Παρατηρήσαμε ότι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε δεν υποστηρίζεται. Η ιστοσελίδα του TripAdvisor μπορεί να μην εμφανιστεί σωστά.Υποστηρίζονται τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
39
Όλες οι φωτογραφίες (39)
Πλήρης προβολή
Πιστοποιητικό Διάκρισης
Επισκόπηση ταξιδιώτη
  • Εξαιρετικό96%
  • Πολύ καλό4%
  • Μέτριο0%
  • Ανεπαρκές0%
  • Πολύ κακό0%
Πληροφορίες
Τοπικός καιρός
Υλοποίηση: Weather Underground
Ιαν
10°
Φεβ
13°
Μάρ
Επικοινωνία
Via Giacomo Leopardi 23, 52100, Αρέτσο, Ιταλία
Ιστότοπος
+39 327 015 8492
Κλήση
Βελτίωση αυτής της καταχώρισης
Φιλτράρισμα κριτικών
26 αποτελέσματα
Βαθμολογία ταξιδιωτών
25
1
0
0
0
Τύπος ταξιδιώτη
Περίοδος του χρόνου
ΓλώσσαΕλληνικά
25
1
0
0
0
Δείτε τι λένε οι ταξιδιώτες:
ΦίλτροΕλληνικά
Ενημέρωση λίστας...
1 - 10 από 26 κριτικές
Αυτές οι κριτικές είναι μεταφρασμένες μηχανικά από τα Αγγλικά. Να εμφανίζονται μηχανικές μεταφράσεις;
Η κριτική έγινε: 15 Οκτωβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ο Fabrizio ήταν απλά υπέροχος. Είχαμε ένα θαυμάσιο γεύμα και προσέλαβε τα παιδιά μας με κύλιση και κοπή των ννοκ. Θα επιστρέψουμε για περισσότερα!

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2018
Η κριτική έγινε: 9 Σεπτεμβρίου 2018

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το πακέτο, αν ψάχνετε για ξεκούραστες διακοπές που είναι διαφορετικές και αξέχαστες. Η κόρη μου και εγώ είχαμε μια υπέροχη εβδομάδα στην Τοσκάνη στις εξωτερικές φούστες του Arezzo, μια ώρα με το τρένο από τη Φλωρεντία. Η ιδιοκτήτρια της βίλας Le...3 Rose Villa Μαρίνα ήταν ένας ευγενικός φιλοξενούμενος που μας μετέφερε στο & από το σιδηροδρομικό σταθμό του Arezzo και μας οδήγησε στην εβδομαδιαία αγορά που πωλεί τοπικά προϊόντα. Η τοποθεσία της βίλας ήταν ανάμεσα σε αμπελώνες και ελαιώνες, με μικρότερους κήπους για φρούτα, λαχανικά και βότανα. Είχε μια εκπληκτική θέα στην κοιλάδα απέναντι από μια πισίνα άκρων. Ήμασταν τυχεροί για να πάρουμε ένα μαθήματα μαγειρικής από το σεφ Fabrizio Merli του MAGIARDIVINO. Έμαθε πολλά για τα βασικά στοιχεία του μαγείρεμα Tuscon, δοκιμάσει πολλά καλά ιταλικά πιάτα και είμαι υπερήφανος που μπορώ να κάνω ένα αυθεντικό Tiramisu τώρα. Είχαμε πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τα διεθνή ταξίδια και το μαγείρεμα με τον πολύ έμπειρο σεφ μας. Όλα αυτά ήταν γεμάτα σε μια εβδομάδα μαζί με το θέαμα της υπέροχης πόλης Arezzo και μια επίσκεψη στο οινοποιείο Buccia Nera.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 6 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Η εμπειρία της μαγειρικής ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ήμασταν μια μικτή ομάδα με διαφορετικές δεξιότητες μαγειρικής. Ο σεφ Fabrizio ήταν πραγματικά λαμπρός με τον καθένα και μοιράστηκε τόσα πολλά γνώσεις. Όλοι μάθαμε πολύ περισσότερο από το φαγητό που ετοιμάσαμε μαζί του και το τελικό αποτέλεσμα...ήταν νόστιμο! Θα τον συστήσω ιδιαίτερα και θα ξανασυνδεθεί όταν επιστρέψουμε στην Τοσκάνη! Σας ευχαριστώ για ένα αξέχαστο απόγευμα!Περισσότερα

Η κριτική έγινε: 10 Αυγούστου 2018

Η οικογένειά μου ενδιαφέρεται για το μαγείρεμα και το φαγητό, οπότε θέλαμε να ζήσουμε ένα γνήσιο φαγητό της Τοσκάνης. Ο Fabrizio ήρθε στη βίλα διακοπών μας. Μάθαμε πώς να προετοιμάζουμε και να μαγειρεύουμε ραβιόλια, κεφτεδάκια της Φλωρεντίας και Panna Cotta. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και...ο Fabrizio είναι ένας καταξιωμένος δάσκαλος. Μόλις μαγειρευτήκαμε το φαγητό, σερβίρισαν στο τραπέζι και απολαύσαμε και το εκπληκτικό κρασί από τον αμπελώνα του Fabrizio. Αυτή η εμπειρία ήταν σίγουρα το αποκορύφωμα των διακοπών μας στην Τοσκάνη.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Αύγουστος 2018
Η κριτική έγινε: 16 Ιουλίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Ένα θαυμάσιο απόγευμα που πέρασε με τον Fabrizio να ετοιμάζει δύο πιάτα ζυμαρικών και μια νόστιμη έρημο συνοδευόμενη από κρασί. Ο Fabrizio είναι ένας σπουδαίος δάσκαλος που παρέχει πολλές χρήσιμες συμβουλές κατά μήκος του τρόπου και το φαγητό ήταν όλα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είχαμε...επίσης Fabrizio την επόμενη μέρα για ένα ιδιωτικό δείπνο το φαγητό ήταν εξαιρετικό μαζί με την υπέροχη υπηρεσία που παρέχεται από Fabrizio συνιστάται ιδιαίτερα όταν στην Τοσκάνη μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτό το σεφ για να δούμε αν έχει τη διαθεσιμότητα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούλιος 2018
Η κριτική έγινε: 26 Ιουνίου 2018

Η αδερφή μου και εγώ περάσαμε λίγες μέρες στην Τοσκάνη. Αυτό ήταν το επίκεντρο. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ιδιωτικό μάθημα μόνο για τους δυο μας. Ο Fabrizio ήταν εξαιρετικά φιλόξενος, ρύθμισε το μενού για να ταιριάξει αυτό που θέλαμε να προετοιμάσουμε - και μας πήρε...από τον κοντινό Arezzo για να μας πάει στην κουζίνα μας για το απόγευμα. Απολαύσαμε πραγματικά την απόδραση και μάθαμε τις συμβουλές του εμπορίου - πάντα ήθελα να μάθω πώς να φτιάξω το Ravioli! Εκτός από το γεγονός ότι ήταν σπουδαίος δάσκαλος, ο Fabrizio ήταν επίσης ορυχείο πληροφοριών για το φαγητό που ετοιμαζόμασταν, την Τοσκάνη και την Ιταλία γενικά. Είχαμε ένα υπέροχο απόγευμα.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 19 Ιουνίου 2018

Η οικογένειά μας των 22 ενοικιάστηκε μια βίλα λίγο έξω από Arezzo για μια εβδομάδα 9 - 16, 2018. Μισθίσαμε την Orietta Seviera να ετοιμάσει ένα γεύμα ένα βράδυ. Η Orietta ήταν υπέροχη! Ήρθε 2 ώρες νωρίτερα και έμεινε μέχρι να καθαριστούν τα πάντα. Το...φαγητό της ήταν εξαιρετικό και η εξυπηρέτηση της πήγε πάνω από τις προσδοκίες. Δούλεψε εν μέσω της ταραχώδους σύγχυσης που τραβούσε φωτογραφίες για μας και εξακολουθούσε να απειλεί τη βροχή για να κάνει την βραδιά μας τέλεια μνήμη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι χαρούμενος και προσπαθεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Ιούνιος 2018
Η κριτική έγινε: 8 Ιουνίου 2018

Αυτό ήταν στον κατάλογο για τις εμπειρίες μιας ζωής και το είχα κλείσει μισό χρόνο εκ των προτέρων. Η πρόβλεψή μου ήταν τόσο υψηλή, άρχισα να σκέφτομαι ότι θα ήμουν σίγουρα απογοητευμένος. Οχι τόσο! Ο σεφ Fabrizio μας συναντήθηκε με κρασί και ορεκτικά, καθώς κοιτάξαμε...πάνω από την κοιλάδα της Τοσκάνης. Στη συνέχεια το μαγείρεμα άρχισε! Πήραμε τα χέρια μας αμέσως και αρκετή καθοδήγηση από τον σεφ Fabrizio ότι το δείπνο ήταν εξαιρετικό. Κάναμε διάφορα γεύματα και μάθαμε όχι μόνο τεχνικές, αλλά λεπτομέρειες για τα συστατικά και την ιστορία του φαγητού. Οι διακοπές περιλάμβαναν μια ξενάγηση στο Arezzo, το οποίο είναι όμορφο και πολύ ιστορικό, χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια. Ο σεφ είναι περήφανος για την πόλη που είναι το σπίτι του και μας έδωσε την εικόνα για τη διάσημη τέχνη στις εκκλησίες και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανασκαφή των ετρουσκικών ερειπίων. Ζητήσαμε το μεσημεριανό γεύμα μαζί σε μια τοπική Osteria. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε μια γευστική δοκιμή σε μια τοπική βίλα, καθιστόμαστε στην επίσημη τραπεζαρία και δοκιμάζουμε προσεκτικά διαφορετικές ποικιλίες κρασιού που παράγεται τοπικά. Αυτή ήταν μια τέλεια εμπειρία, το φαγητό, το μαγείρεμα, η ιστορία, οι άνθρωποι, το κρασί, τα πάντα - και ο Chef Fabrizio θα σας κάνει να νιώσετε άνετα καθώς σας καλωσορίζει στην πατρίδα του.Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάιος 2018
Η κριτική έγινε: 22 Μαρτίου 2018

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα σχολείο μαγειρικής στην ύπαιθρο της Τοσκάνης, τότε το MangiarDivino είναι αυτό για εσάς. Το μάθημα δόθηκε σε μια βίλα που βρίσκεται ψηλά σε ένα λόφο στην όμορφη πόλη του Arezzo.    Ο σεφ Fabrizio ήταν ένας εξαιρετικός και ασθενής εκπαιδευτής,...ο οποίος ευγενικά έβγαλε το δρόμο του για να εκπληρώσει τα ειδικά αιτήματα για καταλύματα, τι θέλαμε να μάθουμε να μαγειρεύουμε και ποια τρόφιμα δεν είχαμε φάει.    Μας δίδαξε αληθινές τεχνικές τοσκάνης και πώς να χρησιμοποιήσουμε βότανα και μυστικά για να ετοιμάσουμε υπέροχα γεύματα. Μας έδωσε επίσης δείκτες για το συντονισμό της προετοιμασίας των τροφίμων ώστε να έχουν τελειώσει όλα εγκαίρως. Το φαγητό ήταν θαυμάσιο και όλοι θαυμάσαμε πόσο επαγγελματικά τα γεύματά μας φαινόταν. Το μάθημα άξιζε καλά τα χρήματα καθώς περιελάμβανε τρία γεύματα καθημερινά, μαθήματα μαγειρικής κάθε μέρα καθώς και πλάγια ταξίδια και μεταφορά από και προς το σιδηροδρομικό σταθμό. Αυτή η εμπειρία μαγείρεμα ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που ελπίζαμε και θα συνιστούσαμε ιδιαίτερα το σχολείο μαγειρικής του Chef Fabrizio!Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Μάρτιος 2018
Η κριτική έγινε: 9 Φεβρουαρίου 2018 μέσω κινητής συσκευής

Φανταστική περιήγηση με τον σεφ Fabrizio. Από τα 5 μαθήματα μαγειρικής, τα νόστιμα γεύματα που ετοίμασε και οι ξεναγήσεις μας στο Arezzo και στην αγορά και στην Cortona για να μην αναφέρουμε το κρασί ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Συνιστάται ιδιαίτερα αυτή η μαγειρική...εμπειρία της Ιταλίας με το Fabrizio. Σίγουρα σκοπεύω να επιστρέψω στο μέλλον με περισσότερους φίλους. Δημιουργία ζυμαρικών και όμορφη Τοσκάνη. . . . Ποιος θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα .Περισσότερα

Ημερομηνία εμπειρίας: Οκτώβριος 2017
Δείτε περισσότερες κριτικές
Στην περιοχή
Κοντινά ξενοδοχείαΔείτε και τα 28 κοντινά ξενοδοχεία
Villamato
25 κριτικές
1,34 χλμ μακριά
Hotel Badia di Pomaio
287 κριτικές
5,05 χλμ μακριά
Albergo La Toscana
80 κριτικές
5,14 χλμ μακριά
Minerva Hotel
1.036 κριτικές
5,28 χλμ μακριά
Κοντινά εστιατόριαΔείτε και τα 542 κοντινά εστιατόρια
Locanda di Santantimo
23 κριτικές
2,33 χλμ μακριά
Il Ghiandaio
23 κριτικές
2,33 χλμ μακριά
Scalo43
35 κριτικές
3,6 χλμ μακριά
Pizzeria del Borgaccio
167 κριτικές
2,77 χλμ μακριά
Κοντινά αξιοθέαταΔείτε και τα 136 κοντινά αξιοθέατα
Villa La Ripa
186 κριτικές
1,61 χλμ μακριά
Pieve a Sietina
35 κριτικές
4,76 χλμ μακριά
Duomo San Donato
835 κριτικές
5 χλμ μακριά
Museo Casa di Giorgio Vasari
349 κριτικές
4,87 χλμ μακριά
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Λάβετε γρήγορα απαντήσεις από το προσωπικό του Chef in Tuscany - Cooking Lessons και από προηγούμενους επισκέπτες.
Σημείωση: η ερώτησή σας θα δημοσιευθεί στη σελίδα Ερωτήσεις & Απαντήσεις.
Υποβολή
Οδηγίες δημοσίευσης