Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fonderie de Cloches Obertino Charles

Τώρα είναι κλειστό: 9:30 π.μ. - 12:00 μ.μ., 2:30 μ.μ. - 6:30 μ.μ.
Ανοικτά σήμερα: 9:30 π.μ. - 12:00 μ.μ., 2:30 μ.μ. - 6:30 μ.μ.
Αποθήκευση
Κοινοποίηση
6
Όλες οι φωτογραφίες (6)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό58%
  • Πολύ καλό25%
  • Μέτριο14%
  • Ανεπαρκές3%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τώρα είναι κλειστό
Ώρες λειτουργίας σήμερα: 9:30 π.μ. - 12:00 μ.μ., 2:30 μ.μ. - 6:30 μ.μ.
Δείτε όλες τις ώρες
Επικοινωνία
15 rue de Mouthe, 25160 Labergement-Sainte-Marie, Γαλλία
Ιστότοπος
+33 3 81 69 30 72
Κλήση
Φιλτράρισμα κριτικών
1 αποτέλεσμα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
1
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
1
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική γράφτηκε 30 Αυγούστου 2014

Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαSee all hotels
Auberge du Coude
95 κριτικές
1,47 χλμ μακριά
Hotel Le Lac
401 κριτικές
3,78 χλμ μακριά
Hotel de la Poste
27 κριτικές
3,81 χλμ μακριά
Hotel Beau Site
46 κριτικές
3,84 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 3 κοντινά εστιατόρια
Le Bistrot de l'Aberge
130 κριτικές
0,38 χλμ μακριά
O Doubs Ceurs
23 κριτικές
3,08 χλμ μακριά
Restaurant Le Bon Accueil
159 κριτικές
3,51 χλμ μακριά
La Remise
99 κριτικές
4,23 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΠροβολή 4 αξιοθέατων: Labergement-Sainte-Marie
Le Rucher des 2 Lacs
23 κριτικές
2,09 χλμ μακριά
Fort Saint-Antoine
59 κριτικές
4,59 χλμ μακριά
Fromagerie Sancey Richard du Mont D'or
103 κριτικές
5,78 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Fonderie de Cloches Obertino Charles και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης