα μαγειρικής, η εμπειρία κατευθύνθηκε περισσότερο στην πολιτιστική και ιστορική προοπτική της Βραζιλίας, αντί να είναι μια πρακτική μαγειρική εμπειρία....Στην πραγματικότητα, η πρακτική εμπειρία συνίστατο σε μεγάλο βαθμό στην παράδοση μιας κουταλιάς σκόρδου ή βουτύρου για να προστεθεί στην κατσαρόλα παρά στην πραγματική προετοιμασία των τροφίμων. Υπήρχε ένας βοηθός κουζίνας που έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας εργασίας και την πραγματική "μαγείρεμα", ενώ οι οικοδεσπότες κάθισαν μαζί μας και κουβεντιάζονταν για διάφορα θέματα. Σε πολλά σημεία σηκώθηκα και πήγα στην κουζίνα για να μάθω τι συνέβαινε, καθώς το φαγητό ετοιμάζονταν απουσία μας. Για να είμαι ειλικρινής, το πιο πρακτικό μέρος ήταν να τυλίγει το ψάρι στα φύλλα μπανάνας. Αν έπρεπε να ξαναδημιουργήσω το γεύμα σήμερα με βάση αυτό που έμαθα κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, δεν θα μπορούσα. Όσον αφορά αυτό το θέμα, δεν μου δόθηκαν οι συνταγές και τους υποσχέθηκαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δυστυχώς, δεν έχω δει ακόμα τις υποσχόμενες συνταγές. Η υπηρεσία δείπνου ήταν αρκετά κομψή και η επιλογή κρασιού ήταν πολύ καλή και κατάλληλη για το μενού. (Κατέχω ένα οινοποιείο, επομένως η επιλογή του κρασιού είναι σημαντική) Η συζήτηση για το δείπνο προχώρησε σε μεγάλο βαθμό από την περιγραφή των οικοδεσποτών της πολιτιστικής ιστορίας της Βραζιλίας και τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε τη διατροφή και την επιλογή τροφίμων για τις διάφορες περιοχές της Βραζιλίας. Τα πράγματα προχώρησαν με αυτόν τον τρόπο μέχρι λίγο πριν την πορεία της σαλάτας, όταν το θέμα στράφηκε στην αφρικανική επιρροή στις θρησκείες της αποικιακής Βραζιλίας. Η σύζυγός μου, ιεραπόστολος ποιητής και φοιτήτρια των παγκόσμιων θρησκειών, παρενέβη κάποιες σκέψεις σχετικά με αυτό το μοντέλο ανάπτυξης της θρησκείας και ειπώθηκε πεισματικά ότι ήταν ήσυχη - ότι οι οικοδεσπότες δεν ήθελαν να ακούσουν τι έπρεπε να μείνει. Η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι και κάθισε στον καναπέ, περιμένοντας μια συγνώμη. Ακούγοντας κανέναν, επέστρεψε στο ξενοδοχείο μας ενώ παρέμεινα με τους οικοδεσπότες μέχρι το τέλος του γεύματος για να διατηρήσω έναν αέρα ευγένειας. Δυστυχώς, το βράδυ τελείωσε σε αυτό το ξινό σημείωμα. Τέλος, η τιμολόγηση είναι μάλλον δαπανηρή, οπότε περίμενα πολλά από την "τάξη" (R $ 310 ανά άτομο). Σε USD αυτή τη στιγμή ισοδυναμεί με 90 δολάρια ανά άτομο, κάτι που είχα μόλις πληρώσει πριν από ένα μήνα στο Σιάτλ, WA για μια μαθήματα μαγειρικής. Έτσι, είχα μια ιδέα για το τι R $ 310 πρέπει να παραδώσει. Επίσης, η γυναίκα μου και εγώ παίρνουμε γαστρονομικές εκδρομές σε σχεδόν μηνιαία βάση, και ως εκ τούτου, πήραμε πολλές μαθήματα μαγειρικής σε όλες τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Νότια Αμερική και την Ινδία. Μπορώ να πω ειλικρινά, ότι σε παγκόσμια βάση, αυτή η τάξη ήταν μάλλον φτωχή. Το όλο γεγονός ήταν περισσότερο σαν να είχα πληρώσει κάποιον για να φιλοξενήσει τη γυναίκα μου και εγώ για δείπνο, κάτι που δεν περίμενα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 20 Δεκεμβρίου 2018

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για να μάθω ένα τέλειο μενού για να πάρω σε ένα γεγονός που έχουμε κάθε χρόνο το Μάιο στο Μίτσιγκαν στο οινοποιείο του συζύγου μου. Τα μενού προσφέρθηκαν και επέλεξα τον Αμαζώνα 1 για να είμαι διαφορετικός και περίεργος. Είπα στην Yara...ότι ήθελα ένα πλήρες μενού για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, όπως θα ήταν για τους καλεσμένους μας. Amazon 1 σύμφωνα με το συνημμένο που αποστέλλεται στο email μου: λέει Tacac μανιόκας ζωμός με γαρίδες Γεμιστά και ψημένα ψάρια τυλιγμένα σε φύλλα μπανάνας  Julienned Chuchu, farofa από την Bel m, ψητά μπανάνες Πράσινη σαλάτα, φέτες μάνγκο, καρυκευμένο φιστίκι φυστίκι  Ταπιόκα και παγωτό cupua Βρίσκεται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας Casa Colonial Paraty, βρισκόμασταν στην κατοικία του ζευγαριού Yara και Richard στις 7:56 μ.μ., καθώς η τάξη αρχίζει στις 8 μ.μ. αιχμηρές. Αρχικά είχαμε καλή υποδοχή και καλή συζήτηση για τα ταξίδια, τα τρόφιμα, την εμπειρία του ζευγαριού, τον τρόπο που γνώρισαν κ.λπ. Έφτασα στην κουζίνα μόλις είδα ότι μιλούσαμε με τον Richard ενώ η Yara άρχισε την προετοιμασία της με τον βοηθό της κουζίνας. Σε αντίθεση με όλα τα μαθήματα μαγειρικής που είχα κατά τη διάρκεια των 68 χρόνων ζωής μου και της εμπειρίας μου στον κόσμο και στη χώρα καταγωγής μου, τη Βραζιλία και το κράτος μου, το Minas Gerais όπου γεννήθηκα και το Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έζησα ένα μεγάλο μέρος της ζωής των ενηλίκων πριν μετακινηθείτε στις ΗΠΑ. . Ξέρω τη Βραζιλία ως την παλάμη του χεριού μου και πάντα αγάπησα να μαγειρεύω φαγητό από κάθε κράτος. Έχω βρεθεί στα Αμαζόνια και μου άρεσε το τοπικό εξωτικό φαγητό. Το μενού είχε ένα ειδικό αλεύρι, με τραγάνισμα και με πολύ σκληρά μικρά κομμάτια, και χρησιμοποιήθηκε σε τρία πιάτα τη νύχτα Δεν είχαμε το tacac, αλλά φαίνεται στο μενού και μας προειδοποίησε ότι δεν ήταν δυνατό να το πάρει (οπότε γιατί να κρατάτε το μενού, δεν καταλαβαίνω). Αυτό το αλεύρι χρησιμοποιήθηκε σε τρία πιάτα τη νύχτα: σε αλεύρι - γεμιστές ντομάτες και ένα μικρό κομμάτι τυρόπηγμα (πολύ συνηθισμένο στη Βραζιλία και ακόμη στις παραλίες που σερβίρονται τηγανητά ή ψημένα), στη συνέχεια σε ψάρι τυλιγμένο με φύλλα μπανάνας, το τυρόγαλο χρησιμοποιήθηκε για δεύτερη φορά και ακόμα σε ένα πιάτο που ονομάζεται farofa, το οποίο παρασκευάζεται με το ίδιο αλεύρι μανιόκας (μπορείτε να σπάσετε το δόντι για σκληρούς κόκκους αλεύρου.) Όλοι γνωρίζουν ότι σε ένα καλά κατασκευασμένο μενού τα ίδια συστατικά δεν πρέπει ποτέ να είναι επαναλήφθηκε επειδή είναι ανεκπλήρωτο, αλλά είχαμε και τυρί σε τυρόπηγμα, αν και φαινόταν ενδιαφέρον, δεν ήταν σε καμία περίπτωση άξια για R $ 620 βραζιλιάνα reals! Το επίπεδο της συνομιλίας ήταν ενδιαφέρον και καθώς τέσσερις άνθρωποι δεν έκαναν μονόλογο, μερικές φορές διέκοψα να εκφράσω την υποστήριξη και τη συμμετοχή που δεν μου άρεσαν ο Ρίτσαρντ και ο σύζυγός μου με σήμανε να μην διακόψω, ώστε να μην τον ενοχλήσω. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να μιλούν εκείνη την ώρα κατά τη διάρκεια του δείπνου Όταν η Yara άρχισε να μιλάει για τον ιθαγενή και αφρικανικό πολιτισμό, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά και σχετικά με τη θρησκεία, εξέφρασα τη γνώμη μου ότι είμαι πάστορας, ευαγγελικός και ιεραπόστολος, γνωρίζω την ιερή Βίβλο από τότε που ήμουν παιδί, γεννημένος σε χριστιανικό σπίτι. Ο αφρικανικός και ο ινδικός πολιτισμός έφεραν εκτός από τον πολιτισμό, τα τρόφιμα και τα μπαχαρικά, τον παγανισμό και τη λατρεία σε δαιμονικές πνευματικές οντότητες και παρόλο που στη Βραζιλία οι τουρίστες καλούνται να δουν αυτές τις αιρέσεις, γεμάτες με γοητεία, μαύρη μαγεία, δαιμονική κατοχή και δεν έχουν καμία σχέση με τον Χριστιανισμό . Είπα ότι η αληθινή θρησκεία είναι αυτή που μας φέρνει στο Θεό μέσω του Χριστού Ιησού που πέθανε για μας να μας δώσει συγχώρεση και σωτηρία. Και οι δύο μου είπαν να κλείσω το στόμα μου κατά πολύ, πολύ χονδροειδώς και δυνατά. Φαινόταν σαν δυο ταύροι. Άφησα το τραπέζι και ο σύζυγός μου δεν ήθελε να αυξήσει το κακό κλίμα, έμεινε για τη σαλάτα και το επιδόρπιο. Μισούσα να πω ότι πληρώσαμε για ένα τόσο μέτριο μενού, ένα ατυχές τέλος και αντιμετωπίσαμε μια τέτοια περιφρόνηση. Ο σύζυγός μου και εγώ μισούσα το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού μέχρι να μην μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μενού με τόση επανάληψη των ίδιων συστατικών τόσο αισθητή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα συνιστούσα, απλά να είστε προσεκτικοί μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν άλλα μενού καλύτερα, ωστόσο ποτέ δεν θα επιστρέψω σε αυτόν τον εφιάλτη πάλι.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2018
Ο/η rbr11, Owner του Academy of Cooking and Other Pleasures, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 2019
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 18 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή μας στο δείπνο με τον Richard και την Yara. Ήταν εξαιρετικό φαγητό. Εμείς δείπναμε με ένα ζευγάρι από τη Δανία και μια γυναίκα της Βραζιλίας. Διασκεδάσαμε ακούγοντας την ιστορία της Richard και Yara, καθώς και την ιστορία της Βραζιλίας και...της κουζίνας. Ήταν διασκεδαστικό να βοηθήσετε στην κουζίνα και να μάθετε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Αν θέλετε μια οικεία εμπειρία σε ένα σπίτι της Βραζιλίας, συστήνω ανεπιφύλακτα την Ακαδημία Μαγειρικής και άλλες ευχές.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 28 Μαΐου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Είχε μια θαυμάσια διασκεδαστική βραδιά με την Yara και τον Richard. Όπως έχει πει κάποιος σε άλλη κριτική, αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα βράδυ με νέους φίλους παρά με μια τυπική μαγειρική κατηγορία. Αφού μάθετε πώς να φτιάξετε το τέλειο caipirinha (και ποια cacha a...θα πρέπει να πάρετε από τη Βραζιλία!) Μαγειρεύετε μαζί στην κουζίνα, κάνοντας όλα τα μαθήματα για δείπνο. Το βράδυ είναι μια πραγματική εικόνα για τις διαφορετικές κουζίνες της Βραζιλίας και την ιστορία τους και πώς συνδέονται με την ευρύτερη ιστορία και τον πολιτισμό της Βραζιλίας. Αφού τα πάντα είναι έτοιμα, κάθεστε για ένα υπέροχο γεύμα και μια ελεύθερη διαρκή συνομιλία. Yara και Richard είναι πολύ φιλόξενοι και γενναιόδωροι με το χρόνο τους - τίποτα δεν αισθάνθηκε έσπευσαν. Εάν μένετε στο Paraty, θα ήταν πραγματικά κρίμα να χάσετε - ένα πραγματικό highlight.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2018
Η κριτική έγινε: 10 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Αυτή ήταν μια μοναδική εμπειρία, ωστόσο, λιγότερο για να μαθαίνει να μαγειρεύει και για να μάθει περισσότερα για την ιστορία της Βραζιλίας και τα τρόφιμα εν γένει. Σίγουρα η Yara και ο Richard ήταν μεγάλοι οικοδεσπότες και μοιραστήκαμε μια γευστική εμπειρία 5 ωρών μαζί τους,...αλλά εμείς πραγματικά "μαγειρεύαμε" για περίπου 30 λεπτά. Ωστόσο, μάθαμε πολλά για την ιστορία της Βραζιλίας. Νομίζω ότι ήταν επίσης ένα άγγιγμα πολύ ακριβό για αυτό που ήταν. Αξίζει να πάτε αν θέλετε μια εμπειρία γύρο, αλλά όχι εάν θέλετε να ξεφύγετε με κάποιες καθαρές μαγειρικές ικανότητες.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2018
Ο/η rbr11, Owner του Academy of Cooking and Other Pleasures, έχει απαντήσει σε αυτή την κριτικήΑπαντήθηκε στις 6 Μαρτίου 2018
Μετάφραση Google

Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 10 Δεκεμβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα και ζωντανή βραδιά με την Yara και τον Richard. Τόσο ωραίο να είσαι στο υπέροχο σπίτι τους στο Paraty, μαθαίνοντας τόσο πολύ για τη Βραζιλία και να μαγειρεύεις ένα γεύμα ταυτόχρονα. Είναι πραγματικά φιλόξενοι και ενδιαφέρονται για τους καλεσμένους τους. Νιώσαμε σαν...να περάσαμε το βράδυ με φίλους. Το φαγητό ήταν υπέροχο - πολύ φρέσκο ​​και νόστιμο. Πραγματικά ευχάριστη. Ευχαριστώ.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Δεκέμβριος 2017
Η κριτική έγινε: 30 Απριλίου 2017

Μπορείτε να πάτε σε αυτό το " σχολή μαγειρικής " στην οικία του και Yara Richard. Είναι το σπίτι τους. Η πρώτη μιάμιση ώρα δαπανάται από αυτούς διδασκαλία των " διατροφική κουλτούρα " και την ιστορία της χώρας. Μόλις συναρπαστική. Στη συνέχεια Yara σας διδάσκει...πώς να προετοιμάσουν και να μαγειρέψεις πέντε - πιάτων. . . με κάθε πιάτο από ένα διαφορετικό χρονικό διάστημα από τον πολιτισμό της γραμμής και από διάφορα μέρη της χώρας. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθίσετε και να τρώνε με Yara και Richard και το φαγητό είναι φανταστικό! Ήμασταν εκεί για περισσότερο από 4 ώρες και οι οικοδεσπότες μας ήταν να μην βιάζεστε στο παραμικρό. Μάθαμε πολλά σχετικά με τη Βραζιλία, τα τρόφιμα και τον πολιτισμό. Το καλύτερο από όλα. . Το φαγητό ήταν απλά θαυμάσια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ενώ σε Παρατού.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2017
Η κριτική έγινε: 7 Μαρτίου 2017

Ένα φιλικό καλωσόρισμα κατά την άφιξη και τη συνεχή ενδιαφέρουσα συνομιλία με τη Βραζιλία στην καρδιά του. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε; Ναι, είναι μαθήματα μαγειρικής για να γνωρίζετε ότι θα εκπαιδεύεστε στα τρόφιμα και τα ποτά που σας βοηθούν να προετοιμάσετε και να...καταναλώσετε - το καθοδηγητικό χέρι της Yara είναι εξειδικευμένο και ενθαρρυντικό (ιδανικό σε δάσκαλο) και το Richard's συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αναδημιουργήσετε το τέλειο caipirinha όταν επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Εμπλέξτε και απολαύστε!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2017
Η κριτική έγινε: 23 Φεβρουαρίου 2017

Τι υπέροχο συμπέρασμα για τις διακοπές μας στη Βραζιλία. Δαπάνες το βράδυ μαζί με τον Richard και Yara έχει το αποκορύφωμα. Υπέροχη και ζεστή οικοδεσπότες που κάνουν ό,τι μπορούν για να σας κάνει να νιώσετε ευπρόσδεκτοι κατά τη όμορφο σπίτι. Μετά από προετοιμασία βοηθά το...γεύμα υπό το Yara καθοδήγηση καθίσαμε να φάτε ένα από τα καλύτερα γεύματα που έχουμε φάει στη Βραζιλία.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Φεβρουάριος 2017
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 33 κοντινά ξενοδοχεία
Pousada Arte Urquijo
181 κριτικές
0,01 χλμ μακριά
Casa Turquesa - Maison D'Hotes
366 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Pousada do Sandi
695 κριτικές
0,2 χλμ μακριά
Pousada Literária de Paraty
382 κριτικές
0,21 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 1.076 κοντινά εστιατόρια
Oui Paraty
752 κριτικές
0,13 χλμ μακριά
Montanita Cafes Especiais
88 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Restaurante Refugio
517 κριτικές
0,12 χλμ μακριά
Restaurante Viniciu's Paraty
85 κριτικές
0,12 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε όλα τα κοντινά αξιοθέατα
Centro Histórico
13.731 κριτικές
0,11 χλμ μακριά
Free Walker Tours Paraty
529 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Jango Tour Paraty
298 κριτικές
0,15 χλμ μακριά
Paraty Bay
1.839 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Academy of Cooking and Other Pleasures και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης