Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του Tripadvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Periuk Bali Cooking Class

936 κριτικές
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν περιηγήσεις ή δραστηριότητες διαθέσιμες για κράτηση online για την ημερομηνία που επιλέξατε. Παρακαλούμε επιλέξτε μια διαφορετική ημερομηνία.

Periuk Bali Cooking Class

936 κριτικές
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν περιηγήσεις ή δραστηριότητες διαθέσιμες για κράτηση online για την ημερομηνία που επιλέξατε. Παρακαλούμε επιλέξτε μια διαφορετική ημερομηνία.
936κριτικές20ερωτήσεις και απαντήσεις
Βαθμολογία ταξιδιωτών
  • 901
  • 28
  • 3
  • 3
  • 1
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
Γλώσσα
  • Περισσότερα
Επιλεγμένα φίλτρα
  • Φιλτράρισμα
  • Ελληνικά
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Ο/Η Egidija L έγραψε μια κριτική Μάρ 2020
Χάγη, Ολλανδία75 συνεισφορές12 χρήσιμες ψήφοι
Απολαύσαμε απολύτως το πρωί μας: πρώτα πήγαμε σε μια μικρή κρυμμένη τοπική αγορά, όπου μάθαμε πολλά για τα διαφορετικά συστατικά, τότε επισκεφθήκαμε μερικά ορυζώνες όπου εξηγήσαμε πώς αυξάνεται το ρύζι και καλλιεργείται και στη συνέχεια μεταφέραμε στο σπίτι της οικογένειας όπου μάθαμε να φτιάχνουμε τις δικές μας προσφορές του Ινδικού μπαλινέζικου κόσμου, αλλά και μια επίδειξη για το πώς γίνεται το γάλα καρύδας. Στη συνέχεια ξεκίνησε το μαγείρεμα, το οποίο ήταν πραγματικά υπέροχο. Η οικογένεια ήταν πολύ καλά οργανωμένη και αποτελεσματική, είχαμε βοήθεια και σαφή βοήθεια σε κάθε βήμα. Κάθε συμμετέχων είχε την ευκαιρία να συνεισφέρει σε κάθε βήμα του μαγειρέματος. Το φαγητό ήταν πραγματικά εκπληκτικό, και υπήρχαν πολλά θετικά συναισθήματα. Πραγματικά συνιστάται! ! !
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2020
Google
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η Taylor Y έγραψε μια κριτική Μάρ 2020
1 συνεισφορά
Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτή τη μαγειρική τάξη Οι οικοδεσπότες ήταν τόσο ευγενικοί και αστείοι. Έχουμε μάθει πολλά για τον πολιτισμό των Μπαλινών καθώς και παραδοσιακές συνταγές, πολύ στρογγυλεμένες και περιεκτικές για όλη την ομάδα.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2020
Google
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η Jack έγραψε μια κριτική Μάρ 2020
Έσσεξ (Κομητεία), Ηνωμένο Βασίλειο8 συνεισφορές2 χρήσιμες ψήφοι
+1
Μια μεγάλη εμπειρία καλλιέργειας και μαγειρικής από τον λαμπρό φιλοξενούμενο και τον σεφ Waian. Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός εποχής, ο εαυτός μου και ο σύντροφός μου ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε την απογευματινή συνεδρίαση μόνο για εμάς. Είχαμε πάρει από το ξενοδοχείο μας και πήραμε πρώτα στα πεδία του ρυζιού όπου μας διδάχτηκε για τη διαδικασία παραγωγής ρυζιού. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι Waians, όπου μας διδάχτηκαν λίγο περισσότερο για τον πολιτισμό των Μπαλινέζων, πριν κατευθυνθήκαμε στην κουζίνα για να προετοιμάσουμε και να μαγειρέψουμε το δείπνο μας - το οποίο επρόκειτο να πεθάνει! Δεν μπορεί να συστήσει τον Waian και την εμπειρία μαγειρικής του αρκετά, πρέπει να το κάνετε αν επισκέπτεστε το Ubud.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2020
Google
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η Jherzberg έγραψε μια κριτική Μάρ 2020
8 συνεισφορές1 χρήσιμη ψήφος
+1
Είχαμε μια μικρή κατηγορία 5. Η εμπειρία της αγοράς ήταν μια μεγάλη εμπειρία για να δει όλα τα συστατικά για το μαγείρεμα. Μόλις επιστρέψαμε στην κουζίνα, όλοι πήραν πολύ βασικά καθήκοντα για να βοηθήσουν στην κατασκευή των συνταγών. Εργαστήκαμε σε ομάδες 2 για να μαγειρέψουμε όλα τα αντικείμενα. Η γιορτή ήταν εκπληκτική και δεν μπορούσαμε να τα τελειώσουμε σαν ομάδα. Το Periuk Bali σας παίρνει και σας αφήνει μακριά στο ξενοδοχείο σας, οπότε και η μεταφορά δεν αποτελεί πρόβλημα.
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2020
Google
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Ο/Η RhydsLewis έγραψε μια κριτική Μάρ 2020
Cardiff4 συνεισφορές4 χρήσιμες ψήφοι
Είχαμε μια καταπληκτική εμπειρία με αυτή τη μαγειρική κλάση σήμερα το πρωί. Μετά τη μετάβαση στην τοπική αγορά και την επίσκεψη σε ένα ρύζι, πήγαμε στην τάξη για να μαγειρέψουμε το πιο νόστιμο ινδονησιακό γεύμα που είχαμε ποτέ! Τα συστατικά και οι τεχνικές μαγειρέματος μας δείχθηκαν με ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον τρόπο, και μάθαμε επίσης για τον πολιτισμό των Μπαλί. Αισθανθήκαμε πολύ ευπρόσδεκτοι και απολαύσαμε την πρώτη μαγειρική εμπειρία μαγειρικής!
Διαβάστε περισσότερα
Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2020
Google
Χρήσιμo
Κοινοποίηση
Προηγούμενο