Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
1
Όλες οι φωτογραφίες (1)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
-2°
Ιαν
-2°
Φεβ
12°
Μάρ
Επικοινωνία
Via Casello Bondoni 1, 25015, Desenzano Del Garda, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 030 990 6827
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
3 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
3
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
3
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 16 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Πέρασα αυτό το κρασί με το ποδήλατο και αποφασίσαμε να σταματήσουμε και να ζητήσουμε μια μικρή ματιά και ίσως κάποια γευσιγνωσία κρασιού. Ήμασταν ζεστοί και χαρούμενοι που μας προσέφεραν η Silvia, ιδιοκτήτρια του αμπελιού. Δοκιμάσαμε ένα πολύ καλό κρασί και είμαστε τόσο χαρούμενοι που αποφασίσαμε...να σταματήσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ για μια μοναδική εμπειρία!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 3 Ιουνίου 2018

Έχω την τύχη να επισκεφθώ τη λίμνη Garda μαζί με κάποιους φίλους και να μείνω στην περιοχή Laguna Doc που βρίσκεται σε μια βίλα που ονομάζεται Residenza la Favola κοντά στο Sirmione. Πρώτον, η βίλα ήταν εκπληκτική και βρισκόταν στο Αμπελώνα της Azienda Agricola Casello...Bondoni ένα 5 * Οινοποιείο. Το 5 αστέρων Azienda Agricola Casello Bondoni Winery & Vineyard βρίσκεται στη νότια ακτή της λίμνης Garda μεταξύ Desenzano και Sirmione. Με έκταση 25 εκταρίων και πλούσια σταφύλια Trebbiano, Marzemino, Cabernet και Chardonnay. Το οινοποιείο αποτελείται από την κύρια αίθουσα για τη διαδικασία επαλήθευσης, ένα υπόγειο κελάρι, μια μεγάλη αποθήκη και έναν οικιστικό πύργο από τον οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε την υπέροχη θέα ολόκληρου του οινοποιείου και μια μεγάλη ευκαιρία για φωτογραφία. Βρήκα αυτό το πιο προσωπικό, φιλικό και παραδοσιακό μέρος που επισκεφτήκαμε. Ο γύρω αμπελώνας και ο δρόμος μέχρι το οινοποιείο έκαναν την ανάσα και η Καντίνα ήταν πολύ παραδοσιακή. Η Silvia ήταν εξαιρετικά φιλική και παρόλο που μερικές πληροφορίες χάθηκαν στη μετάφραση, καταφέραμε να αποκτήσουμε την εικόνα της κληρονομιάς και της ποιότητας των κρασιών σε αυτόν τον αμπελώνα Laguna Doc. Μας προσφέρθηκε μια ημερομηνία και ώρα της επιλογής μας και πάλι η επιλογή της γευσιγνωσίας μόνο, ή μαζί με σνακ, i. μι. ψωμιά, κρέατα και τυριά ή ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο. Οι δύο πρώτες επιλογές ήταν δωρεάν με μια μικρή χρέωση για την τρίτη. Πήγαμε για την γευσιγνωσία του κρασιού και την περιοδεία μόνο καθώς είχαμε φάει ένα υπέροχο γεύμα στη βίλα και γευματίσαμε στο Colombare αργότερα εκείνο το βράδυ. Φτάσαμε σε ένα θερμό καλωσόρισμα και παρουσιάστηκαν με έξι κρασιά για γεύση. Η πρώτη "Laguna" από 100% Trebbiano di Lugana σταφυλιούσε σε βαρέλια από ανοξείδωτο χάλυβα από πηλό έδαφος είχε άρωμα πράσινα μήλα και μπανάνες και ήταν απαλή και φρέσκια σε γεύση και ήταν μια μεγάλη συνοδεία σε ζεστά ή κρύα ορεκτικά, κρέατα , τα ψάρια και το λευκό κρέας. Στο 7 ευρώ ένα μπουκάλι ήταν ένα απόλυτο παζάρι. Το δεύτερο ήταν το Zonafranca και πάλι από το 100% Trebbiano di Laguna, εξευγενισμένο από ανοξείδωτο χάλυβα από πηλό έδαφος, ένα χρυσό έντονο χρώμα με έντονες γεύσεις ροδάκινου και βερίκοκου, με άρωμα ξύλου και ώριμων φρούτων με γεύση αμυγδάλου και υπαινιγμούς Hazlenut. Θα ζευγάρι ωραία με ζεστές σούπες, φασόλια, ζυμαρικά, πουλερικά και οστρακοειδή. Σε 8 ευρώ ένα μπουκάλι αξίζει ακόμα μια αγορά. Το τρίτο ήταν ένα Brut - που περιγράφηκε σε μας ως κάπου μεταξύ του Prosecco και της Champagne αλλά πολύ πιο ομαλά λιγότερο έντονο fizz, ήταν πολύ ευχάριστη ως εναλλακτική λύση στα τοπικά κρασιά Frizzante που τείνουν να είναι πολύ όξινα και αέρια. Αυτό έγινε και πάλι από ένα συνδυασμό Trebbiano di Laguna και το σταφύλι Chardonnay, άχυρο κίτρινο χρώμα με ομαλή και ισορροπημένη γεύση, εκλεπτυσμένο και πάλι σε βαρέλια από ανοξείδωτο χάλυβα και ζευγάρια τέλεια με ηλικιωμένα τυριά. Ήμασταν όλοι ευχάριστα έκπληκτοι με το ομαλό φινίρισμα στο ουρανίσκο και θα μπορούσαμε να το προτείνουμε αυτό ως μια φθηνή εναλλακτική λύση σε γνωστή φουσκωτή. Σε 7 ευρώ ένα μπουκάλι ήταν απίστευτα διατιμημένο! Η τέταρτη ήταν η Rocheta, αποτελούμενη από 70% Trebbiano di Laguna και 30% σταφύλια Chardonnay, συνιστάται να πίνεται μετά τη γήρανση στο μπουκάλι, ενώ η πλειοψηφία αυτών των κρασιών ήταν καλύτερα στη γεύση ενώ ήταν ακόμα νεανική. Αυτό βρέθηκε ότι είναι το αγαπημένο των κρασιών που προσφέρονται λόγω της ξηρής αίσθησης και της μαλακής οινοποίησης και θα συνδυάζονταν τέλεια με τα κρέατα όλων των ειδών, τον ατμό και τα ψάρια στη σχάρα. Απόλυτος χάλυβας στα 6 ευρώ ανά φιάλη. Η πέμπτη ήταν η Rose - Rosapina - και πάλι πολύ ομαλή και η φρεσκάδα από το συνδυασμό των σταφυλιών Marzemino, Gropello και Sangiovese. Ενθάρρυνε τον ουρανίσκο με τη ζωντανή του οξύτητα και τις απαλές ενδείξεις των κόκκινων μούρων - εξαιρετικά ευχάριστη, αλλά θα ήθελα να είμαι προκατειλημμένος καθώς τα κρασιά Rose είναι ένα ιδιαίτερο αγαπημένο μου. Πολύ λογική τιμή στα 6 ευρώ ένα μπουκάλι - όπως έδειξε με χαρά ο σύζυγός μου «πόσο περισσότερο πιείτε όσο περισσότερο εξοικονομείτε». Όπως μπορείτε να φανταστείτε σε αυτό το σημείο αισθανόμασταν τα αποτελέσματα των διαφόρων δοκιμών και τα μέτρα ήταν πολύ γενναιόδωρα. Είχαμε ένα σύντομο διάλειμμα με λίγο ψωμί και πατατάκια και συζητήσαμε μερικά από τα αγαπημένα μέχρι τώρα που θα προσθέσουν στη συλλογή μας πίσω στη βίλα, τελικά βρισκόμασταν σε δύσκολη απόσταση. Το τελικό κρασί ήταν το Trepio από το σταφύλι Marzemino και πάλι από πηλό έδαφος. Πρέπει να πω ότι δεν είμαι πολύ πονοκέφαλος, αλλά αυτό ήταν εξαιρετικό, είχε έντονες και πλούσιες νότες κόκκινων φρούτων, μυρωδιές βαλσάμικου και μαρμελάδας, η γεύση ήταν δυνατή, γροθιά και καθαρή - αυτό του άρεσε πολύ. Επεξεργασμένο σε χάλυβα και ηλικίας στο βαρέλι και τις φιάλες. Ιδανικό για ζευγάρωμα με κόκκινα κρέατα, τυριά, παλιές και πλούσιες σούπες. Και πάλι σε λογικές τιμές - και το πιο «ακριβό» στα 9 ευρώ ένα μπουκάλι. Τίποτα δεν ήταν πολύ ενοχλητικό για τον οικοδεσπότη μας Silvia, ήταν πολύ γενναιόδωρος με το κρασί, τις πληροφορίες και την εποχή της, καθώς η περιήγηση και η γευσιγνωσία μιας ώρας μετατράπηκαν σε δύο ώρες ευχαρίστησης και μεγάλης φιλοξενίας. Αγοράσαμε το Rocheta και το Trepio, καθώς αυτά ήταν τα αγαπημένα μας, αλλά θα μπορούσαν να ήταν πιο δελεασμένα εάν μπορούσαμε να μεταφέρουμε το σπίτι, όπως μπορούσαν οι Γερμανοί. Ωστόσο, φροντίσαμε να αγοράσουμε απευθείας με το Οινοποιείο που θα αποσταλεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο η Silvia ήταν πιο υποχρεωτική. Έτσι, βγήκαμε με μια πηγή στο βήμα μας και ένα ζεστό αίσθημα επίτευξης στην εκμάθηση μερικών από την ιστορία της περιοχής, των σταφυλιών της, του εδάφους, της τελειοποίησης και της εξέλιξής της - ως οι πιο ικανοποιημένοι πελάτες.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 23 Απριλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η μακρότερη εμπειρία γευσιγνωσίας που είχαμε ποτέ! Επισκεφθήκαμε τον Casello Bondoni το Σάββατο πριν από το Πάσχα φέτος. Την εποχή εκείνη φτάσαμε εκεί αργά το απόγευμα και επισκεφθήκαμε ήδη αρκετούς αμπελώνες τις τελευταίες ημέρες. Θέλαμε να κάνουμε μια τελευταία στάση και το είδος της σκόνταψε...σε αυτό το όμορφο, αυθεντικό και φιλόξενο κτήμα. Και ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε! Μας χαιρέτησαν σαν στενοί φίλοι με το θερμότερο καλωσόρισμα της οινοποιίας Silvia, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται το ακίνητο μαζί με το σύζυγό της και μας προσκάλεσε να συμμετάσχουμε σε ένα μικρό πάρτι γευσιγνωσίας που ήταν ήδη σε εξέλιξη. Μας προσέφεραν μικρά σνακ και απίστευτα νόστιμα τυριά, και όλα τα κρασιά που δοκιμάσαμε ήταν εξαιρετικά καλά. Κάνουν ακόμη και ένα γλυκό κρασί που είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε φτάσει μέχρι τώρα. Η Silvia όχι μόνο πήρε το χρόνο της να καθίσει και να φρυγανιά μαζί μας, αλλά μας έδειξε επίσης το όμορφο και άνετο δωμάτιο που βρίσκεται στον μικρό πύργο που ανήκει στην ιδιοκτησία. Είναι αληθινά ένα από τα πιο ζεστά, πιο γοητευτικά και ζωντανά πρόσωπα που έχουμε δει ποτέ και τα κρασιά που κάνουν είναι πραγματικά κάτι ιδιαίτερο, και πάνω από το κρασί πωλείται σε απολύτως λογικές τιμές. Το Casello Bondoni προσφέρει το πλήρες πακέτο για μια τέλεια εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιού. Όταν φύγαμε, είχαμε αγοράσει 18 μπουκάλια κρασιού και είχαμε νέους φίλους. Μπορούμε να προτείνουμε αυτό το vinery 200%, μια απόλυτη ανάγκη - επίσκεψη όταν βρίσκεστε στην περιοχή Desenzano!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Απρίλιος 2018
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 42 κοντινά ξενοδοχεία
Alessi Hotel
252 κριτικές
0,02 χλμ μακριά
Hotel Piroscafo
344 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Albergo Moniga
77 κριτικές
0,12 χλμ μακριά
Hotel Vittorio
323 κριτικές
0,14 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 266 κοντινά εστιατόρια
Gattolardo
869 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Dolce Caffe
116 κριτικές
0,08 χλμ μακριά
Trattoria Il Tagliere
699 κριτικές
0,04 χλμ μακριά
Alla Stella
960 κριτικές
0,09 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 68 κοντινά αξιοθέατα
Villa Romana ed Antiquarium di Desenzano del Garda
345 κριτικές
0,23 χλμ μακριά
Duomo Di Santa Maria Maddalena
134 κριτικές
0,13 χλμ μακριά
Castello di Desenzano
437 κριτικές
0,13 χλμ μακριά
Desenzano Del Garda Ferry Boats
205 κριτικές
0,27 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Azienda Agricola Casello Bondoni και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης