Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ανοικτά σήμερα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
475
Όλες οι φωτογραφίες (475)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό96%
  • Πολύ καλό2%
  • Μέτριο1%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό1%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Προτεινόμενη διάρκεια: 2-3 ώρες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
19°
Οκτ
19°
Νοέ
18°
Δεκ
Επικοινωνία
Calle Palacio 135, Κούσκο, Περού
Ιστότοπος
+51 984 111 377
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
199 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
194
4
1
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
194
4
1
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 199 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε πριν από 3 εβδομάδες

Αν και μόνο μια εισαγωγή του απόγευμα στην κουζίνα του Περού, ήταν μια εξαιρετική εξήγηση για την άνοδο του περουβιανού μαγειρέματος που αναγνωρίζεται και θαυμάζεται παγκοσμίως. Το απόγευμα ξεκίνησε με μια σύντομη ιστορία της εξέλιξης του περουβιανού μαγειρέματος, ακολουθούμενη από μια ανασκόπηση της μεγάλης ποικιλίας...των πρώτων υλών που διατίθενται λόγω των τριών διαφορετικών κλιματικών συνθηκών του Περού (παράκτια, υψηλού υψόμετρου και Αμαζονίου) και μια επίσκεψη στα ιδιωτικά εστιατόρια " αγορά "για να δείτε την ποικιλία των πρώτων υλών που προσφέρονται (υπάρχουν 3, 000 διαφορετικές ποικιλίες του Πετάρι και πολλές ποικιλίες καλαμποκιού). Καθ 'όλη τη διάρκεια της ομιλίας προς τους συμμετέχοντες (περιοριζόταν σε 8 - 10 ανά συνεδρία καθιστώντας την άτυπη και οικεία), αντιμετωπίσαμε τις γευστικές δοκιμές των νόστιμων περουβιανών καναλιών και ακολουθούσαμε ένα μάθημα σχετικά με τον σωστό τρόπο παραγωγής του Pisco Sours. Το δεύτερο μισό του μαθήματος ήταν αφιερωμένο στο να καταδείξει πώς να κάνει πέστροφα Ceviche και Alpaca Saltada - τόσο νόστιμα και μεγάλη διασκέδαση να κάνει. Ο Ebelin, ο παρουσιαστής του μαθήματος μας, ήταν πολύ προσεκτικός και ενημερωτικός. Το απόγευμα ήταν μεγάλη διασκέδαση και, για μένα, εκπαιδευτικό.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 13 Σεπτεμβρίου 2018

Εξακολουθώ να τρέχω για αυτή την εκπληκτική μαγειρική εμπειρία! Ο Χοσέ Λουίς είναι καταπληκτικός και τόσο πεπειραμένος - μια πεζοπορική εγκυκλοπαίδεια για τη χλωρίδα και την πανίδα του Περού. Το μπαρ, η κουζίνα και η αγορά ήταν υπέροχα. Δεν θέλω να δώσω πολλές λεπτομέρειες για...την πραγματική τάξη, καθώς νομίζω ότι είναι καλύτερο να την βιώσεις προσωπικά, αλλά μπορώ απλά να σας πω ότι δεν θα βαρεθείτε, θα εκπλαγείτε πόσα μάθατε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και αφήνετε αίσθημα ευτυχισμένος και καλά τροφοδοτημένος:) Θα ήθελα να επιστρέψω σήμερα αν μπορούσα, θα είναι σίγουρα στην ημερήσια διάταξη μου και πάλι, όταν στο Κούσκο.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομάδα μας είχε μια μεγάλη στιγμή δειγματοληψία Pisco, ορεκτικά και διάφορα φρούτα μαζί με την εκμάθηση κάποια ιστορία και την περουβιανή κουλτούρα τροφίμων. Αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού μας. Η τάξη ήταν καλά οργανωμένη, παιχνιδιάρικη και πολύ ωραία. Σίγουρα...θα συνιστούσα αυτή την τάξη. Πρέπει να κάνετε για τα πράγματα σας να κάνετε!Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 3 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομάδα μας είχε έναν υπέροχο χρόνο να μάθει πώς να κάνει 3 τύπους ceviche. Ο Jos Luis ήταν πνευματώδης, ευγενικός, αστεία και ο καλύτερος από όλους ένας εκπληκτικός δάσκαλος. Αποφασίσαμε να πάρουμε αυτή την τάξη ενώ εγκλιματίσαμε στο υψόμετρο πριν την πεζοπορία Vinicunca και...Macchu Pichu την προηγούμενη μέρα. Κάναμε 1 πέστροφα ceviche, 1 quinoa ceviche και μία ακόμα πέστροφα ceviche με τον παραδοσιακό τρόπο. Μέσα από την τάξη, απολαύσαμε την Cusque μια μπύρα. Αν το κάνουμε πίσω στο Cusco, θα επιστρέψουμε για να δοκιμάσουμε μια άλλη τάξη. Συνολικά, ήταν μια θαυμάσια εμπειρία που ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να εγκλιματιστεί στην ανύψωση, λαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπέροχη κουλτούρα του Περού.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ήταν πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζουμε την τέχνη της περουβιανής κουζίνας. Τα τρόφιμα ήταν ήδη δοκιμασμένα. Ήταν μεγάλη χαρά να ξοδέψουμε χρόνο για να μαγειρέψουμε και να επικοινωνήσουμε με τον υπέροχο δάσκαλο μας.

Η κριτική γράφτηκε 1 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πρόσφατα συμμετείχαμε σε μαθήματα μαγειρικής στην Ταϊλάνδη και είχαμε τόσο πολλή διασκέδαση ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι στο Περού. Η όλη εμπειρία ήταν διαφορετική με πολύ καλό τρόπο! Ο Alejandro ήταν ο κύριος σεφ για το απόγευμα. Ήξερε πώς να κρατάει το κοινό ενταγμένο ενώ...μάθαμε. Η προσοχή του στις λεπτομέρειες στο μαγείρεμα τονίστηκε από την ιστορία που μοιράστηκε για την περουβιανή χώρα και το φαγητό τους. Το μείγμα τροφίμων και ποτών σε όλη την εμπειρία έκανε τον καιρό να περάσει τόσο γρήγορα. Το υπόβαθρό του στο μαγείρεμα σε πολλές περιοχές του Περού μας έκανε να αισθανόμαστε εμπιστοσύνη στην εμπειρία - τόσο πολύ ώστε δεν συνειδητοποιήσαμε ότι απλά κοίταξε στο σχολείο μαγειρικής. Ήμασταν απόλυτα ευγνώμονες για μια φιλόξενη και ενημερωτική εμπειρία - προσβλέπουμε στις συνταγές μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο! !Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 30 Αυγούστου 2018

Το πράγμα είναι, πρέπει πραγματικά να το κάνετε. Είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις το Περού μέσα από τα μάτια των πραγματικών σεφ. Η όλη εμπειρία ήταν εκπληκτική. Στο τέλος της περιοδείας ήμασταν ευτυχείς όπως ο Larry. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Η κριτική γράφτηκε 13 Αυγούστου 2018

Η ομάδα μας των 11 ήταν στο Περού για 2 εβδομάδες και αυτό είναι σίγουρα ένα highlight. Ο Χοσέ είναι ενημερωτικός και διασκεδαστικός. Η μαγειρική τάξη είναι μια σπουδαία εκπαίδευση και εισαγωγή στα περουβιανά τρόφιμα και την ιστορία. Το μαγείρεμα είναι διαδραστικό και διασκεδαστικό. Όλοι...συμφωνούσαμε ότι τα μαθήματα μαγειρικής θα ήταν κανονικά στα ταξίδια μας, αν και δεν είμαστε σίγουροι ότι θα χτυπήσουν το σήμα τόσο υψηλό όσο ο Marcelo Batata! ! ! ! Σας ευχαριστούμε Jose, είχαμε έναν φοβερό χρόνο.Περισσότερα

Η κριτική γράφτηκε 1 Ιουλίου 2018

Ακόμη και όσοι από την ομάδα μας δεν ενθουσιάστηκαν για την ιδέα ενός μαγειρικού demo που έμεινε με τεράστια χαμόγελα. Το πρωινό ήταν διασκεδαστικό, ενημερωτικό και νόστιμο. Πέντε αστέρια!

Η κριτική γράφτηκε 23 Μαΐου 2018

Ο φίλος μου και εγώ έκαμε αυτή την περιοδεία στο δεύτερο βράδυ. Δεν ήταν μόνο το φαγητό υπέροχο, αλλά μάθαμε έναν τόνο περουβιανής ιστορίας (μαγειρικής και άλλης) και γνωρίσαμε την περιοχή της πόλης λίγο καλύτερα. Το ceviche ήταν εκπληκτικό! Το είχαμε και πάλι την τελευταία...μας μέρα. Συνιστάται ιδιαίτερα αυτό ως εισαγωγή στην Cusco.Περισσότερα

Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 177 κοντινά ξενοδοχεία
Belmond Hotel Monasterio
2.711 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
Belmond Palacio Nazarenas
828 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Wakapunku Hotel Boutique
326 κριτικές
0,1 χλμ μακριά
Inkaterra La Casona Relais & Chateaux
522 κριτικές
0,1 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 880 κοντινά εστιατόρια
Restaurant Inkazuela
1.588 κριτικές
0,04 χλμ μακριά
Uchu Peruvian Steakhouse
2.485 κριτικές
0,02 χλμ μακριά
A Mi Manera
973 κριτικές
0,05 χλμ μακριά
La Osteria
530 κριτικές
0,03 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 1.475 κοντινά αξιοθέατα
Inca Trail
3.271 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Cerro Colorado Vinicunca
350 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Plaza de las Nazarenas
262 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Museo Palacio Arzobispal
245 κριτικές
0,07 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Marcelo Batata Culinary Experiences και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης