Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
95
Όλες οι φωτογραφίες (95)
Πλήρης προβολή
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό100%
  • Πολύ καλό0%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Δεκ
Ιαν
Φεβ
Επικοινωνία
Loc. Casanova di Ricavo, 53011, Castellina In Chianti, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 0577 740266
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
32 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
32
0
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
Περισσότερες γλώσσες
32
0
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 32 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 6 Οκτωβρίου 2018

Όταν εισέρχεστε στην ζεστή και οικεία κουζίνα του Ulrike, συνειδητοποιείτε αμέσως ότι βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον πλούσιο από την εμπειρία και τη γνώση του ρουστίκ μαγειρεμένου φαγητού. Αμέσως σας κάνει να αισθανθείτε σαν μέλος της οικογένειας και μετά από μια γρήγορη εισαγωγή και ένα ποτήρι...κρασί, σας φέρνει ακριβώς στη δράση. Η οδηγία ήταν πρακτική και προσαρμοστική. Στις κάτω στιγμές, η Ulrike προσφέρει μια πληθώρα γνώσεων σχετικά με τη γεωργία, τα συστατικά και την ιστορία της κουζίνας της Τοσκάνης. Στο τέλος, το φαγητό ήταν απίστευτα νόστιμο και μας έδωσε συνταγές για να το χρησιμοποιήσετε για μια ζωή.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Σεπτέμβριος 2018
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2018

Χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες μέρες για διακοπές 2 εβδομάδων στην Ιταλία. Δύο αδέρφια και οι σύζυγοι μας πέρασαν την ημέρα με την Ulrike στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 χρόνων της συζύγου μου και είχαν τον πιο εκπληκτικό χρόνο. Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη...μέρα, όταν μάθαμε κάτι καινούργιο, μαγειρεψαμε ένα καταπληκτικό φαγητό και πίνουμε άφθονο κρασί! Η Ulrike είχε κανονίσει ακόμα μια έκπληξη κέικ gelato για την πολύ χαρούμενη σύζυγό μου και ήταν ένας υπέροχος οικοδεσπότης, που ενώνει με όλα τα banter!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2018
Η κριτική έγινε: 29 Ιουλίου 2018

Τι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε μια βραδιά με την οικογένεια. Ήμασταν δύο ενήλικες και δύο παιδιά, με ένα ευρύ φάσμα μαγειρικής εμπειρίας από φορτία (ένας από τους ενήλικες) σε σχεδόν κανένα (και τα δύο παιδιά). Η Ulrike πήρε τον καθένα από εμάς...ξεκίνησε με ένα διαφορετικό πιάτο και μας έτρεξε, παρέχοντας αρκετή επίβλεψη και βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι το φαγητό ήταν νόστιμο, αλλά μας έδωσε αρκετά χέρια και την ελευθερία να μάθουμε πραγματικά. Η τοποθεσία ήταν όμορφη - μια αυθεντική κουζίνα της Τοσκάνης - και η εταιρεία Ulrike και ο γιος της Fabian ήταν ευχάριστη. Θα μπορούσαμε να περάσουμε πολλές νύχτες εδώ αν είχαμε το χρόνο.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 18 Ιουνίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Είχαμε μια εκπληκτική εμπειρία με την Ulrike στο Polderi Val Verde! Έμεινα έξω από την Castellina με τα δύο ενήλικα παιδιά μου και τους αρραβωνιαστικούς τους και είχα κλείσει ένα μάθημα μαγειρικής για όλους μας. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ευχάριστη. Δημιούργησα ένα...παχύρρευστο συκώτι, μια κόκκινη πιπεριά και μελιτζάνα, μια άγρια ​​τσουκνίδα (που πήρε από τον κήπο της) σούπα, χειροποίητα ζυμαρικά με πέστο, κοτόπουλο λεμονιού και tira misu. Ο Ulrike ήταν γοητευτικός, ένας εξαιρετικός δάσκαλος, ήταν πολύ διασκεδαστικό και το φαγητό ήταν υπέροχο. Ήταν ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε ένα βράδυ, να μάθετε μερικές νέες δεξιότητες και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα. Η Ulrike ήταν επίσης πολύ χρήσιμη και γενναιόδωρη για το χρόνο της. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σχετικά με την τάξη, έμαθε ότι είχαμε ορισμένα θέματα υλικοτεχνικής υποστήριξης με το ταξίδι και πολύ γενναιόδωρα ήρθαμε στη διάθεσή μας, οργανώνοντας έναν οδηγό ταξί για να πάρει την κόρη μου και fianc από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας μετά από μια καθυστερημένη πτήση και να τους φέρει στο σπίτι που ενοικιάζουμε και να βαθμολογούμε τα εισιτήρια Uffizi για εμάς για μια ημερομηνία και ώρα που εμφανίστηκε πλήρης στην ιστοσελίδα της γκαλερί. Ήταν μια υπέροχη οικοδέσποινα και οδηγός, και η βραδιά μας στο αγρόκτημα της ήταν ένα από τα κυριότερα σημεία του ταξιδιού μας. Θα σας συνιστούσαμε ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής καθώς και διαμονή στο Polderi Val Verde!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 29 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Ο σύζυγός μου και εγώ πήραμε μια 5ωρη ιδιωτική μαγειρική τάξη, η οποία περιελάμβανε τη μετάβαση στην αγορά και την ψώνια με την Ulrike. Αυτή ήταν η αγαπημένη μας εμπειρία στην Τοσκάνη! Ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Ήταν σαν να κρέμεται με την οικογένεια όλη την ημέρα...το μαγείρεμα, να μιλάει και να πίνει. Ο χρόνος πέταξε τόσο γρήγορα που καταλήξαμε να περάσουμε 8 ώρες με την Ulrike. Ήταν η μακρύτερη ιδιωτική του τάξη για δύο άτομα. Μετά την αγορά, επιστρέψαμε και μαγειρευτήκαμε στην κουζίνα της, όπου είχε κάθε συνταγή που δημιουργήθηκε στους σταθμούς. Κάναμε μελιτζάνες παρμιγιανά, λουκάνικα και ψητά ζυμαρικά radicchio, κοτόπουλο λεμονιού και τιραμισού. Η Ulrike έστειλε τις συνταγές της με μερικά extras την επόμενη μέρα. Εξήγησε την ιστορία του φαγητού της Τοσκάνης και συζητήσαμε και γέλασα πάνω από τα ποτήρια κρασιού μας. Όλα ήταν νόστιμα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να τις δοκιμάσουμε για τις διακοπές! Σας ευχαριστούμε την Ulrike και το γιο της Fabian για υπέροχο χρόνο! Καλύτερος, Maribeth & NickΠερισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2017
Η κριτική έγινε: 16 Οκτωβρίου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Μια ομάδα 6 από εμάς παρακολούθησε τη μαθήματα μαγειρικής στο Poderi Val Verde και περάσαμε υπέροχα. Κάναμε 9 πιάτα που μας έδωσαν ένα φανταστικό γεύμα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου μαγειρέματος 3 + ωρών, όλοι ασχολούσαμε με την παρασκευή διαφόρων πιάτων, όπως φρέσκα ζυμαρικά,...φριττάτα, μελιτζάνες παρθένια, κοτόπουλο λεμονιού, σούπα κολοκύθας και τιραμισού. Εκτός από την πραγματική μαγειρική, μάθαμε πολλά για την ιστορία και την εξέλιξη της τοσκάνης και του κρασιού. Όλοι αναμέναμε με ανυπομονησία να δοκιμάσουμε τα πιάτα που ετοιμάσαμε.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2017
Η κριτική έγινε: 23 Αυγούστου 2017

Cajuns in Chianti: Η ζωή στη Νότια Λουιζιάνα περιστρέφεται γύρω από τα τρόφιμα και η Ulrike έκανε τους 6 από εμάς να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Το βράδυ ήταν πραγματικά το αποκορύφωμα του ταξιδιού μας και κάτι που θα κάνουμε πάλι, όταν στην Τοσκάνη....Χάρη στην Ulrike και τον γιο της Fabian, είχαμε μια αξέχαστη βραδιά. Alla ProssimaΠερισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2017
Η κριτική έγινε: 22 Αυγούστου 2017

Αυτή ήταν μια εκπληκτική εμπειρία! Η Ulrike πήρε τους 6 από μας (3 ζευγάρια από τη Λουιζιάνα) και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι! Η ίδια και ο γιος της είναι μοναδικές και έχουν μια πολύ ιδιαίτερη ζωή στην Ιταλία! Μαγειρευτήκαμε, επισκεφθήκαμε την Ulrike...και το γιο της, έπιναν κρασί και γευματίσαμε με το γεύμα μας με τον οικοδεσπότη μας στην εξωτερική αίθριο! Συστήνω αυτό σε όλους! Πηγαίνετε έτοιμοι να απολαύσετε το χρόνο σας στο Agriturismo και την εταιρεία αυτών των δύο ευχάριστων οικοδεσπότες! Σας ευχαριστούμε την Ulrike και Fabian για μια αξέχαστη βραδιά! Ο Benoits από τη λίμνη Charles, Λουιζιάνα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2017
Η κριτική έγινε: 12 Αυγούστου 2017 μέσω κινητής συσκευής

Η μαγειρική ήταν καταπληκτική. Πολύ τα χέρια σε αντίθεση με πολλές άλλες μαθήματα μαγειρικής Ulkraine ήταν μια απόλαυση που μας διδάσκει τα κόλπα του μαγειρέματος τσιάντι, ενώ μας έδωσε και ιστορία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2017
Η κριτική έγινε: 13 Ιουλίου 2017

Αυτή ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική μέρα στην Τοσκάνη. Η Ulrike πήρε τους 9 από εμάς ηλικίας 10 - 68 στην τοπική αγορά όπου δοκιμάσαμε τα τυριά και τα κρέατα που περιλάμβανε λίγο κρασί. Στη συνέχεια πήγαμε πίσω στην κουζίνα της. Είχε κανονίσει για καθένα από...εμάς να φτιάξει ένα πιάτο (ένα ζευγάρι διπλασιάστηκε). Κινούσε γύρω από την κουζίνα και μας έλεγξε με τα συχνά "τι κάνεις" διορθωτικά, έτσι ώστε ακόμη και οι πιο έμπειροι από εμάς να μάθουν κάποια νέα τεχνική. Άφθονο κρασί συνόδευσε το μαγείρεμα μας. Το φαγητό ήταν φανταστικό και μου έστειλε αμέσως τις συνταγές.  Ολόκληρη η οικογένεια δήλωσε ότι είχαν πολύ χρόνο - μια από τις αγαπημένες μας ημέρες στην Τοσκάνη.  Στη συνέχεια, 4 από την ομάδα μας αποφάσισαν να πάνε με τον γιο της Ulrike Fabian (?) Για ένα μάθημα τοξοβολίας. Είχαν μια τόσο καλή στιγμή που διπλασιάσαμε εκεί το μάθημα εκεί.  Συνολικά, ήταν μια υπέροχη μέρα!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2017
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 10 κοντινά ξενοδοχεία
Hotel Colle Etrusco Salivolpi
605 κριτικές
1,3 χλμ μακριά
Tenuta di Ricavo
252 κριτικές
1,57 χλμ μακριά
Hotel Il Colombaio
105 κριτικές
1,77 χλμ μακριά
La Petraia
4 κριτικές
1,84 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 45 κοντινά εστιατόρια
Gelateria di Castellina
134 κριτικές
2,71 χλμ μακριά
Taverna Squarcialupi
759 κριτικές
2,22 χλμ μακριά
Pestello
431 κριτικές
1,99 χλμ μακριά
Rosticceria Il Re Gallo
1.078 κριτικές
2,13 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 33 κοντινά αξιοθέατα
Sant'Agnese Farm
166 κριτικές
3,1 χλμ μακριά
Casa Emma
190 κριτικές
5,1 χλμ μακριά
Tenuta Casanova
295 κριτικές
3,69 χλμ μακριά
Poggio Amorelli
138 κριτικές
2,16 χλμ μακριά
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Poderi Val Verde - Chianti Cooking Lesson και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης